Dodaj do ulubionych

EU-exams.com

06.12.05, 13:01
czy ktos ma jakies doswiadczenia z firma: eu-exams.com? zaplacilam im kilka
dni temu za pakiet testow dla sekretarek i do tej pory sie nie odezwali. czy
pieniadze mam juz przeznaczyc na strate, czy jest jeszcze szansa, ze dostane
to za co zaplacilam?dzieki za wszelkie info
Obserwuj wątek
    • Gość: buniek Re: EU-exams.com IP: *.217.156.61.coditel.net 06.12.05, 14:58
      Ja dwa lata temu korzystalem z eu-careers.com i bylem zadowolony, zaplacilem
      karta i od razu dostalem PIN z uzyciem ktorego logowalem sie na stronie i moglem
      korzystac z zasobow. Niektore pytania nawet powtorzyly sie na egzaminie!!!
    • konewka.dorotki Re: EU-exams.com 06.12.05, 14:59
      Nie powinno byc problemow z ta firma. Znajomi korzystaja i sa zadowoleni.
      • mona811 Re: EU-exams.com 06.12.05, 15:07
        Ja też wykupiłam sobie kiedyś pakiet na A7, po kilku godzinach od dokonania
        wpłaty przysłali mi hasło z dostępem do testów rozwiązywanych na komputerze.
        Jedyny minus że nie można ich było wydrukować i żadne z pytań nie pojawiło się
        na egzaminie.. Ale myślę warto było je zakupić mimo wszystko dla potrenowania..
        Powodzenia!!!
        Mona
    • Gość: persymonka Re: EU-exams.com IP: *.l1.c1.dsl.pol.co.uk 07.12.05, 07:55
      Haslo masz to samo, co wersji probnej. Ja mialam ten sam problem, czekalam na
      haslo, ktore znalam... Korzystalam popltora roku temu i bledow mieli tyle, ze
      nie sposob bylo zadan rozwiazac. Nie polecam, chyba ze sie zmienili. Ale na
      wszelki wypadek, badz czujna.
      • zosia1112 Re: EU-exams.com 08.12.05, 07:00
        dzieki za informacje. rzeczywiscie - troche dlugo to trwalo, ale haslo po kilku
        dniach dostalam i wszystko w porzadku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka