Dodaj do ulubionych

1 KWIETNIA; THE OLD OAK; 18.00; 26 Rue Franklin

IP: *.68.219.103.brutele.be 23.03.05, 15:54
Zarezerwowałam miejsca dla 20 osób. Jeśli przyjdzie więcej osób, można
również zająć sąsiednie stoliki.
Po wejściu do pubu należy skręcić w prawo (zaraz za drzwiami) i udać się do
wydzielonej części sali.
Do zobaczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sofi Re: 1 KWIETNIA; THE OLD OAK; 18.00; 26 Rue Frankl IP: *.cec.eu.int 23.03.05, 16:17
      Mialas swietowac i rodzinie Bxl pokazywac, a nie wisiec w sieci. Co jest ?

• Gość: Brat Re: 1 KWIETNIA; THE OLD OAK; 18.00; 26 Rue Frankl IP: *.68.219.103.brutele.be 23.03.05, 19:06
        Ależ pokazała ;-) Jestem tego chodzącym dowodem.
        Pozdrawiam
        • Gość: Sofi No to cale szczescie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:30
          Myslalam ze znowu zajmuje sie glupotami :)
          Pozdrowionka (tym razem z Polski).

Do bud: jakbys w poniedzialek byla juz w polowie dnia w trasie, to dzwiaknij na
          moja polska komorke (lub sesemes) - zrobimy dwuczesciowy konwoj gdzies na
          trasie :)
          Aha! Uwaga w Antwerpii remontuja ring i moga byc korki :)
    • Gość: juna Re: 1 KWIETNIA; THE OLD OAK; 18.00; 26 Rue Frankl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:11
      a ja jednak bede, mam nadzieje, ze sie zmieszcze:)))
      lat - pozdrowienia!!!swiateczne!!!
      • Gość: Tito Re: 1 KWIETNIA; THE OLD OAK; 18.00; 26 Rue Frankl IP: *.chello.pl 27.03.05, 18:41
        Fajnie, ze jest nowe miejsce, ale ja je przetestuje chyba dopiero w czerwcu...
        W kwietniu slub w PL a w maju w BiH i oba pierwsze piatki miesiaca bede w drodze z BRU. Bawcie sie dobrze i pamietajcie, ze wroce!!!!
        • Gość: K.ubus Gratulacje Tito! IP: *.hh.dial.de.ignite.net 29.03.05, 12:15
          Hej! No to zycze udanych slubnych przygotowan :) Czy Twoja wybranka tez musiala
          sobie wyhodowac kwitnaca galazke rozmarynu? :)
          Pozdrowienia
          Kubus
          • Gość: rudy Re: Gratulacje Tito! IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 29.03.05, 12:42
            O ile mi wiadomo to Tito swoj slub odbebnil juz jakis czas temu :) wiec pewnie
            jedzie jako gosc.
            • Gość: K.ubus A gratulacje - to prosze przekazac dalej - Tito ;) IP: *.hh.dial.de.ignite.net 29.03.05, 15:19
              Aaaaa...no to, wyskoczylo mi sie, jak Kubusiowi z konopi.
              Na usprawiedliwienie moge tylko dodac, ze a) to ciekawosc, jak to jest w Bosni
              z tym rozmarynem i b) uniesienie, bo Kubus wlasnie wtedy sie dowiedzial, ze
              zostal ciocia malego Krzysia z Poznania, aaaa :)
              K.
              • Gość: Tito 6 lat IP: *.upc.chello.be 29.03.05, 18:41
                minie wkrotce od mojego ozenku. Kazde gratulacje sa jednak mile widziane, tym bardziej od osob, ktore robia to poraz pierwszy.

A jesli chodzi o rozmaryn to nie mam pojecia.

A ze swojej strony dodam pozdrowienia dla niechybnie brazowego Rudego.
                • Gość: rudy Re: 6 lat IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 30.03.05, 14:50
                  Dzieki Tito - braz zdazyl juz ustapic miejsca bladosci, ktora jest bardziej
                  adekwatna ze wzgledu na pore roku. A swoja droga to chodzi mi po glowie
                  zlozenie wniosku o dostosowanie harmonogramu spotkan forumowiczow do
                  harmonogramu Twojej obecnosci w Brukseli bo, nie owijajac w bawelne, chcialem
                  sie z Toba napic browara :)
                  • Gość: Tito Re: 6 lat IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 30.03.05, 14:53
                    no to dzisiaj moze?
                    • Gość: rudy Re: 6 lat IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 30.03.05, 16:14
                      Dzisiaj niestety nie moge. A kiedy wyjezdzasz ? Jutro czy w piatek ? Bo
                      moglibysmy jutro...
                  • Gość: bud Re: spotkanie połowinkowe IP: *.cec.eu.int 30.03.05, 16:14
                    Ktos rzucił wczesniej pomysł spotkania połowinkowego...
                    Poza tym pierwszy piatek w maju przypada 6 V i frekwencja może byc niska.
                    Możemy się zastanowić nad zmianą terminu;)
                    • Gość: Tito Re: spotkanie połowinkowe IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 09:47
                      Pogadajcie o tym jutro i przedstawcie demokratyczny wynik.
                • Gość: Sofi 6 lat - me too :) IP: *.cec.eu.int 30.03.05, 15:51
                  Kiedy masz te 6 lat ?
                  Ja tez w tym roku - 17/07
                  • Gość: Tito Re: 6 lat - me too :) IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 09:39
                    Ja tez w tym - 2. pazdziernika.
                  • Gość: qoobix Re: 6 lat - me too :) IP: *.241.81.adsl.skynet.be 01.04.05, 09:06
                    Ja też 17.07
                    Zbieg okoliczności?
                    • Gość: Sofi Re: 6 lat - me too :) IP: *.cec.eu.int 01.04.05, 14:28
                      No to widocznie tanczylismy na stolach na tej samej imprezie (to sie chyba
                      nazywa wesele), tylko tego nie pamietamy ?

Tez byles ledwo cieply :)?

Zaraz sie pojawia plotki ze Sofi jakiegos goscia wyrywa na forum - ale fajna
                      zabawa :)
            • Gość: Texas Re: Gratulacje Tito! IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 14:37
              "odbebnil" ehhh jakie to romantyczne :P

Pzdr
              • Gość: rudy Re: Gratulacje Tito! IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 15:06
                Sorki Tito, chcialem cos szybko napisac a brakowalo mi lepszego slowa :)
                • Gość: Tito Re: Gratulacje Tito! IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 15:13
                  Wyluzuj, bo trafiles - byl tylko cywilny, wiec mozna to nazwac odbednieniem a romantycznie to jest po i przed. Pozdrawiam
    • Gość: bud podbijam wątek IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 09:48
      • Gość: rudy Re: podbijam wątek IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 29.03.05, 10:32
        Spoko, frekwencja bedzie, wczoraj robilem reklame spotkania w samolocie :)
        • Gość: bud Re: samolot IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 13:49
          W wizzair ? Nie słyszałam...;)
          • Gość: Wizzair Charleroi-Gosselies - Warszawa itp IP: 32.106.80.* 29.03.05, 14:35
            www.linternaute.com/comparatif/fiche/1239/wizzair.html
            www.charleroi-airport.com/BSCA/siteEN.nsf/.Accueil?Readform
          • Gość: rudy Re: samolot IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 29.03.05, 14:57
            W SN Brussels. Pewnie w Wizzair bym mial wieksze pole do popisu :)
        • Gość: r irlandzki bar IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 14:55
          te bary irlandzkie sa fajne ale w irlandii bo tam sie nie pali a w tym akurat
          strasznie smierdzi wiec polecam wszystkim przebranie sie
          poza tym w piatki po pracy sa bardzo zaludnione
          no i dosc drogie - piwko jakies 3 euro
          ja tam bylem z ludzmi po jednym z treningow i ciezko sie rozmawialo, a kurtke
          powiesilem w piwnicy tak smierdziala fajkami

padla wczasniej jakas propozycja polskiej knajpy
          bardzo popieram, bo i trzeba rodakow wspomagac i na dodatek woluwe st pierre
          jest bardzo blisko od szumana - 5min metrem albo za darmo autobusem 22
          • Gość: rudy Re: irlandzki bar IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 29.03.05, 15:00
            Mimo takich argumentow proponuje tym razem zostac przy Old Oaku i jezeli
            bedzie bardzo smierdzialo fajkami to sie na nastepny raz zastanowimy nad
            innym miejscem.
            • Gość: r Re: irlandzki bar IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 15:11
              sie zgadzam bo juz jest umowione i zarezerwowane i ludzie wpisali do kalendarzy
              jednak fajnie by bylo wlasnie w polskiej knajpie sie pospotykac czasami
              do zobaczenia w piatek
              • Gość: Do rrrrrrrrrrrrrr Polskie kawiarnie IP: 32.106.80.* 29.03.05, 15:17
                Serdecznie Ci dziekuje ze moje adresy (polskie kawiarnie) sa dla Ciebie lepszym
                wyborem niz u jakiegos tam ????
                Adm, tak jak zawsze, nie chciala u Polakow !! To kazdy za nia do ??

A my jestesmy tu juz od wiecej czasu i znamy dobre adresy.

Pozdrawiamy.
                • Gość: r Re: Polskie kawiarnie IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 15:24
                  a kto by nie chcial Krzysia Krawczyka albo Rodowicz posluchac do piwa...
                  no i oczywiscie musza byc paluszki z makiem, albo oranzada w woreczku

a jak u polakow nie bedziemy kupowac to niedlugo ich belgijski komornik
                  nawiedzi !!!!
                  • Gość: mayael Re: Polskie kawiarnie IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 16:03
                    Ostatnio bylo ok. 50-ciu osob na spotkaniu, wiec 20 zarezerwowanych miejsc mi
                    wyglada troche skromnie i sie obawiam, ze znow bedziemy stac, zanim sie cos
                    zwolni. Pare innych osob sie ze mna zgadza. Co wy na to?
                    • aga6000 Re: Polskie kawiarnie 29.03.05, 16:12
                      Wreszcie nic nie stoi na przeszkodzie, zeby dolaczyc do was wiec prosze o
                      dopisanie mnie do slynnej listy bernardowej + 1.
                      20 miejsc to troche malo ale moze o 18 nie bedzie jeszcze tak wielu osob ?
                      • Gość: bud Re: IP: *.cec.eu.int 29.03.05, 16:20
                        Jestes 17-nasta na liscie;)
                        Pozdrawiam
                      • Gość: rudy Re: Polskie kawiarnie IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 14:31
                        Fajnie ze bedziesz !
                  • Gość: Tito Re: Polskie kawiarnie IP: *.upc.chello.be 31.03.05, 00:11
                    Dla mnie to wyglada na tani marketing polskiego wlasciciela/kogos bliskiego. zostanmy przy Old Oak - bylem dzisiaj jest spoko
                • Gość: zawiedziona Re: Polskie kawiarnie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 29.03.05, 16:23
                  dzieki za testy.....Unio..... :-(((((((((
                  • Gość: Tito Re: Polskie kawiarnie IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 30.03.05, 14:14
                    do gory. Kontynujac inny watek, moze znajda sie chetni na prapremiere pubu i ogladanie meczu? DZISIAJ
                    • Gość: Maria To Zielona Ges czy Old Oak? IP: *.consilium.eu.int 30.03.05, 14:22
                      To Zielona Ges czy Old Oak?
                      • Gość: mayael Re: To Zielona Ges czy Old Oak? IP: *.cec.eu.int 30.03.05, 15:49
                        old oak w bxl
                        zg w w-wie
                        • Gość: Maria Re: To Zielona Ges czy Old Oak? IP: *.consilium.eu.int 30.03.05, 16:11
                          dzieki i do zobaczenia z Old Oak! :)
                • Gość: adm do rrrrrrr IP: *.68.220.253.brutele.be 30.03.05, 21:11
                  hej, rrrr, a ty kto? co znaczy "adm tak jak ZAWSZE nie chciala U POLAKOW" znamy
                  sie, czy co? jak tak, to napisz albo zadzwon i powiedz mi wprost co chcesz, a
                  nie glupoty wypisujesz...a jak nie, to nie pozwalaj sobie, jestes jakas /jakis
                  dziwnie agresywny/a....wytlumaczyli ci chyba juz wszyscy dlaczego w ten piatek
                  jest jak jest, a nastepnym razem, ale nie 3 dni przed spotkaniem, masz pole do
                  popisu....a dla twojej informacji, jestem jednym z wiekszych sponsorow polskich
                  sklepow w BRXLI....
                  a ze wszyscy za mna (w co akurat nie wierze ;-), to tylko odbieram jako
                  komplement...moge ci powiedziec jak sie to robi, nawet zaraz- pierwsza
                  wskazowka unikac ziejacyh zolcia postow ;-)
    • slonce3 Re: 1 KWIETNIA; THE OLD OAK; 18.00; 26 Rue Frankl 30.03.05, 17:13
      To ja tez sie dopisze do spotkania. NIe wiem, czy zmieszcze sie jeszcze w
      zarezerwowanym limicie. Do zobaczenia,
      • Gość: adm do "do rrrrrrrr" IP: *.68.220.253.brutele.be 30.03.05, 21:21
        hej, sorry poplatalo sie miejsce i osoba...;-) ale adresat wie ...(Unia?)

"do rrrr" a ty kto? co znaczy "adm tak jak ZAWSZE nie chciala U POLAKOW" znamy
        sie, czy co? jak tak, to napisz albo zadzwon i powiedz mi wprost co chcesz, a
        nie glupoty wypisujesz...a jak nie, to nie pozwalaj sobie, jestes jakas /jakis
        dziwnie agresywny/a....wytlumaczyli ci chyba juz wszyscy dlaczego w ten piatek
        jest jak jest, a nastepnym razem, ale nie 3 dni przed spotkaniem, masz pole do
        popisu....a dla twojej informacji, jestem jednym z wiekszych sponsorow polskich
        sklepow w BRXLI....
        a ze wszyscy za mna (w co akurat nie wierze ;-), to tylko odbieram jako
        komplement...moge ci powiedziec jak sie to robi, nawet zaraz- pierwsza
        wskazowka unikac ziejacyh zolcia postow ;-)
    • Gość: Tito Bylem, sprawdzilem IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 09:43
      1. Duuuuzo miejsca.
      2. Nie smierdzialo akurat mocno fajkami, a jak smierdzialo to jak w kazdym pubie.
      3. Mila anglojezyczna obsluga.
      4. Daja dobre jedzenie.
      5. Happy hour trwa dlugo (chyba do 21) i piwko kosztuje wtedy 1-2 E.
      6. W korytazu mozna zostawic rower.

Bardzo dobry wybor kolezanki i koledzy, mysle ze sie przyjmie jako stale miejsce spotkan.
      • Gość: rudy Re: Bylem, sprawdzilem IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 10:05
        To super ! W takim razie gratulacje dla naszych wspanialych kolezanek za trafny
        wybor miejsca.
        A tanczyc tez tam mozna ? :)
        • Gość: ania jeszcze raz o polowinkowym IP: *.consilium.eu.int 31.03.05, 10:32
          jeszcze raz, bo juz wpsominalam a widze, ze znalazly sie glosy poparcia! no i w
          tym miesiacu na przykald wypada to wspaniale kalendarzowo- 15! mozeby ta
          propozycje przedyskutowac w piatek- mnie niestety nie bedzie, rzucam wiec mysl.
          I pozdrawiam wszystkich pierwszopiatkowiczow ! do szybkiego
        • Gość: bud Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 11:05
          Dzięki;) (również w imieniu lat i adm).
          Jednak obawiam się że z tańcem mogą być problemy...;)
          • Gość: Sofi Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 15:06
            Z tego co pamietam, to ostatnio jakos srednio chetna do tanca bylas :) A za
            inych sie nie martw - ja sobie poradze. Stoly solidne ?
            • Gość: bud Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 17:15
              W naszej czesci stoły sa male ale o ile pamietam przy barze jest długi i
              solidny stół i nie sadze zeby goście protestowali jesli będziesz chciała
              zatańczyć;)
              Chyba jednak będę musiała wziąć aparat;)
              Pamiętaj o odpowiednich butach...;)
        • Gość: lat Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.consilium.eu.int 31.03.05, 11:08
          Tito na Ciebie zawsze mozna liczyc :)
          dzieki Tobie teraz jestesmy "wspanialymi kolezankami" :)

ale tanczyc, to tam chyba sie nie da....
          • Gość: adm tance i swawole.... IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 11:45
            dziewczyny, nie traccie wiary...stoliki sa? to i tanczyc sie da...;-)
            • Gość: K.ubus Re: tance i swawole.... IP: *.hh.dial.de.ignite.net 31.03.05, 14:01
              Rozumiem, ze w zwiazku z okolicznosciami
              bedzie krolowal irlandzki, przytupywany "River Dance" ;)
              Szkoda, ze nie zobacze, ale moze ktos to sfotografuje???

Slonecznie
              K.
              • Gość: Maria Re: tance i swawole.... IP: *.consilium.eu.int 31.03.05, 14:39
                Jeszcze tylko dodam, ze happy hour jest do 22! Przyznam, ze jestem w Old Oak
                czestym gosciem, bo to takze miejsce spotkan stazystow z Rady i Komisji :)
            • Gość: Sofi Ty wiesz adm, ze mysmy chyba zeczywiscie sie IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 15:07
              na forum jakos wyczuly - looknij kilka postow wyzej.
              • Gość: r polski bar..... IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 15:25
                nawet nie wiem gdzie jest a tu znowu taka wielka podejrzliwosc.....
                nie ma tego baru moja mama, ani kolega z siemiatycz

wczoraj idac na mecz widzialem jak grupki hiszpanow ida ogladac hiszpanie do
                hiszp baru, grecy do greckiego, irl do irl a polakom z kolei bardzo sie podoba
                anglojezyczna obsluga
                • Gość: Tito Re: polski bar..... IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 31.03.05, 15:52
                  Nie chodzi o to zeby nie isc do baru dlatego, ze polski ale o to zeby isc do baru, ktory nam odpowiada. Poszukiwania dziwczyn jakos nie wskazaly na dobry polski bar a akurat na "irlandzki" - blisko i duzy.
                  Mam nadzieje, ze kiedys to sie zmieni i bedzie mozna wybierac sposrod polskich knajp z pierogami wokol instytucji i wtedy cecha polskosci jako dodatkowe kryterium bedzie wazna. Jak dla mnie sama polskosc nie jest argumentem.
                  Za podejzenie koligacji przepraszam, ale te argumenty wydawaly mi sie dziwne.
                • Gość: adm Re: polski bar..... IP: *.cec.eu.int 31.03.05, 15:56
                  jeszcze raz:
                  - 3 razy tak dla polskiej knajpy, jezeli taka jest, co wiecej, nie wykluczam
                  dzisiaj wieczorem osobistego testu...w gronie....;-)
                  - tez bylam caly wieczor wczoraj rozabawiona tym ze chlopaki poszly do
                  irlandczykow na mecz PL-Irl;-)
                  - tym razem spotkanie ze wzgledow o oktorych powyzej w old oak...nastpne
                  zobaczymy
                  -nieobecni nie maja racji....dopiero jak bud zadala sobie trud, i po 3 tyg jako
                  jedyna cos zaproponowala, nagle okazazlo sie ze propozycji jest tyle ile
                  forumowiczow
                  - ton niektorych forumowiczow jest niestosowny (nie Twoj)a umieram z ciekawosci
                  czy ta sama osoba, o znanym IP bedzie jutro, i powie mi to samo prosto w oczy ?
                  - dalej podtrzymuje kryterium bliskosci instytucji, przynajmniej na tym etapie
                  naszych spotkan,...za rok, jak juz nam wejda w krew, i nie bedsizemy mogli bez
                  siebie zyc, i kazdy bedzie gotowy wsiadac nawet w samolot zeby na spotkaniu
                  byc, mozemy nawet sie widywac w ...zielonej gsi (ale by sie zdziwili;-)...-
                  gesiowicze, a na razie mozliwosc przejscia kilkuset metrow od biurka zeby byc
                  wydaje sie byc za bardzo atrakcyjna

pozdrawiam serdecznie
      • Gość: ansil Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.cec.eu.int 01.04.05, 11:59
        mi sie tez bardzo podoba ten wybor.. mam do pubu rzut berecikiem..

a co do tych papierosow- to na spotkaniach epsow sie nie pali? w ramach
        wzajemnego wspierania sie nie trujemy? bo ja jestem z tych podtruwajacych..
        • Gość: rudy Re: Bylem, sprawdzilem IP: 5.6.1D* / *.europarl.eu.int 01.04.05, 12:07
          Spoko - mozna palic ile sie chce i CO sie chce :)
          • Gość: nie palacz Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.cec.eu.int 01.04.05, 14:50
            papierosy smierdza i nie wiem jak ludzie na poziomie nie moga zrozumiec, ze ci
            co nie pala moze nie lubia ich zapachu, a raczej smrodu
            poza tym to szkodliwe dla innych bardziej niz dla samego palacza

sory za koment, ale nie myslcie tylko o waszych nalogach, ale rowniez o tych,
            ktorzy dymu nie lubia, a tez by chcieli przyjsc i sie przyjemnie czuc
            • Gość: adm europalacze laczmy sie IP: *.cec.eu.int 01.04.05, 14:53
              i obiecajmy wspolnie ze bedziemy wychodzic na zewnatrz
              ja obiecuje;-)
            • Gość: Tito Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.upc.chello.be 01.04.05, 14:56
              A jak czlowiek toelerancyjny nie moze sie przemoc i posiedziec w dymie raz na jakis czas?
              Ja nie pale od 3 miesiecy i wcale nie jest mi latwo w dymie, ale nikomu nie truje na ten temat - i tak szkoda mi palaczy.
              Wiecej tradycyjnego spojzenia na zycie a nie tylko podkreslania swojej swiadomosci zdrowotnej, bo to mi baaardzo zajezdza jedna szczegolna nacja. I juz nie jest trendy.
              • Gość: nie palacz Re: Bylem, sprawdzilem - do Tito IP: *.cec.eu.int 01.04.05, 17:33
                mily kolego Tito
                dziekuje z twoj wklad w dyskusje
                cos czuje ze bardzo ci odpowiada bydzie prezesem ubudubu naszego klubu
                bo niby cie ma nie byc
                a tu jestes goracym uczestnikiem wszystkich dyskusji, decydujesz, przypominasz,
                ze wrocisz, do wszystkiego sie wtracasz

zwrocilem uwage na twoje posty od pisania o polskim barze i jakis dziwnych
                spiskowych teoriach o dosc wysokim stopniu nieufnosci

nie znam cie niestety, ale pewnie jestes bardzo dobrym prezesem, tylko ze na
                swiecie sa tez inni ludzie niz ty

a wracajac do palenia, to chyba rozumiesz, ze latwiej komus wyjsc i palic na
                zewnatrz niz komus kto nie pali w ogole nie przychodzic
                ale to chyba ciebie nie dotyczy, bo przeciez ciebie tu nie bedzie na nastepnych
                spotkaniach

milej podrozy wiec zycze
            • Gość: rudy Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.240.81.adsl.skynet.be 01.04.05, 17:02
              Hi hi, spodziewalem sie ze ktos wyjedzie z takim tekstem. Ja sam nie pale.
              • Gość: mama do rudego Re: Bylem, sprawdzilem IP: *.cec.eu.int 01.04.05, 17:12
                bede dzisiaj, ale pozniej troche
                nie mam przy sobie ani komorki ani zadnego numeru do Ciebie wiec raczej
                wczesniej nie pogadamy
                papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka