Dodaj do ulubionych

Care Asistant

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:56
Czy ktoś z z Was pracował jako Care Asistant w Angli?
Będe bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: C/A Re: Care Asistant IP: *.range81-159.btcentralplus.com 27.06.05, 22:40
      a co chcesz wiedziec? Musisz znac conajmniej dobrze angielski, nie zatrudniaj
      sie do Nursing Home, jak mozesz to wybierz Residential Home. W NH jest duzo
      roboty i czasami,zwalszcza teraz w lato , jest wyczerpujaca. Pracujesz 12h z
      czego placa ci za 10.5h, masz 1.5h bezplatnej przerwy. Praca jest fizyczna, ale
      i nudna, monotonna.kazdy dzien jest taki sam. Placa od 4.85 do 9 funa za godz,
      zalezy od doswiadczenia. nara
      • Gość: Lady Fitness Care Asistant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:54
        Dzięki za info. W zasadzie chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej. Nigdy nie
        pracowałam jako C/A. Skończyłam studia humanistyczne po których nie mam pracy i
        wolę jechać do U.K niż skończyć jako kasjerka w hipermarkecie bo nie mam
        pleców.Poza tym zależy mi szczególnie na opanowaniu w stopniu zaawansowanym
        języka. Bardzo proszę, jeżeli ktoś z Was pracował jako C/A lub leci do takiej
        pracy, bardzo będe wdzięczna za więcej informacji. Jaki jest zakres obowiazków,
        czy jest bardzo ciężko. Mój e-mail kpogorecka@wp.pl.
        Pozdrawiam wszystkich.
      • iweta2 Re: Care Asistant 29.06.05, 11:23
        a jaka jest roznica miedzy Nursing Home a Residential Home?
    • Gość: wnos Re: Care Asistant - podceranie dupy, ktos to musi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:47
      robic, ale czemu tak tanio?
      • Gość: Lady Fitness Care Asistant - podceranie dupy, ktos to musi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:00
        A czy sa jakiekolwiek plusy tej roboty?
        • Gość: spojrzenie z boku pieniadze?? za opieke na bardzo starymi ludzmi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:14
          ile to jest warte? zalezy jak mocne masz plecy do dzwigania ludzi, ich kapania,
          ich wycierania, karmienia etc... trzeba miec DUUUUUUUUUUZE serce
    • Gość: C/A Re: Care Asistant IP: *.range81-159.btcentralplus.com 28.06.05, 22:07
      Tak, ze umowe masz na full time i na stale. To pomaga w banku:) Mozesz dostac
      od reki karte kredytowa jezeli masz taka potrzebe.Masz stabilizacje finansowa i
      wsparcie firmy. A czy tanio? To zalezy jakie masz plany "w.."? zarobki sa ok,
      hcoc troche duzo godzin.W lato ,jak dom nie ma klimy, mozna umrzec po kilku
      kapielach.Praca jest napewno fizyczna,ale na poczatek, na obycie i aklime mysle
      ze ok.Potem mozesz szukac, jak sie ustabilizujesz i zpoznasz z regulami tego
      kraju. Ja wlasnie jade jutro na wakacje 2 tyg. Do Pragi. Teraz mnie stac na
      to,bo w PL zapomnij. takze ta praca jest ok, ale na krotki czas. DO roku. Nara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka