Dodaj do ulubionych

pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!!

IP: *.upc.chello.be 21.11.05, 18:56
czy ktos moze ma namiary? pilnie potrzebne
z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.243.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 19:15
      tu nie ma czegos takiego.Musisz zglosic sie do prywatnego lodgiter chyba po fr
      menusier-jest tego sporo,ale najlepiej daj ogloszenie na belgia.net bo chyba sa
      Polacy ktorzy tu tego rodzaju dzialalnosc prowadza,bo uwaga tutaj potrafia kase
      zciagnac jak widza,ze nie znasz sie
      • Gość: adm prosze bardzo pogotowie IP: *.130-200-80.adsl.skynet.be 21.11.05, 19:48
        www.ibde.be/index.cfm?Content_ID=-247498&R_ID=1000
        0800/325555 24 godz na 24 pogotowie wodno kanalizacyjne
        ...........:-)
      • Gość: kata Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 20:15
        chyba po fr
        menusier-jest tego sporo,ale najlepiej daj ogloszenie na belgia.net bo chyba

Szczescie , ze napisalas "CHYBA", bo menuisier(tak si to pisze;-) ) to STOLARZ
        • Gość: zuzabxl dzieki IP: *.upc.chello.be 21.11.05, 21:25
          dzieki wam wszystkim za odpowiedzi, szczegolnie adm!
        • Gość: anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 22:37
          niech ci bedzie stolarz,ale i ten ktory u mnie na wiosce mieszka zajmuje sie
          wszystkim co w domu-tu na to mowia zlota raczka i wlasnie zajmowal sie zapchana
          kanalizacja obok w domu
      • anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! 21.11.05, 22:49
        No i nigdy nie potrzebowalam tego wiedziec po francusku a po flamandzku wiem-
        loodgiter,no i po fr-kazdemu zdarza sie zapomniec :-)))ze to PLOMBIER,ale z
        ktorej strony Belgii by to nie bylo radze uwazac co robia zeby nie przeplacic
        • Gość: kata Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! IP: *.242.81.adsl.skynet.be 21.11.05, 23:08
          anbxl-czy Ciebie ktos "przegada"?????;-)))))))))
          • anbxl Re: pogotowie wodno-kanalizacyjne w Brukseli ??!! 21.11.05, 23:14
            OJ TAKKKKKKKK w realu nawet moja mlodsza corka :-))
            no ale co chcesz przeciez byla mea culpa-kazdy ma prawo do bledow a chodzi o
            sedno,ze tu jak sie nie znasz na pracy hydraulika to udawaj ze cos wiesz na ten
            temat,zeby ciebie nie oszukali-to nie jest moje doswiadczenie,ale dosc czesto
            pokazuja w pewnym programie tv jak to jest z hydraulikami i garazystami tutaj-
            lepiej dmuchac na zimne :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka