Gość: Anka IP: *.cec.eu.int 19.10.05, 16:05 Czy ktoś z samochodem miałby ochotę w sobote przejechać się do IKEI? Potrzebuję przewieźć 3 paczki o długości ok. 120 cm (okolice Merode) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbig Re: IKEA IP: *.cec.eu.int 19.10.05, 17:08 w ikei mozna tanio wynajac kamionetke a jak nie ciezkie to metrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: IKEA IP: *.247.81.adsl.skynet.be 19.10.05, 17:18 Napisz na maila gazetowego-ja mam kangoo takie jak wypozyczaja w ikei,tylko ta najblizsza sobota mi nie pasuje,ale w tygodniu po pracy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: IKEA IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:12 wysłałam mail-a na adres gazetowy. Doszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: IKEA IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:05 Masz rację, tylko ja jestem raczej początkującym kierowcą, a jeśli chodzi o metro to trzeba być Herkulesem, żeby dźwigać 24-kilogramową paczkę (nie mówiąc o 3) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do szeregu IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:39 ale: - adm przedstaw szanownemu panstwu ile wynosi na reke najnizsza pensja EPSA - ja ze swojej strony przedstawie ze transport z Zaventem lub Anderlecht do Etterbecku za pomoca taxi vert bedzie cie kosztowal 30E (a jak sie ladnie usmiechniesz i dasz panom do kieszeni z 10E to nawet ci to na gore wniosa - to z autopsji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:47 ja nie jestem az tak zla kobieta ;-), a i nie kazda jest tak ladna jak ty, wiec i z usmiechem moze byc drozej niz 10....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzet Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: .1P3D* / 212.190.72.* 20.10.05, 15:35 ale za to czego anbxl dla epsow nie zrobi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 16:04 w 87 byla tez harcerka (ha, tego jeszcze nie wiedzieliscie) i wode nosila, w sluzbach pozrzadkowych:-)))tez, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.74-136-217.adsl.skynet.be 20.10.05, 17:42 Znow nie na temat-odwalcie sie ode mnie i napiszcie na temat,albo sami pomozcie kmus zamiast krytykowac to i moze kiedys wam pomoga,ale z takim podejsciem?????? Milo mi niezmiernie,ze ktos studiuje moj zyciorys:-)))kolezanko xyz alias inne nicki-zostan przy jednym i pisz w koncu na temat bo zasmiecasz forum,a teraz tego jeszcze nie wiesz-ide odebrac klucze od mieszkania i pomoc w przeprowadzce dla kolezanki-tez eps:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpopolsku Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 17:57 "i pomoc w przeprowadzce dla kolezanki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.74-136-217.adsl.skynet.be 20.10.05, 18:28 jaki jeszcze sobie wymyslisz nick-zamiast krytykowac zaproponuj cos na ten temat,ale chyba juz nie trzeba bo sprawa bedzie zalatwiona:-))) Odpowiedz Link Zgłoś