daisy78 28.07.05, 11:30 Witam, z własnych doświadczeń powiedzcie jak wyglądał Wasz pierwszy dzień pracy w Luxie? :) cały dzień na załatwianie formalności i spotkania informacyjne? chętnie poczytam na ten temat :) z góry dzięki!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy78 Re: pierwszy dzień w pracy :) 28.07.05, 11:31 ups, zdaje się że pomyliłam forum :))))))))) gorączka przedwyjazdowa jak widac :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
essere1 Re: pierwszy dzień w pracy :) 28.07.05, 11:44 daisy78 napisała: > Witam, z własnych doświadczeń powiedzcie jak wyglądał Wasz pierwszy dzień > pracy w Luxie? :) Zaloze sie, ze "niektorzy" zapytaliby sie terez: "Jakiej pracy? To epsy pracuja? Ooo cos nowego :o)" <cały dzień na załatwianie formalności i spotkania > informacyjne? chętnie poczytam na ten temat :) z góry dzięki!pozdrawiam Powodzenia w Luxemburgu daisy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek To ciągle Forum EPSO 28.07.05, 12:10 Hej Daisy. Ja Ci nie pomoge (z wiadomych względów) ale wydaje mi się, że to ciągle jest Forum EPSO i zdażają się czasem epsy zamieszkałe w Luxie. Pozdrawiam i udanej podróży (czy już spakowałaś walizeczki?) Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: To ciągle Forum EPSO 28.07.05, 14:22 Powodzenia Daisy! Skrobnij cos i na tym forum od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy78 Re: To ciągle Forum EPSO IP: *.wan.pol.pl 30.07.05, 12:55 dzięki, Sil :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy78 Re: pakowanie IP: *.wan.pol.pl 30.07.05, 12:54 dzięki epsotek, odezwę się jak będę już na miejscu. Walizki jeszcze czekają na spakowanie, nie mam pojęcia jak ja się z tym wszystkim zabiorę ;)))) dla kobitek powinni zwiększyć limit bagażu!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: pakowanie 30.07.05, 14:11 najwyzej przelozymy do mojego bagazu... mam nadzieje ze spokojnie sie zmieszcze ja tez zabieram sie zaraz za pakowanie walizy pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy78 Re: pierwszy dzień w pracy :) IP: *.wan.pol.pl 30.07.05, 12:52 dzięki!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady no wlasnie 30.07.05, 16:48 essere1 napisał: > Zaloze sie, ze "niektorzy" zapytaliby sie terez: > > "Jakiej pracy? To epsy pracuja? Ooo cos nowego :o)" jestes Doppelganger czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
essere1 Re: no wlasnie 31.07.05, 04:59 paw_dady napisała: > > jestes Doppelganger czy jak? Jestem zdecydowanie Einzelgaenger:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw_dady Re: no wlasnie IP: *.240.81.adsl.skynet.be 31.07.05, 20:08 Einzelsänger - nic dziwnego ktoz by chcial sluchac twego spiewu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia.lux daisy i epsiak IP: *.pt.lu 30.07.05, 14:45 Przywiezcie, prosze w jednej z walizek kilka promykow sloneczka, ok?? Udanego lotu;) Odpowiedz Link Zgłoś