Gość: Anka IP: 194.29.99.* 17.01.06, 16:31 Szukam dobrej wrozki w Brukseli z Polski, czy ktos slyszal o jakiejs? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: na jawie Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.cec.eu.int 17.01.06, 16:35 o rany, to TY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 17.01.06, 16:42 nie polece ci nikogo tu w tym miescie, ale znam dobra wrozke w polsce, wrozy tez przez telefon, jak chcesz to dam Ci kontakt na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: 194.29.99.* 17.01.06, 17:00 ja pytam na serio a wy w zarty obracacie.Wiedzialam, ze tak bedzie.Pzez telefon nie chce, to kicz! wole profesjonalistki Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 17.01.06, 17:22 droga Aniu, Nie naigrywam sie z Ciebie. Jakubsky nie poleca towaru nie sprawdzonego. Inna sprawa, nie znam nikogo tu, ale osobe o ktorej Ci mowie moge Ci z czystym sumieniem polecic. niestety, sam nie mam takich zdolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.pt.lu 17.01.06, 17:56 okey, okey, ja sobie nie bede zartow robic...naprawde nie ale wrozka i profesjonalizm to absurd jakich malo, czy nie? dobra, juz sobie ide Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsoguy Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.91.157.33.clearwire.be 17.01.06, 20:08 Hej Jakubsky. JAk nazywa sie ta wrozka? a moze to pani Joanna Stawinska ktora czeka na telefony pod numerem 0700 ? A tak na powaznie jakim kartami wrozy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 18.01.06, 09:55 niepowaznie: to nie telefon 0700 powaznie: tarot i o ile pamietam tez zwykle karty, od zwyklych zaczyna, a na tarotem konczy. Cos tez z reki powie. reszta na priva, jesli bedzie takie zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Mamadu Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.dial.scarlet.be 17.01.06, 17:49 spodziewaj się fali żartów na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 17.01.06, 18:54 Jedni w skuteczność wróżb wierzą, inni nie. Nie widzę tu powodu do głupich żartów czy złośliwości. Anka, sprawdż na www.gazetka.be. Tam jest mnóstwo ogłoszeń Polaków mieszkających w Belgii i wydaje mi się, że wróżka też wśród nich była. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Ale mnie korci 17.01.06, 19:27 Strasznie. No dobra ide. A moze inna wrozka? Tzn angielska, rosyjska, ooo, cyganki sa ok i rozumieja po polsku czesto :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ja ci powroze 17.01.06, 22:53 Gość portalu: Anka napisał(a): > Szukam dobrej wrozki w Brukseli z Polski, czy ktos slyszal o jakiejs? wpierw wplac western union mi 100Euro i czekaj na dalsze instrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady serce na dloni ;) 18.01.06, 00:15 sil.bi napisała: > Chłopaki, serca za grosz nie macie! ee serce mam ok kardiolog tak zawsze mowi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: serce na dloni ;) IP: *.cec.eu.int 18.01.06, 09:08 Do wrozb ludzie maja rozne podejscie jedni w to wierza ale wiekszosc racjonalnych ludzi raczej nie. Ja raczej zaliczam sie do tej racjonalnej czesci spoleczenstwa i nie powiem w roznych stronach swiata z wrozbitami sie spotykalam i zawsze raczej dla zabawy i dla smiechu nie biorac tego co mowia na serio pod uwage. Az pewnego dnia bedac kilka miesiecy w Indiach natknelam sie przypadkowo na prezydenta Indyjskiego Astrological Society. I wiedzac ze w Indiach wrozbiarstwo to bardzo powazny business postanowilam zobaczyc jak to sie odbywa tez podchodzac do tego bardzo skeptycznie. Na spotkanie poszlam z kims znajomym i moja taktyka byla zeby jak najmniej sie odzywac i nie dac gosciowi materialu do wnioskow. Powrozyl mi. Przeszlosc opisal niesamowicie trafnie wlacznie z faktami ktore absolutnie nie mogl z mojej samej obecnosci tam i zachowania wywnioskowac. A co najwazniejsze jesli chodzi o przyszlosc czlowiek naopowiadal mi rzeczy ktore na tamten moment wydawaly mi sie totalnie bzdurne i nie mozliwe. Pomylilam sie niezle. Niesamowita liczba tego co mi wywrozyl stala sie. Oczywiscie mozna tez powiedziec ze moja psychika zareagowala i podswiadomie dozyla do tego zeby te rzeczy sie staly. W kazdym razie moj skeptycyzm co do wrozb znacznie oslabl. Wiem ze cos w tym napewno jest. Ale czasami moze lepiej nie wiedziec co sie ma stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 18.01.06, 13:14 Ja Ci moge za 100 Euro powrozyc, jak tam sobie chcesz- moze byc nawet z fusow po herbacie :D Czuje u Ciebie bardzo bardzo pozytywne wibracje, za jedyne 100 Euro (+ vat) roztocze piekna wizje przyszlosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm znalazlam Aniu!!! IP: *.138-200-80.adsl.skynet.be 18.01.06, 14:45 W Polskim sklepie Kuchnia Polska na av Audergheim wisi ogloszenie wrozki.. co prawda po francusku, ale ... :-) Swoja droga b polecam ten sklep: nie tylko dostalam ostatnio na kreche, ale Pani jeszcze mi pozyczyla noz i zastawe.. taka mialam emergency w pracy:-)- w ciagu 1/2h mialam sie stawic na party z polskimi specjalami w garsci...... A asortyment calkiem ciekawy w porownaniu z innymi, + ksiazki, i kosmetyki - polskie, i Panie czuja blueasa biznesu wiec sa flexi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: znalazlam Aniu!!! IP: 81.247.190.* 18.01.06, 23:30 gdzie to dokladnie jest? szukam jakiegos polskiego sklepu, i nie umiem znalezc ;-( a dluzej nie zniose tego parszywego belgijskiego chleba , fuj! Albo pojde sobie ulica w dol, w czasie lunchu, az trafie.. po zapachu, eheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: znalazlam Aniu!!! IP: *.70-136-217.adsl.skynet.be 18.01.06, 23:43 polskie sklepy powstaja jak grzyby po deszczu-zagladnij na www.gazetka.be A co do chleba to w GB i Delhaize mozna dostac dwa rodzaje niemieckiego pakowanego ktory przypomina w smaku polski,a z polskiego sklepu polecam chleb z cebula Odpowiedz Link Zgłoś
berecik77 Re: znalazlam Aniu!!! 18.01.06, 23:48 Gość portalu: asia napisał(a): > a dluzej nie zniose tego parszywego belgijskiego chleba , fuj! sama jestes parszywa, fuj! dziecko, widac ze wczesniej nigdzie indziej niz poza swoja wsia w polsce nogi nie postawilas, inaczej nie pisalabys tak durnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: znalazlam Aniu!!! IP: 81.247.190.* 19.01.06, 00:34 Bereciczku kochany, ja tylko tak zartowalam .. po prostu smak nie ten. A ze ze wsi.. no coz , ze ze wsi, ehehhe. Po prostu ... lubie to , co lubie ;-) A szanowny Berecik to skad, jesli mozna sie zapytac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruxa Re: znalazlam Aniu!!! - polski chleb IP: *.cec.eu.int 19.01.06, 16:33 Belgijski jest parszywy!!! ma rację!!! A w Bruxeli jest polska piekarnia i 2 polskie sklepy na Chausee de Waterloo (od strony Porte de hal) maja z niej polskie pieczywo, ciasta też. Polecam chleb żytni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Dziekuje za merytoryczne odpowiedzi ;-) IP: *.247.81.adsl.skynet.be 19.01.06, 19:37 Zatem jutro po pracy pojade na Chaussee de Waterloo - zeby choc na weekend cos miec do paszczy wlozyc :-) Bo ja juz z tej desperacyji wielkiej nawet napisalam do kumpel w Polsce coby mi w liscie choc skrawki z krakowskiej suszonej wyslaly, razem z kromka suchego zakopianskiego, bo inaczej uszczezne na tej obczyznie na amen, eheh Chociaz wczoraj kupilam calkiem przyzwoita Schinken bawarska w Delhaize... moze jak sie dluzej poszpera, to sie znajdzie? Zatem, nie tracmy nadziei. Pozdrawiam wszystkich, co nie zatracili jeszcze kubkow smakowych! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsoguy Re: znalazlam Aniu!!! IP: *.91.156.55.clearwire.be 19.01.06, 00:35 Hej adm . Czy mozesz podac doklady adres tego sklepu albo wskazowki jak dojsc tam. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_wi99 Re: znalazlam Aniu!!! 19.01.06, 00:58 Nie jestem co prawda z Brux. Nie jestem takze adm, ale skoro watek jest (m.in.) o zdolnosci jasnowidzenia, to moze sie wykaze ;-) Chodzilo moze o ten adres: 160, av. d'Auderghem, 1040 Brussels tel/fax 02 742 19 99 ? I uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsoguy Re: znalazlam Aniu!!! IP: *.91.156.55.clearwire.be 19.01.06, 01:51 dzieki za pomoc Ma_wi99. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_wi99 Re: znalazlam Aniu!!! 19.01.06, 02:37 > dzieki za pomoc Ma_wi99. Pozdrowienia A votre plaisir! i oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: znalazlam Aniu!!! IP: 212.190.74.* 19.01.06, 09:30 Calkowicie sie zgodze z Adm. Sklep ma dobre zaopatrzenie, panie sa bardzo mile (idealne przeciwienstwo Biedronki). Lubie tam przychodzic. Ale co do chleba, to bylem tam rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_eurokrata Wrozki przez internet IP: *.netcologne.de 25.01.06, 06:35 Technika robi postepy i w tej dziedzinie, przypadkiem trafilem na taka strone: magia.toplista.pl/?we=znak12&kod=155882 m.in: - WRÓŻENIE PRZEZ INTERNET - DARMOWE WRÓŻBY RUNICZNE !! (dla epsow, ktorzy lubia oszczedzac) - MAGIA, CZAROSTWO, CZARY, WRÓŻBY, PSYCHOTRONIKA, WRÓŻKA, TAROT, RUNY, WRÓŻENIE, OKULTYZM, ZJAWISKA PARANORMALNE, REIKI, RADYKALNE WYBACZANIE, NUMEROLOGIA Przy okazji, jaka jest roznica miedzy "czarostwem" i "czarami", bo nie kumam za bardzo??? Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Wrozki przez internet 25.01.06, 12:08 No jak to? Czary to praktyczna umiejetnosc, a czarostwo to jej nauka. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś