Gość: sylwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:51 Szukam osoby odwaznej ktora pojedzie ze mna do Angli .Praca i mieszkanie zapewnione.Prosze pisac na e-mail sylwcia1977@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebastian Re: wyjazd Anglia IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 14:23 napisz coś więcej - dlaczego jest tam potrzebna moja odwaga skoro mówisz ze praca i mieszkanie zapewnione? a swoją drogą to wybiaram się autem do londynu pomiedzy 27 kwie a 8 maja napisz coś więcej na: gierek.gierek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: wyjazd Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:26 czesc mam tez zamiar jechac jestem zdecydowany mam tez kumpele ktora chce jecha moj meil michal10_0@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mala-m Re: wyjazd Anglia 11.04.05, 19:54 ejj weźcie mnie ze sobą! zaraz się obronię i chcę też jechać do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMILIA Re: wyjazd Anglia IP: 80.72.37.* 11.04.05, 21:49 JA MAM ZAMIAR JECHAĆ DO ANGLII Z CHŁOPAKIEM I JESZCZE Z JEDNĄ PARĄ. MAMY ZAMIAR JECHAC NA LIPIEC, SIERPIEN I WRZESIEN. NAPISZ JAKA TO PRACA I WIECEJ INFORMACJI NA E-MAIL: emas8@o2.pl PLANOWLIŚMY WŁASNIE ZEBRAC KILKA OSOB NP. OK. 5-8 I JECHAC DO ANGLII. CZEKAM NA MAILA. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wyjazd Anglia IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 11.04.05, 21:57 bardzo interesujące ale czy mogłabys cos więcej napisac.Katia198509@interia.pl bardzo prosze serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: wyjazd Anglia IP: *.aster.pl 11.04.05, 22:17 Tez bym byla zainteresowana wyjazdem do anglii moj mail visenna19@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baksiu3 Re: wyjazd Anglia 21.04.05, 15:47 Witam!~napisz szczegoly o tej pracy na mail: baksiu3@wp.pl Z gory dzieki. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basmie_23@op.pl Re: wyjazd Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:18 Witaj.Jestem zainteresowana ofertami pracy za granicą ale nie wiemczy moje kwalifikacje sa odpowiednie.Jaka to jest praca????ile trzeba mieć pieniedzy żeby się utzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki1984r@interia. Re: wyjazd Anglia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:36 czesc,jestem studentem 2 roku agh-u w krakowie i tez zamierzam na wakacje wyjechac do anglii.znam ang w stopniu komunikatywnym wiec mysle ze z dogadaniem nie byloby problemu.chetnie zabrałbym sie z Toba zwlaszcza ze masz mieszkanie i prace.jesli bedziesz miala ochote odpisz bede wdzieczny.dziekuje i pozdrawiam,pa Odpowiedz Link Zgłoś
boszka007 TU ODWAŻNA KOBIETA 22.04.05, 14:28 JA SZUKAM PRACY, ALE JESZCZE NIC NIE ZNALAZŁAM!!! MASZ JAKIEŚ NAMIARY?? TO PILNE!!! GG 6362503, email bujaj_sie@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anecia.m@wp.pl Re: wyjazd Anglia IP: *.crowley.pl 23.04.05, 23:45 Hej, mam na imię Aneta.Mam 24 lata i jestem chyba odważna,a już na pewno zdesperowana.Byłabym wdzięczna,jakbyś mi odpisała,jeśli oczywiście oferta jest jeszcze aktualna.Z gOry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś