scoiattolo 03.05.05, 12:18 Pomocy! jak sie pisze oficjalny list, w ktorym akceptujecie oferte? W zyciu czegos takiego nie pisalam. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MartinM Re: help! lettre d'acceptation IP: *.eca.eu.int 03.05.05, 12:20 Po prostu wyslij maila ze akceptujezz i chcesz rozpoczac od tego i tego dnia do osoby z Adminu, ktora za Ciebie odpowiada najlepiej z do wiadomosci do przyszlego szefa jak masz namiary. Oni i tak dadza Ci formalna akceptacje do podpisania pierwszego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: help! lettre d'acceptation 03.05.05, 12:23 Dzieki. To, o czym napisales mam juz za soba, wszystko zostalo ustalone, a teraz pani z adminu mowi, ze wlasnie zauwazyla, ze nie ma oficjalnej akceptacji z mojej strony i ze mam jej to wyslac na razie faxem, a potem przyniesc do adminu oryginal. Jakos glupio mi brzmi tekst typu: J'accepte votre offre..., jakbym im łaske robila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: help! lettre d'acceptation IP: *.eea.eu.int 03.05.05, 12:53 wlasnie tak masz napisac, to glupio troche ale ...tak sie wszedzie robi, poprostu krotkie zdanie ze akceptujesz i rozpoczniesz tego i tego. cc do szefa i juz. to formalnosc, mi kobieta z adminu podyktowala co mam napisac :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia.lux Re: help! lettre d'acceptation IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 03.05.05, 13:57 Oooo.., a sasiad zza miedzy nie na obiadku??? Co wkoncu jutro robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
martapw Re: help! lettre d'acceptation 03.05.05, 16:55 Mozesz napisac Par la présente, j'ai l'honneur de vous informer que j'accepte votre nomination de fonctionnaire en qualité de......à partir de.... Je suis à votre disposition pour tout autre renseignement. + la formule de plitesse + signature Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: help! lettre d'acceptation 03.05.05, 19:33 dziekuje wszystkim za pomoc! gubie sie w takim administracyjnym stylu i zawsze mam wrazenie, ze wlasnie strzelam jakas gafe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś