delfinek100 22.06.05, 17:32 Czy na interview w sprawie nadania NIN niezbędnym dokumentem jest tłumaczenie aktu małżeństwa ? Dodam, że mój mąż także jest Polakiem. Ślub braliśmy kilka lat temu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfinek100 Re: National Insurance Number - interview 23.06.05, 17:03 Gdyby ktoś w przyszłości potrzebował odpowiedzi - tak jest konieczne (tak powiedzieli w Social Security). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: National Insurance Number - interview IP: *.server.ntli.net 23.06.05, 17:26 Ja nie potrzebowalem, podalem dane malzonki i date slubu i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
violus22 Re: National Insurance Number - interview 23.06.05, 19:22 bo tak naprawde zalezy na jakiego urzednika trafisz. moja kolezanka zapomniala dokumentu z home office i tez przeszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela, weybridge Re: National Insurance Number - interview IP: *.access.as9105.com 24.06.05, 11:16 mnie i meza o zaden akt malzenstwa nikt nie pytal. kazda sprawa o przyznanie nin jest rozpatrywana indywidualnie. a w HO nie bylam zarejestrowana a NIN dostalam. co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: National Insurance Number - interview 24.06.05, 14:58 Jak przychodzi papierek zapraszajacy na interview, to z tylu wymieniona jest cala masa dokumentow i dopisek, ze nalezy przyniesc wszystkie, bo inaczej nie dostaniemy NN. BZDURA. Dzwonilam do kobiety jak dostalam ten papierek, mocno zestresowana i mowie jej, ze nie mam aktu urodzenia, nie mam papierow z home office itd. Ona na to, ze nie szkodzi, najwazniejszy jest paszport i zaswiadczenie od pracodawcy i payslipy. A te dokumenty wymienione to taki pic na wode... Odpowiedz Link Zgłoś
coox Re: National Insurance Number - interview 24.06.05, 23:42 ja nie pamietalem ani daty slubu ani rozwodu i nie bylo problemu wszystko podalem przyblizone bylo ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś