Gość: Epsotka IP: *.easy.com.pl 17.11.05, 20:58 Ciekawa jestem, czy na tym forum sa moze jakies osoby, ktore ubiegaja sie wlasnie o praktyki w Komisjii na sezon marcowy? :) A moze i tacy, ktorzy wlasnie na takim stazu juz byli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Epsotka-Ania Re: Taka pol prawdziwa Epsotka. IP: *.easy.com.pl 17.11.05, 21:01 Upss.. przepraszam, wlasnie zauwazylam,ze ktos juz ten nicku wykorzystuje..coz, porzucam zatem europejska oryginalnosc, i wracam do polskiej przasnosci ;) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady idz dizecie ja cie uczyz kaze 17.11.05, 21:10 dizecie od kiedy ania to przasnosc? myslisz ze jak jakas genowefa sie nazwie dianette czy monigue czy hi-rondel to lepiej brtzmi bo z CUDOZIEMSKA? nie wstydz sie swojego imienia - wstydzic sie mozna swoich czynow nie urodzenia, pochodzenia czy jak sie nazywasz. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Pudlo IP: *.241.81.adsl.skynet.be 17.11.05, 21:59 jakos zawsze kojarzono mnie z kawalkiem "Nie mowcie mi co mam robic" Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Pudlo 17.11.05, 22:00 Gość portalu: Sofi napisał(a): > jakos zawsze kojarzono mnie z kawalkiem "Nie mowcie mi co mam robic" i co wyszlo ci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Do Pawia z amerykanskiej bajki IP: *.easy.com.pl 17.11.05, 22:49 Ojcze moj madry, a kochany niezwykle..dziekuje ci za uwagi cenne, ktore sprawia,ze od dnia dzisiejszego z dumnym usmiechem na ustach bede sie na wszystkich forach wszystkich portali przedstawiala imienienim danym mi na chrzcie li i jedynie ;) Podgladajac jednak przez palce zaslaniajace zarumieniona ze wstydu twarz, widze,ze i ty Pawie cenisz bardziej cudzoziemskie wzorce, niz polski pierwowzor , ktory zapewne dali ci po urodzeniu polscy rodzice.. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady jak zwykle nie trafione 17.11.05, 22:51 Gość portalu: Ania napisał(a): > widze,ze i ty Pawie cenisz bardziej cudzoziemskie wzorce, pie..sz > niz polski > pierwowzor , ktory zapewne dali ci po urodzeniu polscy rodzice.. zdziwisz sie dziecko - jestem pol Bawarczykiem choc nazwisko po tatusiu szwedzkie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jak zwykle nie trafione IP: *.easy.com.pl 17.11.05, 23:09 oo :) to Paw Miedzynarodowy i z kolorowymi piorami..zatem jak cie zwa, gdy nie zwa cie Pawiem?? Odslon przylbice :) i z bawarska fantazja rusz do dalszego przekomarzania.. .. swoja droga tak mi sie skojarzylo jakos, czy ktos mi moze powiedziec, dlaczego w polskiej telewizji,w jednej z reklam gum do zucia, rycerz w lsniacej zbroi, ktory przybiega by ratowac swa Brunhilde zamknieta w wiezy, mowi po rosyjsku?? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: jak zwykle nie trafione 17.11.05, 23:10 Gość portalu: Ania napisał(a): > .. swoja droga tak mi sie skojarzylo jakos, czy ktos mi moze powiedziec, > dlaczego w polskiej telewizji,w jednej z reklam gum do zucia, rycerz w lsniacej > > zbroi, ktory przybiega by ratowac swa Brunhilde zamknieta w wiezy, mowi po > rosyjsku?? proste bo to krecila amerykanska firma z Izraelu przy pomocy statystow emigrantow z bylego ZSRR. Za kamera siedzieli Hindusi a guma jest robiona w ChRL. Globalizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jak zwykle nie trafione IP: *.easy.com.pl 17.11.05, 23:19 Prawda czasu, prawda ekranu :) Jako, ze musze dbac o moja sniezna cere, i piekne lico, ide sie nasmarowac kremem..zobaczymy, kto go wyprodukowal, co za ekscytujaca rozrywka w czwartkowy wieczor.. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: jak zwykle nie trafione 17.11.05, 23:22 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jako, ze musze dbac o moja sniezna cere, i piekne lico, ide sie nasmarowac > kremem..zobaczymy, kto go wyprodukowal, najblizsza rafineria tak jak zdrowy majonez czy bio kefirki > co za ekscytujaca rozrywka w czwartkowy > wieczor.. znam lepsze rozrywki w wieczory ;P Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Paw 18.11.05, 09:12 To faktycznie wyjatkowo mila kombinacja, malo zgryzliwa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Paw 18.11.05, 13:15 puks01 napisała: > To faktycznie wyjatkowo mila kombinacja, malo zgryzliwa ;)) to nie wiesz ze jestem lekiem na cale zlo? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 :) 18.11.05, 16:10 Wprawdzie nie wiem, ale idzie uwierzyc. Misiowate klimaty Pawia... To byloby zezwierzecenie do 2! @)) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: :) 18.11.05, 19:09 puks01 napisała: > Wprawdzie nie wiem, ale idzie uwierzyc. Misiowate klimaty Pawia... To byloby > zezwierzecenie do 2! @)) nie jestem pewien, ze rozumiem zabciu juz mi mowili ale nigdy misiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puks01 Re: :) 20.11.05, 14:08 Aa przepraszam, to insza inszosc. Ale nie Ropuchu? Myslalam, ze Lek na Cale Zlo jest zastrzezony dla misiow... --- zabcia nie misio, indyk nie paw *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw, just paw Re: :) IP: *.22-136-217.adsl.skynet.be 20.11.05, 18:11 misiowie puszysci? szewc zabija szewca butarara ? to bylo o walce konkurencyjnej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
swist33 Re: Taka pol prawdziwa Epsotka. 17.11.05, 21:58 ty to na powaznie, Paw?! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Taka pol prawdziwa Epsotka. 17.11.05, 22:01 swist33 napisała: > ty to na powaznie, Paw?! o uczeniu? czy wstydzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś