Gość: zuzabxl IP: *.upc.chello.be 21.11.05, 18:56 czy ktos moze ma namiary? pilnie potrzebne z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.243.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 19:15 tu nie ma czegos takiego.Musisz zglosic sie do prywatnego lodgiter chyba po fr menusier-jest tego sporo,ale najlepiej daj ogloszenie na belgia.net bo chyba sa Polacy ktorzy tu tego rodzaju dzialalnosc prowadza,bo uwaga tutaj potrafia kase zciagnac jak widza,ze nie znasz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm prosze bardzo pogotowie IP: *.130-200-80.adsl.skynet.be 21.11.05, 19:48 www.ibde.be/index.cfm?Content_ID=-247498&R_ID=1000 0800/325555 24 godz na 24 pogotowie wodno kanalizacyjne ...........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 20:15 chyba po fr menusier-jest tego sporo,ale najlepiej daj ogloszenie na belgia.net bo chyba Szczescie , ze napisalas "CHYBA", bo menuisier(tak si to pisze;-) ) to STOLARZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzabxl dzieki IP: *.upc.chello.be 21.11.05, 21:25 dzieki wam wszystkim za odpowiedzi, szczegolnie adm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 22:37 niech ci bedzie stolarz,ale i ten ktory u mnie na wiosce mieszka zajmuje sie wszystkim co w domu-tu na to mowia zlota raczka i wlasnie zajmowal sie zapchana kanalizacja obok w domu Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! 21.11.05, 22:49 No i nigdy nie potrzebowalam tego wiedziec po francusku a po flamandzku wiem- loodgiter,no i po fr-kazdemu zdarza sie zapomniec :-)))ze to PLOMBIER,ale z ktorej strony Belgii by to nie bylo radze uwazac co robia zeby nie przeplacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 23:08 anbxl-czy Ciebie ktos "przegada"?????;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! 21.11.05, 23:14 OJ TAKKKKKKKK w realu nawet moja mlodsza corka :-)) no ale co chcesz przeciez byla mea culpa-kazdy ma prawo do bledow a chodzi o sedno,ze tu jak sie nie znasz na pracy hydraulika to udawaj ze cos wiesz na ten temat,zeby ciebie nie oszukali-to nie jest moje doswiadczenie,ale dosc czesto pokazuja w pewnym programie tv jak to jest z hydraulikami i garazystami tutaj- lepiej dmuchac na zimne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś