Dodaj do ulubionych

Publication Office w Lux

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:43
No forumowicze, widzę,że unia na całego rozpoczęła rekrutację ludzi z list.
Skoro odpuściłam sobie jedno i drugie, to przyszło trzecie.
A zatem pytam Was: jak sie pracuje w Biurze Publikacji w Luxie?

Może się przejadę na interwju.
Obserwuj wątek
    • Gość: adm Re: Publication Office w Lux IP: *.cec.eu.int 19.10.05, 16:50
      no, bromba, chyba ci nie powiemy, bo pracujemy, skoro nam za to placa!
      a w ogole polecam forum lux
      pozdrawiam
    • Gość: opoce to zapytaj na forum luxa IP: *.217.132.140.coditel.net 19.10.05, 16:51
      Kilka osob co tam pracuja pisza tam...

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30150
      • Gość: luksiak Re: to zapytaj na forum luxa IP: 83.222.38.* 19.10.05, 18:57
        Super sie pracuje! A jeszcze superowiej sie tu mieszka (choc nie jest to miejsce
        dla milosnikow mocnych wrazen ;-)

Reszty dowiesz sie od bardzo milych uczestnikow Lux-forum (adres powyzej). Tylko
        nie zaczynaj tam od pytania ludzi, gdzie oni pracuja, bo sa strasznie niesmiali
        i sie splosza :-p

Zapraszamy!
        • Gość: adm Re: to zapytaj na forum luxa IP: *.129-200-80.adsl.skynet.be 19.10.05, 19:21
          i w szczegolnosci nie mow im, "espy spadac do pracy a nie glupoty pisac na
          forum" jak juz odpowedzieli ci na 55 pytan,przez caly dzien, i pozwolili sobie
          na 3 posty nie zwiazane, tak miedzy soba: bo sie zraza!
          • tomi_22 Re: to zapytaj na forum luxa 19.10.05, 19:22
            Bijesz piane?
    • rybka78 Re: Publication Office w Lux 19.10.05, 22:01
      hej, a moge zapytac, z jakiego jestes konkursu? tak z ciekawosci, mnie to nie
      dotyczy, bo ja juz w ww office pracuje :) Calkiem mi sie podoba (praca) -
      Luksemburg mniej: ladny, ale socjalistyczny.
      • tomi_22 do rybka 19.10.05, 22:02
        ?
        • rybka78 Re: do rybka 21.10.05, 22:58
          no jak to - nie udawaj, ze nie wiesz o co mi chodzi :) To jest kraj, w ktorym
          dziwie sie czasami, ze nie ma w restauracjach przerwy na lunch dla kelnerow -
          jak to ongi bywalo :)
      • Gość: bromba Re: Publication Office w Lux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:16
        No więc odpowiadam wszystkim:
        Jeśli chodzi o "spadajta do roboty" czy jakoś tak, to to był żart, oczywiście i
        szkoda, że się nie zorientowałaś, przecież nie chciałam nikogo urazić. Wcale
        tak nie myślę, wręcz przeciwnie - uważam, że takie forum to bardzo cenna
        inicjatywa i dla takich jak ja i dla takich jak Wy.
        Po drugie ktoś tu pytał: jestem C.
        A po trzecie to chyba się jednak wybiorę do tego Luxa na interwju, bo w Luxie
        jeszcze nie byłam i jestem po prostu ciekawa.
        Mnie tam socjalistyczny charakter bardzo pasuje, ja nie jestem z gatunku
        imprezujących. A na forum Lux juz lecę.
        • Gość: adm Re: Publication Office w Lux IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 09:44
          :-)))))
          w luxie jest ladnie, i sa b mili ludzie, szczegolnie w opoce!
          • tomi_22 no i jestem JA 20.10.05, 09:48
            ;P
          • Gość: bromba Re: Publication Office w Lux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:53
            adm, toc właśnie z OPOCE do mnie miła pani Erja o fińskim nazwisku była
            zadzwoniła.
            • Gość: bromba hotelik niedrogi w Lux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:57
              niestety, forum LUX jest fajne, ale ja nie mam konta gazetowego, więc nie moge
              się spytać. A chciałabym się mianowicie poradzić Was, jaki tam hotelik niedrogi
              w okolicy na jedną noc byście polecali?
              Moja znajoma, które swego czasu przecierała tam szlaki, dała mi namiary do
              hotelu PAX. Zna ktoś?
              W sieci natomiast namierzyłam jakiś IBIS w Luxemburg Sud i chciałam się
              zapytać, czy ten SUD nie oznacza, że rano bladym świtem będziemy przez całe
              maisto gnać na medicala? Czy ten Sud to daleko od tych wszystkich instytucyji?
              Dzięki z góry za info.
              • Gość: adm Re: hotelik niedrogi w Lux IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 09:58
                tomi, przydaj sie raz do czegos i pomoz brombie zalozyc konto gazetowe...:-))to
                sie do was zaloguje
                • Gość: bromba ojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:08
                  ja umiem sobie założyć konto, jakby co.
                  Tylko nie mam czasu chwilowo.
                  BO muszę robotę skończyć.
                  O.
                  • tomi_22 nie marudz - zakladaj, to tylko 2 minuty 20.10.05, 10:13
                    I masz konto. Poza tym wcale nie musisz miec konta. Temat lokum na poczatek
                    oraz na interview zostal tam SZCZEGOLOWO omowiony. Sa opisy dojazdu z
                    poszczegolnych hoteli etc...

BTW - Pax jest ok. Ale sa lepsze i blizej. Co najmniej 2 tam wymienione sa 2
                    minuty na piechote od OPOCE i 15 minut od JMO = Admin.

IBIS SUD - odpada, bo to a autostradzie kolo Francji jest. IBIS na Findel =
                    lotnisko, jest ok, ale z 2 strony miasta, choc tylko 3 minuty od centrum i
                    Admina :)

Tak wiec zakaldaj konto i pytaj, ALE wczesniej polecam wyszukiwarke!
                    • Gość: bromba Re: nie marudz - zakladaj, to tylko 2 minuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:16
                      dziękuję uprzejmie za wskazówki, poczytam sobie zaraz.
                    • tomi_22 na poczatek... 20.10.05, 10:16
                      Masz tu info. Reszte i wiecej na Luxie znajdziesz...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=27870951&a=27870951
                  • Gość: gosc do Bromby IP: *.cec.eu.int 20.10.05, 10:18
                    nie ma czasu by zalozyc konto, ale na klepanie postow czas ma. Lenistwo i tyle.
                    Czas, ktory tracisz na pisanie pytan, mozesz wlasnie wykorzystac na zalozenie
                    konta. Po najmniejszej lini oporu. Nie poszuka, nie poczyta - tylko DAJCIE.
                    • Gość: do gościa Re: do Bromby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:41
                      a wlasnie, że poszuka i poczyta i już wszystko wie.

A wszystkim innymi życzliwszym duszom bardzo dziekuję. Przejrzałam sobie forum
                      Lux, rzeczywiscie wiele cennych informacji znalazłam.
                      No to co, komu w drogę, temu wrotki. ;-)
                      • Gość: luksiak Re: do Bromby IP: 83.222.38.* 20.10.05, 11:11
                        Tomi, nie badz Fikander
              • Gość: asiunia.lux Re: hotelik niedrogi w Lux IP: *.pt.lu 20.10.05, 10:17
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30150&w=30542081&a=30542081
                np:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka