Dodaj do ulubionych

Do pracowników Rady - JL

05.07.05, 13:33
Mam propozycje dla Polakow zatrudnionych w Radzie, w szczegolnosci w
Justusie: proponuje umowic sie na obiad pod koniec tego tygodnia. Moze dobrze
byloby sie poznac - jest juz nas sporo. Pracujemy w tej samej instytucji i
mijamy sie pewnie codziennie na korytarzu.
Obserwuj wątek
    • ella111 Re: Do pracowników Rady - JL 05.07.05, 14:11
      owszem, ja czesto mijam nieznane mi osoby mowiace po polsku ;-)
      • Gość: ania Re: Do pracowników Rady - JL IP: *.consilium.eu.int 05.07.05, 21:38
        ja tez chetnie ale w ten piatek nie dam rady :-( moze nastepny!!!
    • slonce3 Re: Do pracowników Rady - JL 11.07.05, 14:12
      JA tez chetnie poznam nowych, ale jestem na urlopie do 15 lipca.
      Moze po tej dacie nowe spotkanie?
      • ella111 Re: Do pracowników Rady - JL 11.07.05, 14:32
        ale nikt sie jakos nie pali do spotykania! A z 3 osob ktore tu wystepuja dwie
        juz i tak znam... ;-)
    • catnip1 Re: Do pracowników Rady - JL 11.07.05, 14:36
      Napisz do mnie, a sie umowimy. Pozdrowienia
      • Gość: ewela Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 11.07.05, 15:10
        Chciałabym skorzystac z okazji, że pracujecie w Radzie i zadać wam jedno pytanie. Na początku września mam spotaknie w sprawie pracy w tej instytucji. Czy w Radzie podobnie jak np. w Komisji trzeba się umówić na klika spotkań, żeby mieć w czym wybierać czy też jest tak że, przychodzi się na rozmowę tylko po to by się dowiedzieć jakie bedą obowiazki i kiedy zacznie się pracę? Nie uslyszę, czegoś w rodzaju "mamy jeszcze innych kandydatow na to stanowisko, których musimy przesłuchać - skontaktujemy się z Panią". Podobno ten temat był poruszany na forum, ale nie mogę do niego dotrzeć. Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
        • ella111 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz 11.07.05, 15:25
          mi od razu na koniec rozmowy powiedzieli ze mnie biora i ustalilismy kiedy
          zaczne i ze nie bede siedziec po nocach w biurze ;-)
          a gdzie masz te rozmowe?
          • Gość: ewela Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 11.07.05, 15:28
            Information Technology Department
            • ella111 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz 11.07.05, 15:32
              a wiesz dokladnie gdzie? mam tam jedna kolezanke (rowniez obecna w tym watku,
              hi hi, moze sie odezwie), ale tam chyba bardzo sie rozni jeden dzial od drugiego
              • Gość: ewela Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 11.07.05, 15:42
                przypuszczam, ze tam gdzie szefem jest p. Grenzhäuser, bo namiętnie z nim korespondowałam od maja, ale pewna nie jestem. Z działu personalnego dostałam tylko informację, że to dział informatyczny.
                Czy ty miałaś więcej spotkań umówionych czy tylko jedno?
                • ella111 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz 11.07.05, 16:00
                  a, widze, to jest taki ogolny szef informatyczny. WIem ze sa tam jeszcze dwie
                  Polki ale za dobrze ich nie znam, i nie wiem dokladnie w ktorej czesci.
                  Ja mialam jedno interview, tak na sile bo mialam juz zaklepana prace w Komisji.
                  Ale wyladowalam w Radzie i bardzo jestem z tego zadowolona :-)
                  A Ty w ogole jest C czy A? Bo ja i te pozostale dziewczyny to C.
                  • Gość: ewela Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 11.07.05, 16:03
                    tez jestem z C.
                    Czy mogłabyś zapytac swoje koleżanki, jak u nich wyglądała sprawa ze spotkaniami. Bo nie wiem czy mam pogonić jeszcze panią z personalnego, żeby mi umówiła jeszcze ze kilaka spotakań czy nie.
                    • ella111 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz 11.07.05, 16:24
                      OK. Jedna wiem ze miala jedno spotkanie ale jednoczesnie z dwoma dzialami.
                • Gość: slonce3 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.Marais.GoPlus.FastDSL.tiscali.be 11.07.05, 17:07
                  To jest bardzo duzy dzial i zajmuje sie przeroznymi sprawami. Jestem w jednym z
                  pododzialow. Ja mialam rozmowe jednoczesnie z kilkoma szefami unitow i od
                  wszystkich dostalam propozycje i moglam wybierac. Zycze powodzenia.
                  • Gość: ewela Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 12.07.05, 08:54
                    Czy uważacie, że jedno spotkanie wystarczy czy mam też starać się umówić ich więcej?
                    • ella111 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz 12.07.05, 09:31
                      Wydaje mi sie ze w Radzie wybieraja kandydatow na podstawie cv, szukaja takich
                      ktorzy nadaja sie na konkretne stanowisko, wiec sa duze szanse ze Cie zatrudnia
                      po 1 rozmowie. Ale oczywiscie na ma gwarancji na 100%. Wiec mysle ze nie
                      powinnas sie martwic jezeli bedziesz miala tylko jedna rozmowe, chociaz zawsze
                      lepiej miec kilka, wtedy moze mialabys mozliwosc sobie potem wybrac.

• Gość: ewela Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz IP: *.zoltytelefon.pl / *.9494.pl 12.07.05, 13:54
                        A jak pracuje się Wam w Radzie (kat. C), jakich języków używa się najczęściej, czym się zajmujecie?
                        • ella111 Re: Do pracowników Rady - pytanie z zewnątrz 12.07.05, 14:15
                          Mi sie pracuje super fajnie, ale mam duzo pracy. Aha, i nie mam nic wspolnego z
                          DIT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka