IP: *.cec.eu.int 19.10.05, 16:05
Czy ktoś z samochodem miałby ochotę w sobote przejechać się do IKEI?
Potrzebuję przewieźć 3 paczki o długości ok. 120 cm (okolice Merode)
Obserwuj wątek
    • Gość: zbig Re: IKEA IP: *.cec.eu.int 19.10.05, 17:08
      w ikei mozna tanio wynajac kamionetke a jak nie ciezkie to metrem
      • Gość: anbxl Re: IKEA IP: *.247.81.adsl.skynet.be 19.10.05, 17:18
        Napisz na maila gazetowego-ja mam kangoo takie jak wypozyczaja w ikei,tylko ta
        najblizsza sobota mi nie pasuje,ale w tygodniu po pracy????
        • Gość: Anka Re: IKEA IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:12
          wysłałam mail-a na adres gazetowy. Doszedł?
      • Gość: Anka Re: IKEA IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:05
        Masz rację, tylko ja jestem raczej początkującym kierowcą, a jeśli chodzi o
        metro to trzeba być Herkulesem, żeby dźwigać 24-kilogramową paczkę (nie mówiąc
        o 3)
        • Gość: Sofi Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do szeregu IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:39
          ale:
          - adm przedstaw szanownemu panstwu ile wynosi na reke najnizsza pensja EPSA
          - ja ze swojej strony przedstawie ze transport z Zaventem lub Anderlecht do
          Etterbecku za pomoca taxi vert bedzie cie kosztowal 30E (a jak sie ladnie
          usmiechniesz i dasz panom do kieszeni z 10E to nawet ci to na gore wniosa - to
          z autopsji)
          • Gość: adm Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 13:47
            ja nie jestem az tak zla kobieta ;-), a i nie kazda jest tak ladna jak ty, wiec
            i z usmiechem moze byc drozej niz 10.......
            • Gość: xyzet Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: .1P3D* / 212.190.72.* 20.10.05, 15:35
              ale za to czego anbxl dla epsow nie zrobi...?
              • Gość: abc Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 16:04
                w 87 byla tez harcerka (ha, tego jeszcze nie wiedzieliscie) i wode nosila, w
                sluzbach pozrzadkowych:-)))tez,
                • Gość: anbxl Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.74-136-217.adsl.skynet.be 20.10.05, 17:42
                  Znow nie na temat-odwalcie sie ode mnie i napiszcie na temat,albo sami pomozcie
                  kmus zamiast krytykowac to i moze kiedys wam pomoga,ale z takim podejsciem??????
                  Milo mi niezmiernie,ze ktos studiuje moj zyciorys:-)))kolezanko xyz alias inne
                  nicki-zostan przy jednym i pisz w koncu na temat bo zasmiecasz forum,a teraz
                  tego jeszcze nie wiesz-ide odebrac klucze od mieszkania i pomoc w przeprowadzce
                  dla kolezanki-tez eps:-)))
                  • Gość: piszpopolsku Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 17:57
                    "i pomoc w przeprowadzce dla kolezanki"
                    • Gość: anbxl Re: Ja bardzo przepraszam, ze wywoluje adm do sze IP: *.74-136-217.adsl.skynet.be 20.10.05, 18:28
                      jaki jeszcze sobie wymyslisz nick-zamiast krytykowac zaproponuj cos na ten
                      temat,ale chyba juz nie trzeba bo sprawa bedzie zalatwiona:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka