Dodaj do ulubionych

Phileasfogg - adres e-mail

26.05.05, 11:52
Kochani - nie mogę wejść na ich stronę internetową - czy zna ktoś adres
mailowy? Zaczynam pracę 13 czerwca - to już niewiele czasu na znalezienie
lokum...Dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewik Re: Phileasfogg - adres e-mail IP: *.dft.gsi.gov.uk / 213.86.133.* 26.05.05, 12:52
      phileas.fogg@belgacom.net
      • Gość: toja2001 Re: Dzięki Ewik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 23:29
    • epsoelka Re: Phileasfogg - adres e-mail 01.07.05, 08:17
      Moi Drodzy.Zarezerwowałam sobie pokój w Phileas Fogg i i nawet wpłaciłam
      zaliczkę na konto Pani Katrin. Ale słyszałam że niektórzy mieli pewne
      problemy.Czy to prawda i czego się spodziewać. Bo nie chciałabym nocować na
      dworcu.Ela
      • jodza Re: Phileasfogg - przekręty!!! 01.07.05, 14:21
        CZy ktoś coś wie? Bo może z Elą będę nocować na dworcu:(
        • Gość: Anula Re: Phileasfogg - przekręty!!! IP: *.cec.eu.int 01.07.05, 15:05
          ja tam spalam i bardzo odradzam. pani jest na poczatku mila, ale prawie kazdy
          kto tam mieszkal mial z nia problemy.
          • Gość: adm slicznie wyglada IP: *.cec.eu.int 01.07.05, 15:11
            www.phileasfogg.be/
          • Gość: jodza Re: Phileasfogg - przekręty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:00
            a możesz opisać na czym te problemy polegały???
            • Gość: toja2001 Re: Phileasfogg - przekręty!!! IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 01.07.05, 16:27
              napisz do mnie na priva; toja2001@gazeta.pl
              • sil.bi Re: Phileasfogg - przekręty!!! 01.07.05, 16:52
                Nie chcialabym wprowadzac zametu wsrod ludzi, ktorzy sa zauroczeni strona www
                PH, ale od co najmniej kilku osob slyszalam, ze nie jest tam tak pieknie jak
                wyglada. Ponoc cala ta Katrin to okropna osobka po blizszym poznaniu. Ale o tym
                niech moze opowiedza osoby, ktore przezyly to na wlasnej skorze- mysle, ze
                warto ostrzec forumowiczow.
            • Gość: Anula Re: Phileasfogg - przekręty!!! IP: *.cec.eu.int 04.07.05, 10:05
              To co mnie spotkalo, to zawyzenie rachunku o 200 Euro i wystawienie walizek na
              korytarz po 10 dniach (umawialam sie na 14), bo znalazla innych chetnych na moj
              pokoj. Czesta praktyka jest tez przenoszenie z pokoju do pokoju i obciazanie
              Twojej karty kredytowej bez Twojej wiedzy. Poza tym jest tam brudno, szczekaja
              psy, placze dziecko, a baba jest po prostu opryskliwa.
              • epsoelka Re: Phileasfogg - przekręty!!! 04.07.05, 10:12
                czyli jednym słowem nie polecamy.Cóż niech będę ostatnim doświadczeniem pani
                Karin.Zapewne szybko będę szukała nowego noclegu.
                Ela
                • jodza Re: Phileasfogg - inne alternatywy 04.07.05, 11:14
                  Kochani

w takim razie może polecicie inne miejsce typu Phileas fogg. Ja szczerze
                  powiem, nie znalazłam w sieci innego, równie taniego miejsca. A wy?
                • Gość: Damian Re: Phileasfogg - przekręty!!! IP: *.localdomain / 213.25.181.* 04.07.05, 11:58
                  Elu - moje Serce, nie przejmuj się. CMOK
              • Gość: andariel stanowczo odradzam IP: 194.7.185.* 06.07.05, 14:27
                podpisuje sie pod wszystkim, o czym wspomniala Anula
                brudno, syfiasto, wlascicielka okrutnie niemila, psy jeszcze bardziej, dziecko
                wciaz placze, karin zawyza rachunki - mi probowala wczoraj o 100 euro, ale
                mialam ze soba na wszelki wypadek wydrukowane mejle, w ktorych ustalilysmy
                wspolnie cene... poza tym pierwsze dwa dni mieszkalam w pokoju w piwnicy - z
                pajakami i innymi stworzonkami... BLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! stanowczo odradzam!
                wolalabym mieszkac pod mostem :)
        • catnip1 Re: Phileasfogg - przekręty!!! 04.07.05, 13:36
          Dziewczy we dwie bedzie wam razniej, macie wspolny pokoik, jak slicznie... Az
          do Brx-u trzeba bylo jechac.
        • catnip1 Re: Phileasfogg - przekręty!!! 04.07.05, 13:39
          Znam geyowskie cluby, napisz na priva Jodziu.
      • catnip1 Re: Phileasfogg - adres e-mail 04.07.05, 13:37
        Jak bedzie miec klopoty, przenocuje was obie chetnie.
        • jodza Re: Phileasfogg - adres e-mail 04.07.05, 14:02
          taaa super a jak ta propozycja ma się do geyowskich klubów o których
          wspominałaś/łeś??
          • catnip1 Re: Phileasfogg - adres e-mail 04.07.05, 14:18
            Jestem oblozona praca, napisz na priva. Szef wyjechal i mam pelne rece roboty.
            Mieszkalam w Phileasfogg. Nie bylo zadnych problemow. Tylko imprez duzo jest.
          • catnip1 Re: Phileasfogg - adres e-mail 04.07.05, 14:28
            I’m everything that women desire in women. I’m a sex object—a moral and sexual
            non-stereotype reversed. I give a little kiss.
            • Gość: jodza Re: Phileasfogg - adres e-mail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:46
              nie dzięki, to nie moja opcja
              • catnip1 Re: Phileasfogg - adres e-mail 04.07.05, 14:49
                Ach rozumiem, tylko dzielicie pokoj. Sorry zatem.
                • Gość: jodza Re: Phileasfogg - adres e-mail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:41
                  i Tu tez nie trafiłas - należy czytać uwaznie posty. I ludzie skończcie z tym
                  bo to jest OFF TOPIC
            • hirondelle5 zwykłe, stereotypowe rozdwojenie jaźni... 04.07.05, 15:06
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=25433453&a=25433453
              • Gość: Damian Re: zwykłe, stereotypowe rozdwojenie jaźni... IP: *.localdomain / 213.25.181.* 05.07.05, 09:16
                Thanks, odsapnąłem. Myślę, że żartowniś/żartownisia jest
                nieszczęśliwy/nieszczęśliwa. No w ten sposób to przyjaciół nie pozyska.
                • catnip1 Re: zwykłe, stereotypowe rozdwojenie jaźni... 05.07.05, 13:50
                  No coz, rozdwojenie jazni - nie zamierzam w zaden sposob bronic swojego
                  postepowania, ktore scisle wiaze sie z moja seksualnoscia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka