Dodaj do ulubionych

praca w australii

IP: *.syd.connect.com.au / *.connect.com.au 18.05.05, 12:58
dlaczego nikt z was nie chce podjac legalnie pracy w australii lub legalnie
tu wyemigrowac!!!! warunki zycia bez porownania lepsze niz w europie jesli
chodzi o stadard zycia i zarobki do tego super klimat!!!!! pozdrawiam i
chetnie pomoge jesli beda watpliwosci!!!!pisz na moj email
Obserwuj wątek
    • talisker Re: praca w australii 18.05.05, 13:00
      chyba to jednak nie takie proste "wyemigrowac" do Australii ("prawnie" rzecz
      biorac) a poza tym dla wiekszosci to chyba raczej "przerazajaca" odleglosc.
    • Gość: zaba Re: praca w australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:08
      chetnie bym napisal do Ciebie w sprawei australii :) tylko nie podales emaila :P
      • Gość: ewelinka Re: praca w australii IP: *.osiedle.net.pl 18.05.05, 13:11
        żeby wyjechac do australii na początek musisz mieć duużooo kasy, i miec tu
        super zajeb,,, sytuacje życiową;) inaczej mozna sobie posnić o kangurkach ;)
        • Gość: Andy Re: praca w australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:43
          Prosze podaj swoj e-mail,poniewaz jestem zainteresowany tym wyjazdem.Znam
          angielski,hiszpanski,rosyjski,grecki.Wiem,ze jest to,piekny kraj lecz jak
          sadze, pozwolenie na prace i legalny pobyt,wymaga wiele procedur i jest raczej
          trudne.
    • Gość: mazda Re: praca w australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:47
      Cześć roksiu
      no cóż dowiadywałam się dokładnie jakie warunki trzeba spełniać, żeby wyjechać
      do Australii, niestety taka emigracja kosztuje kupę kasy !!!
      Przemiła pani podliczyła wszelkie wydatki z tym związane (bilety, dokumenty,
      egz. z j. angielskiego, kasa na co najmniej 2 m-ce pobytu - żeby w razie
      szybkiego nieznalezienia pracy móc jakoś przeżyć , ubezpieczenie itp.) to kwota
      około 40 000 PLN.
      Sorry, na tyle mnie nie stać!!! A w razie jakiegoś nieszczęścia - nikogo
      bliskiego, kto mógłby pomóc!
      pozdro ;-)
      • Gość: kangur Re: praca w australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:14
        Roksiu.........jestes tam ??????????? Hello !!!
      • Gość: leon 30 godzin lotu na koniec swiata IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.05, 05:54
        zostancie w Europie bo to cywilizacja a nie za..du.ie.
        Zylem tam 10 lat i ucieklem.
    • Gość: leon Re: praca w australii IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 23.05.05, 05:52
      jakie warunki zycia? drewniana buda na pustyni w 50 C. Czlowieku nie pisz bzdur
      ludzim ktorzy tam nie byli.
      • Gość: nina Re: praca w australii IP: 217.153.81.* 23.05.05, 10:44
        napisz coś więcej leon, kazdy ubarwia tam życie a nikt jakoś nie pisze o
        neagatywach( realiach)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka