Dodaj do ulubionych

help! lettre d'acceptation

03.05.05, 12:18
Pomocy! jak sie pisze oficjalny list, w ktorym akceptujecie oferte? W zyciu
czegos takiego nie pisalam. Pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: MartinM Re: help! lettre d'acceptation IP: *.eca.eu.int 03.05.05, 12:20
      Po prostu wyslij maila ze akceptujezz i chcesz rozpoczac od tego i tego dnia do
      osoby z Adminu, ktora za Ciebie odpowiada najlepiej z do wiadomosci do
      przyszlego szefa jak masz namiary. Oni i tak dadza Ci formalna akceptacje do
      podpisania pierwszego dnia.
      • scoiattolo Re: help! lettre d'acceptation 03.05.05, 12:23
        Dzieki. To, o czym napisales mam juz za soba, wszystko zostalo ustalone, a
        teraz pani z adminu mowi, ze wlasnie zauwazyla, ze nie ma oficjalnej akceptacji
        z mojej strony i ze mam jej to wyslac na razie faxem, a potem przyniesc do
        adminu oryginal. Jakos glupio mi brzmi tekst typu: J'accepte votre offre...,
        jakbym im łaske robila.
        • Gość: gosc Re: help! lettre d'acceptation IP: *.eea.eu.int 03.05.05, 12:53
          wlasnie tak masz napisac, to glupio troche ale ...tak sie wszedzie robi,
          poprostu krotkie zdanie ze akceptujesz i rozpoczniesz tego i tego. cc do szefa
          i juz. to formalnosc, mi kobieta z adminu podyktowala co mam napisac :d
      • Gość: asiunia.lux Re: help! lettre d'acceptation IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 03.05.05, 13:57
        Oooo.., a sasiad zza miedzy nie na obiadku???
        Co wkoncu jutro robimy?
    • martapw Re: help! lettre d'acceptation 03.05.05, 16:55
      Mozesz napisac

Par la présente, j'ai l'honneur de vous informer que j'accepte votre nomination
      de fonctionnaire en qualité de......à partir de....

Je suis à votre disposition pour tout autre renseignement.

+ la formule de plitesse + signature
      • scoiattolo Re: help! lettre d'acceptation 03.05.05, 19:33
        dziekuje wszystkim za pomoc! gubie sie w takim administracyjnym stylu i zawsze
        mam wrazenie, ze wlasnie strzelam jakas gafe. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka