Dodaj do ulubionych

UWAGA - policja czeka na niego w Belgii

IP: 32.106.94.* 11.12.05, 10:14
Od srodi do cwartku, okolo godz. 1.00, europosel zabral Carine (francuska -
28 lat, ktora pracuje na ulicy w Brukseli) do swojego mieszkania obok
Parlamentu europ. ul. (rue) de Pascale.
Cala noc belgijska TV pokazala jego mieszkanie i tez miesce gdzie on ja
zabral taksowka. Carine opowiadala ze on powiedzal ze jest "chirurgiem-
lekarz". Wedlug TV-B, policjia czeka na europosla. Bedzie prawdopodobnie sad
na jego zle zachowanie. Carine zrobila badania w szpitalu na "aids". Dlaczego
on do konca nie zostawil "durex" ??? Nie wiedzial juz co robi. Niestety, znow
za duzo alkoholu u Polaka !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: byly_eurokrata Re: UWAGA - policja czeka na niego w Belgii IP: *.netcologne.de 11.12.05, 10:35
      Poniewaz z powyzszego belkotu nie mozna wiele zrozumiec, link z nieco
      blizszyjmi informacjami, Moralnosc pani Dulskiej po raz n-ty w partiach typu
      samoobrona, LPR itd.
      wiadomosci.onet.pl/1210459,11,item.html
      • paw_dady do bylego 11.12.05, 10:38
        owszem ien da sie bo ten natanielek czy jaki inne nicki mial udaje tera
        francuza ;P

zapomial ze styl i IP zostaja. Wiesz ten od polowan z kusza i ten co moczy sie
        nocnie. pewno objawy sie nasilily wiec czesciej tu zaglada ;P
        • Gość: byly_eurokrata Re: do bylego IP: *.netcologne.de 11.12.05, 10:54
          Pamietam, Paw, pamietam, musze odebrac za chwile brata z dworca, jak zdaze, to
          wstapie do Katedry Kolonskiej i odmowie zdrowaske, zeby on sie na naszym forum
          ponownie nie pojawial ;-)
          • paw_dady ;))))))))))) n/t 11.12.05, 10:59
    • paw_dady natanielku to znow ty? 11.12.05, 10:36
      > on do konca nie zostawil "durex" ??? Nie wiedzial juz co robi. Niestety, znow
      > za duzo alkoholu u Polaka !!!

co ty nie powiesz natanielku znow udajesz kogos kim nie jestes? ualalala. w
      dodatku robisz kryptoreklame zakazana na wszystkich forach...siedz dalej w usa
      i nie interesuj sie sprawami ponad twoj maly mozdzek ok?
      • Gość: Do Paw_Dady Re: natanielku to znow ty? IP: 32.106.94.* 11.12.05, 11:00
        Mieszkam w Belgii. Nie jestem "Nataniel". Paw_dady, mieslismy juz okazje sie
        spotkac. Dlatego nie rozumiem.
        • paw_dady Re: natanielku to znow ty? 11.12.05, 11:15
          Gość portalu: Do Paw_Dady napisał(a):

> Mieszkam w Belgii. Nie jestem "Nataniel". Paw_dady, mieslismy juz okazje sie
          > spotkac. Dlatego nie rozumiem.

coz piszez konta w US, ten sam operator z ktorego pisal natanielek.
          jestes pewien ze mnie spotkales? a nie mojego sobowtora? ;)

ja nie pamietam niekgo mowiacego taki 'jezykiem' jak w pierwszym poscie.
          • Gość: Do Paw_Dady To NIE Nataniel IP: 32.106.94.* 11.12.05, 11:22
            To jest Twoj blad od dawna. Naprawde mieszkam w Belgii. Spotkalem Cie. Milego
            dnia, Paw_dady !

PS. Od dawna, pisalem zawsze dobre adresy dla wszystich. Ale potem, to ten
            forum juz mi nie odpowiadal. Niestety !
            • paw_dady moze tak moze nie 11.12.05, 11:31
              Gość portalu: Do Paw_Dady napisał(a):

> To jest Twoj blad od dawna. Naprawde mieszkam w Belgii.
              nie twierdze ze nie mozesz uzywasz AT&T ze Stanow, oddzial zarejestrowany na FL
              ale to moze byc tylko ISP dla twojej firmy.

a jakbys przegial z inwektywami na forum admin napisze mailika do
              Abuse E-mail : abuse@att.net

> Spotkalem Cie.
              tak ty twierdzisz, BTW a masz jakies dowody na poparcie smialej tezy? ;)

> Milego dnia, Paw_dady !
              -||-

> PS. Od dawna, pisalem zawsze dobre adresy dla wszystich. Ale potem, to ten
              > forum juz mi nie odpowiadal. Niestety !

a dla ciebie 'dobrym adresem' bylo "znow za duzo alkoholu u Polaka?" to roznie
              rozumiemy pewne poejcia....
            • tomi_22 do IP 32 11.12.05, 16:42
              Unia? To ty? Stawiam duzego dobrego browara, ze to ty :)
              • Gość: szymbi Re: do Tomi i Paw IP: 212.66.80.* 11.12.05, 19:21
                dokładnie Tomi, też tak sobie pomyślałem, IP się zgadza o ile dobrze pamiętam.
                Ale muszę powiedzieć, że jakiś rok temu Unia w zdecydowanej większości swoich
                postów bardzo pomagał forumowiczom EPSO, zwykle podając ciekawe i celowane
                adresy www.

Paw, a tak a propos IP jakie się pokazuje czasem rządzi się dziwnymi prawami.
                Ciekaw jestem, jak zidentyfikujesz IP, które pojawia się przy moim poście?
                Dodam, że nadal jestem w Luxie...
                • Gość: byly_eurokrata Pytanie jezykowe IP: *.netcologne.de 11.12.05, 20:04
                  Gość portalu: szymbi napisał(a):

> ...zwykle podając ciekawe i celowane adresy www.

Co to znaczy "celowane" adresy www? Na serio sie pytam, bez zadnych kontestow,
                  bo nie znam takiego idiomu
                  • Gość: szymbi Re: Pytanie jezykowe IP: 212.66.80.* 11.12.05, 20:17
                    no ja mogę chyba powiedzieć, co "poeta miał na myśli" :) Ano miał na myśli
                    adresy prowadzące do konkretnych (pod)stron www dokładnie odpowiadających na
                    pytania i rozwiązujących problemy zgłaszane przez forumowiczów.
                  • Gość: szymbi Re: Pytanie jezykowe IP: 212.66.80.* 11.12.05, 20:19
                    ...ale może się zakręciłem i takiego słowa w ogóle nie ma? Mi się kojarzy że
                    jest, podobnie jak słowo "plasowany", np. strzał, ale sam już nie wiem :))
                    • Gość: Unia odpowiada Tak to ja IP: 32.106.94.* 11.12.05, 21:12
                      a nie zadny Nataniel !
                      Brawo !
                      • tomi_22 WYGRALEM 11.12.05, 21:37
                        Piwo, ale sam ze soba :)
                        • paw_dady Re: WYGRALEM 11.12.05, 21:39
                          tomi_22 napisał:

> Piwo, ale sam ze soba :)

"Niestety, znow za duzo alkoholu u Polaka !!!"

gratuluje ze ci sie to podoba...
                          • tomi_22 Re: WYGRALEM 11.12.05, 21:40
                            siusiak jestes ;P
                • paw_dady szymbi 11.12.05, 21:33
                  Gość portalu: szymbi napisał(a):

> Ale muszę powiedzieć, że jakiś rok temu Unia w zdecydowanej większości swoich
                  > postów bardzo pomagał forumowiczom EPSO, zwykle podając ciekawe i celowane
                  > adresy www.

'celowe adresy' to np pomawiania Polakow? ja sobie tego nie zycze zeby
                  ktokolwiek mnie obrazal. Moze dlatego nie podal prawdziwego nicka...

> Paw, a tak a propos IP jakie się pokazuje czasem rządzi się dziwnymi prawami.

zawsze tymi samymi, operator z jakiego zakresu IP piszesz to LU-TELE2 (czesc
                  swipneta/tele2)
                  • Gość: szymbi Re: szymbi IP: 212.66.80.* 11.12.05, 21:43
                    masz dokładne informacje. Adres ten często wykazywany jest jako pochodzący ze
                    Szwecji, jako że Tele2 jest firmą zdaje się szwedzką. A ja sobie siedzę w Luxie...

To tak tylko przy okazji Twoich wycieczek do "Unii", może u niego jest podobny
                    przypadek nieco lepiej zakamuflowany niż w moim przypadku...
                    • Gość: paw_dady to nie tak IP: *.13-136-217.adsl.skynet.be 11.12.05, 22:04
                      mi wylacznie chodzilo o tresc postu nie ustosunkowuje sie do kwestii posla bo
                      nie moja to brocha...

co do ISP masz racje swpinet i tele2 zdaje sie ze sa wlasnie szewdzkim
                      operatorem tyle ze pula adresow jest zarejestrowana dla wlasnie
                      luxemburskiego ;)
                  • szymbi Re: szymbi 11.12.05, 21:46
                    paw_dady napisał:

> 'celowe adresy' to np pomawiania Polakow? ja sobie tego nie zycze zeby
                    > ktokolwiek mnie obrazal. Moze dlatego nie podal prawdziwego nicka...
                    >

Ja mówię w tym momencie wyraźnie o postach sprzed jakiegoś roku, zwykle, choć
                    nie zawsze podpisywanych "Unia"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka