Dodaj do ulubionych

Rejestracja w WRS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:50
Proszę o informacje, czy do zarejestrowania się w WRS potrzebny jest
paszport czy wystarczy nowy dowód. Jedna z agencji powiadomiła mnie, że bez
paszportu nie będzie to możliwe. Więc jak jest naprawdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wow Re: Rejestracja w WRS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 17:12
      do wyboru jest:
      1.paszport
      2.dowod
      decyzja nalezy do ciebie
      wow

• madzia9930 Re: Rejestracja w WRS 05.04.05, 19:56
      Czesc nina. Do rejestracji porzebny jst paszport!!! dowiadywalem sie w kilku
      miejsceach np. w Lodzkim wydziale ds. migracji. z jakiej agencji wyjerzdzasz?
      • Gość: niezalogowany Re: Rejestracja w WRS IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 05.04.05, 20:10
        ciekawe jak bylem w Szkocji w zeszłym roku to nowy dowód osobisty wystarczył do
        WRS,chyba ze teraz się coś zmieniło
      • Gość: nina Re: Rejestracja w WRS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:42
        Wyjeżdżam z KCI Group z Poznania i to właśnie Oni poinformowali mnie o tym.
        Teraz mam problem bo wyjeżdżam już teraz i nie zdąże wyrobić paszportu. Dzięki.
        • Gość: miki Re: Rejestracja w WRS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:36
          nina czy ty nie umiesz czytac
          do zlozenia form WRS moze byc
          1.paszport
          lub
          2.dowod osobisty

miki:)
    • Gość: Gosc Re: Rejestracja w WRS IP: *.cable.ubr01.craw.blueyonder.co.uk 05.04.05, 20:07
      Wystarczy nowy dowod i masz rok czasu na rejestracje po uplywie tego terminu
      zaplacisz kare, agencje zmuszja do rejestraci w przeciagu miesiaca, ale im
      szybciej sie zarejestrujesz tym lepiej dla ciebie
      • Gość: jupi Re: Rejestracja w WRS IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 05.04.05, 20:14
        a kolega (kolezanka) tez TELEWEST :-)
        • Gość: nati Re: Rejestracja w WRS IP: *.cable.ubr01.telf.blueyonder.co.uk 05.04.05, 21:09
          czy ktos mi moze powiedziec jakie korzysci wyplywaj z rejestracji?ja wiem ze
          jest to konieczne ale ktos wyzej napisal ze im szybciej tym lepiej.dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka