Dodaj do ulubionych

Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie?

IP: 194.29.99.* 17.01.06, 16:31
Szukam dobrej wrozki w Brukseli z Polski, czy ktos slyszal o jakiejs?
Obserwuj wątek
    • Gość: na jawie Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.cec.eu.int 17.01.06, 16:35
      o rany, to TY??????
    • jakubsky Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 17.01.06, 16:42
      nie polece ci nikogo tu w tym miescie, ale znam dobra wrozke w polsce, wrozy tez przez telefon, jak chcesz to dam Ci kontakt na priv.
      • Gość: Anka Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: 194.29.99.* 17.01.06, 17:00
        ja pytam na serio a wy w zarty obracacie.Wiedzialam, ze tak bedzie.Pzez telefon
        nie chce, to kicz! wole profesjonalistki
        • jakubsky Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 17.01.06, 17:22
          droga Aniu,
          Nie naigrywam sie z Ciebie.

Jakubsky nie poleca towaru nie sprawdzonego.
          Inna sprawa, nie znam nikogo tu, ale osobe o ktorej Ci mowie moge Ci z czystym sumieniem polecic.

niestety, sam nie mam takich zdolnosci.
        • Gość: asiunia Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.pt.lu 17.01.06, 17:56
          okey, okey, ja sobie nie bede zartow robic...naprawde nie
          ale wrozka i profesjonalizm to absurd jakich malo, czy nie?
          dobra, juz sobie ide
      • Gość: epsoguy Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.91.157.33.clearwire.be 17.01.06, 20:08
        Hej Jakubsky. JAk nazywa sie ta wrozka? a moze to pani Joanna Stawinska ktora
        czeka na telefony pod numerem 0700 ? A tak na powaznie jakim kartami wrozy.
        Pozdrowienia.
        • jakubsky Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 18.01.06, 09:55
          niepowaznie: to nie telefon 0700

powaznie: tarot i o ile pamietam tez zwykle karty, od zwyklych zaczyna, a na tarotem konczy. Cos tez z reki powie. reszta na priva, jesli bedzie takie zyczenie.
    • Gość: profesor Mamadu Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.dial.scarlet.be 17.01.06, 17:49
      spodziewaj się fali żartów na forum.
    • sil.bi Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? 17.01.06, 18:54
      Jedni w skuteczność wróżb wierzą, inni nie. Nie widzę tu powodu do głupich
      żartów czy złośliwości.
      Anka, sprawdż na www.gazetka.be. Tam jest mnóstwo ogłoszeń Polaków
      mieszkających w Belgii i wydaje mi się, że wróżka też wśród nich była.
    • tomi_22 Ale mnie korci 17.01.06, 19:27
      Strasznie. No dobra ide.

A moze inna wrozka? Tzn angielska, rosyjska, ooo, cyganki sa ok i rozumieja po
      polsku czesto :)
    • paw_dady ja ci powroze 17.01.06, 22:53
      Gość portalu: Anka napisał(a):

> Szukam dobrej wrozki w Brukseli z Polski, czy ktos slyszal o jakiejs?

wpierw wplac western union mi 100Euro i czekaj na dalsze instrukcje
      • sil.bi Re: ja ci powroze 17.01.06, 23:57
        Chłopaki, serca za grosz nie macie!
        • paw_dady serce na dloni ;) 18.01.06, 00:15
          sil.bi napisała:

> Chłopaki, serca za grosz nie macie!

ee serce mam ok kardiolog tak zawsze mowi ;D
          • Gość: Kalina Re: serce na dloni ;) IP: *.cec.eu.int 18.01.06, 09:08
            Do wrozb ludzie maja rozne podejscie jedni w to wierza ale wiekszosc
            racjonalnych ludzi raczej nie.

Ja raczej zaliczam sie do tej racjonalnej czesci spoleczenstwa i nie powiem w
            roznych stronach swiata z wrozbitami sie spotykalam i zawsze raczej dla zabawy
            i dla smiechu nie biorac tego co mowia na serio pod uwage.

Az pewnego dnia bedac kilka miesiecy w Indiach natknelam sie przypadkowo na
            prezydenta Indyjskiego Astrological Society. I wiedzac ze w Indiach
            wrozbiarstwo to bardzo powazny business postanowilam zobaczyc jak to sie odbywa
            tez podchodzac do tego bardzo skeptycznie. Na spotkanie poszlam z kims znajomym
            i moja taktyka byla zeby jak najmniej sie odzywac i nie dac gosciowi materialu
            do wnioskow.

Powrozyl mi. Przeszlosc opisal niesamowicie trafnie wlacznie z faktami ktore
            absolutnie nie mogl z mojej samej obecnosci tam i zachowania wywnioskowac. A co
            najwazniejsze jesli chodzi o przyszlosc czlowiek naopowiadal mi rzeczy ktore na
            tamten moment wydawaly mi sie totalnie bzdurne i nie mozliwe.
            Pomylilam sie niezle. Niesamowita liczba tego co mi wywrozyl stala sie.
            Oczywiscie mozna tez powiedziec ze moja psychika zareagowala i podswiadomie
            dozyla do tego zeby te rzeczy sie staly.

W kazdym razie moj skeptycyzm co do wrozb znacznie oslabl. Wiem ze cos w tym
            napewno jest. Ale czasami moze lepiej nie wiedziec co sie ma stac.

• Gość: Mary Re: Wrozka z Polski w Brukseli-gdzie? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 18.01.06, 13:14
      Ja Ci moge za 100 Euro powrozyc, jak tam sobie chcesz- moze byc nawet z fusow
      po herbacie :D
      Czuje u Ciebie bardzo bardzo pozytywne wibracje, za jedyne 100 Euro (+ vat)
      roztocze piekna wizje przyszlosci :D
    • puks01 jestem dobra wrozka 18.01.06, 13:32
      ale nie ma mnie w Brukseli, sorry ;)
      • Gość: adm znalazlam Aniu!!! IP: *.138-200-80.adsl.skynet.be 18.01.06, 14:45
        W Polskim sklepie Kuchnia Polska na av Audergheim wisi ogloszenie wrozki.. co
        prawda po francusku, ale ... :-)

Swoja droga b polecam ten sklep: nie tylko dostalam ostatnio na kreche, ale
        Pani jeszcze mi pozyczyla noz i zastawe.. taka mialam emergency w pracy:-)- w
        ciagu 1/2h mialam sie stawic na party z polskimi specjalami w garsci......
        A asortyment calkiem ciekawy w porownaniu z innymi, + ksiazki, i kosmetyki -
        polskie, i Panie czuja blueasa biznesu wiec sa flexi:-)
        • Gość: asia Re: znalazlam Aniu!!! IP: 81.247.190.* 18.01.06, 23:30
          gdzie to dokladnie jest? szukam jakiegos polskiego sklepu, i nie umiem znalezc
          ;-( a dluzej nie zniose tego parszywego belgijskiego chleba , fuj!
          Albo pojde sobie ulica w dol, w czasie lunchu, az trafie.. po zapachu, eheh
          • Gość: anbxl Re: znalazlam Aniu!!! IP: *.70-136-217.adsl.skynet.be 18.01.06, 23:43
            polskie sklepy powstaja jak grzyby po deszczu-zagladnij na www.gazetka.be
            A co do chleba to w GB i Delhaize mozna dostac dwa rodzaje niemieckiego
            pakowanego ktory przypomina w smaku polski,a z polskiego sklepu polecam chleb z
            cebula
          • berecik77 Re: znalazlam Aniu!!! 18.01.06, 23:48
            Gość portalu: asia napisał(a):

> a dluzej nie zniose tego parszywego belgijskiego chleba , fuj!

sama jestes parszywa, fuj!
            dziecko, widac ze wczesniej nigdzie indziej niz poza swoja wsia w polsce nogi
            nie postawilas, inaczej nie pisalabys tak durnie!
            • Gość: asia Re: znalazlam Aniu!!! IP: 81.247.190.* 19.01.06, 00:34
              Bereciczku kochany, ja tylko tak zartowalam .. po prostu smak nie ten. A ze ze
              wsi.. no coz , ze ze wsi, ehehhe.
              Po prostu ... lubie to , co lubie ;-)
              A szanowny Berecik to skad, jesli mozna sie zapytac? ;-)
            • Gość: Bruxa Re: znalazlam Aniu!!! - polski chleb IP: *.cec.eu.int 19.01.06, 16:33
              Belgijski jest parszywy!!! ma rację!!!
              A w Bruxeli jest polska piekarnia i 2 polskie sklepy na Chausee de Waterloo (od
              strony Porte de hal) maja z niej polskie pieczywo, ciasta też.
              Polecam chleb żytni.
              • Gość: asia Dziekuje za merytoryczne odpowiedzi ;-) IP: *.247.81.adsl.skynet.be 19.01.06, 19:37
                Zatem jutro po pracy pojade na Chaussee de Waterloo - zeby choc na weekend cos
                miec do paszczy wlozyc :-)
                Bo ja juz z tej desperacyji wielkiej nawet napisalam do kumpel w Polsce coby mi
                w liscie choc skrawki z krakowskiej suszonej wyslaly, razem z kromka suchego
                zakopianskiego, bo inaczej uszczezne na tej obczyznie na amen, eheh
                Chociaz wczoraj kupilam calkiem przyzwoita Schinken bawarska w Delhaize... moze
                jak sie dluzej poszpera, to sie znajdzie? Zatem, nie tracmy nadziei.
                Pozdrawiam wszystkich, co nie zatracili jeszcze kubkow smakowych! :-)
        • Gość: epsoguy Re: znalazlam Aniu!!! IP: *.91.156.55.clearwire.be 19.01.06, 00:35
          Hej adm . Czy mozesz podac doklady adres tego sklepu albo wskazowki jak dojsc
          tam. Dzieki za pomoc.
          • ma_wi99 Re: znalazlam Aniu!!! 19.01.06, 00:58
            Nie jestem co prawda z Brux. Nie jestem takze adm, ale skoro watek jest (m.in.)
            o zdolnosci jasnowidzenia, to moze sie wykaze ;-)

Chodzilo moze o ten adres:

160, av. d'Auderghem, 1040 Brussels
            tel/fax 02 742 19 99

?

I uwaga
            • Gość: epsoguy Re: znalazlam Aniu!!! IP: *.91.156.55.clearwire.be 19.01.06, 01:51
              dzieki za pomoc Ma_wi99. Pozdrowienia
              • ma_wi99 Re: znalazlam Aniu!!! 19.01.06, 02:37
                > dzieki za pomoc Ma_wi99. Pozdrowienia

A votre plaisir!

i oczywiscie
        • Gość: mczapl Re: znalazlam Aniu!!! IP: 212.190.74.* 19.01.06, 09:30
          Calkowicie sie zgodze z Adm. Sklep ma dobre zaopatrzenie, panie sa bardzo mile
          (idealne przeciwienstwo Biedronki). Lubie tam przychodzic.

Ale co do chleba, to bylem tam rozczarowany.
          • Gość: byly_eurokrata Wrozki przez internet IP: *.netcologne.de 25.01.06, 06:35
            Technika robi postepy i w tej dziedzinie, przypadkiem trafilem na taka strone:
            magia.toplista.pl/?we=znak12&kod=155882
            m.in:
            - WRÓŻENIE PRZEZ INTERNET
            - DARMOWE WRÓŻBY RUNICZNE !! (dla epsow, ktorzy lubia oszczedzac)
            - MAGIA, CZAROSTWO, CZARY, WRÓŻBY, PSYCHOTRONIKA, WRÓŻKA, TAROT, RUNY,
            WRÓŻENIE, OKULTYZM, ZJAWISKA PARANORMALNE, REIKI, RADYKALNE WYBACZANIE,
            NUMEROLOGIA

Przy okazji, jaka jest roznica miedzy "czarostwem" i "czarami", bo nie kumam za
            bardzo???

• sil.bi Re: Wrozki przez internet 25.01.06, 12:08
              No jak to? Czary to praktyczna umiejetnosc, a czarostwo to jej nauka. Ot co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka