IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 06.06.05, 12:18
Czy ktos moze wie cos na temat agencj posrednictwa pracy znajdujacych sie w
Atenach, WORK AGENCY, biuro ADONIS, SMYRNIS&CO. A moze ktos korzystal z ich
uslug??Sa wiarygodni i czy mozna im zaufac!?? Bede wdzieczna za wszelkie
informacje! Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Grecja IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:33
      Hej mam na imie Ola (21 lat) i rok temu bylam w Grecji w pracy... z biura tzn
      posrednik jechal ze mna ze Slaska do Aten (podczas podrozy opieka) a potem w
      biurze w Atenach dostawalismy oferty pracy, glownie na wyspy. Wyjazd wspominam
      milo, poniewaz koszty byly niewielkie, a praca zapewniona.. nie ma czegos
      takiego, ze placi sie zanim dostanie sie prace !!! W tym roku w Grecji jest
      zapotrzebowanie na pracownikow sezonowych (glownie kobiety) do hoteli, kawiarni,
      pubow i restauracji, zarobki sa zadowalajace i zakwaterowanie z wyzywieniem
      przewaznie sa zapewniane przez pracodawce. Wszystkie osoby, (najlepiej ze Slaska
      i okolic-
      • Gość: Malwinka Re: Grecja IP: *.sm-rozstaje.pl 06.06.05, 16:47
        a po co placic? na sezon? ja rozumiem na rok...i zaplacic za pozwolenie o prace
        ale na sezon gdzie pelno czarnej roboty :P. a duzo czytalam na ten temat i sie
        dowiadywalam to to "pozwolenie" to tak naprawde dostac mozna tylko i wylacznie
        w Polsce! Pracodawca przed twoim ptrzyjazdem sklada wniosek do urzedu a ich
        urzad wysyla to do polski...nie ma opcji tym bardziej ze na pozwolenie czeka
        sie ok. miecha do 3 miesiecy. Tak więc zeby byla legalna praca to musisz
        znalesc pracodawce przed wyjazdem i jeszcze troche poczekac az sie wyjedzie. Ja
        jade 23 czerwca w ciemno na wyspy, duzo osob (polacy mieszkajacy w grecji)
        mowilo mi ze jak praca to na wyspach tam co krok kogos brakuje i chetnie
        przyjmują. pozdrawiam!
        P.S. po za tym dostaniesz wiecej bez posrednikow (nie oszukujmy sie oni cos z
        tego mają...za kazda wasza przepracowaną godzine) na tym polega posrednictwo.
        Więc trzeba się w garść i sie odważyć bo jak znasz angielski i masz szczere
        checi to bez posrednikow tak samo sobie poradzisz jak z nimi...tylko ze wiecej
        zyskasz.
        • Gość: agness Re: Grecja IP: *.rybnet.pl 27.06.05, 16:56
          no właśnie ja też chciałaaym skorzystać z oferty ego biura...jak to jest z
          pracą...czy znam miejsce pracy i warunki zakwaterowania dopiero po przyjezdzie?
          kto placi podatek i jak jest podpisywana umowa o prace? prosze kogos o odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka