ms100 27.02.06, 13:50 Hmm, competency tests przed nami - czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies info jak sie przygotowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.241.81.adsl.skynet.be 27.02.06, 15:13 przeszlam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.91.159.130.clearwire.be 27.02.06, 17:40 HAHAHA ja też :)))))))))) inna grupa, ale jednak... hmm trza dalej sie pouczyć... i nawet mam ochotę na to - hmm pewnie to chwilowe... Odpowiedz Link Zgłoś
nina2711 Re: Contract Agents III - wyniki 27.02.06, 17:55 Też przeszłam.:) Czy ktoś wie coś bliższego o następnym etapie (oprócz informacji opublikowanej na stronie EPSO)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znow dwie osoby Brawo - Hourra !!! IP: *.europarl.eu.int 27.02.06, 19:36 ...w moim dziale zdali pierwsze testy grupa III (dopiero po studiach - bez "expérience progfessionnelle", dlatego grupa nizej). Koniec kwietnia na "oral". Odpowiedz Link Zgłoś
nina2711 Re: Brawo - Hourra !!! 01.03.06, 12:59 Masz jakieś szczegóły odnośnie testu? Z góry dziękuje za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_texas Re: Contract Agents III - wyniki 02.03.06, 10:03 "Specific competence tests will take place between April and November: it is foreseen to test candidates for function groups I and II first (before the summer), and later on candidates for function groups III and IV." Informacja z EPSO Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
elle666 Re: Contract Agents III - wyniki 02.03.06, 12:51 a gdzie beda te testy, ktos wie? czy w tym samym miejscu, w ktorym zdawalo sie 1 czesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.upc.chello.be 02.03.06, 19:59 mi sie tez udalo... bardzo sie ciesze :)gratuluje tez wszystkim, ktorzy przeszli, a ktorym nie - to przeciez glownie kwestia szczescia.. ...faktycznie teraz problem - co dalej??co to bedzie za test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.68-136-217.adsl.skynet.be 02.03.06, 21:32 co teraz bedzie-dzis robilam wywiad i oni sami nie wiedza,ale...nie chce byc pesymistka-spodziewam sie takiego samego zamieszania jak na poczatku,bo raz slysze,ze praktyczny bedzie rozmowa z zainteresowana twoja kandydatura instytucja-wowczas to bedzie ruletka jak przy auxi-czy ktos to jeszcze pamieta :-)).Przed chwila czytalam na epso ich manuel na ww temat-polecam i milej lektury Odpowiedz Link Zgłoś