Dodaj do ulubionych

Contract Agents III - wyniki

27.02.06, 13:50
Hmm, competency tests przed nami - czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies
info jak sie przygotowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.241.81.adsl.skynet.be 27.02.06, 15:13
      przeszlam!
      • Gość: Diana Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.91.159.130.clearwire.be 27.02.06, 17:40
        HAHAHA ja też :)))))))))) inna grupa, ale jednak... hmm trza dalej sie
        pouczyć... i nawet mam ochotę na to - hmm pewnie to chwilowe...
        • nina2711 Re: Contract Agents III - wyniki 27.02.06, 17:55
          Też przeszłam.:) Czy ktoś wie coś bliższego o następnym etapie (oprócz
          informacji opublikowanej na stronie EPSO)?
          • Gość: Znow dwie osoby Brawo - Hourra !!! IP: *.europarl.eu.int 27.02.06, 19:36
            ...w moim dziale zdali pierwsze testy grupa III (dopiero po studiach -
            bez "expérience progfessionnelle", dlatego grupa nizej). Koniec kwietnia
            na "oral".
            • nina2711 Re: Brawo - Hourra !!! 01.03.06, 12:59
              Masz jakieś szczegóły odnośnie testu?
              Z góry dziękuje za informację.
          • ja_texas Re: Contract Agents III - wyniki 02.03.06, 10:03
            "Specific competence tests will take place between April and November: it is
            foreseen to test candidates for function groups I and II first (before the
            summer), and later on candidates for function groups III and IV."

Informacja z EPSO

Pzdr:)
            • elle666 Re: Contract Agents III - wyniki 02.03.06, 12:51
              a gdzie beda te testy, ktos wie? czy w tym samym miejscu, w ktorym zdawalo sie
              1 czesc?
              • Gość: emka Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.upc.chello.be 02.03.06, 19:59
                mi sie tez udalo... bardzo sie ciesze :)gratuluje tez wszystkim, ktorzy
                przeszli, a ktorym nie - to przeciez glownie kwestia szczescia..
                ...faktycznie teraz problem - co dalej??co to bedzie za test?
                • Gość: anbxl Re: Contract Agents III - wyniki IP: *.68-136-217.adsl.skynet.be 02.03.06, 21:32
                  co teraz bedzie-dzis robilam wywiad i oni sami nie wiedza,ale...nie chce byc
                  pesymistka-spodziewam sie takiego samego zamieszania jak na poczatku,bo raz
                  slysze,ze praktyczny bedzie rozmowa z zainteresowana twoja kandydatura
                  instytucja-wowczas to bedzie ruletka jak przy auxi-czy ktos to jeszcze
                  pamieta :-)).Przed chwila czytalam na epso ich manuel na ww temat-polecam i
                  milej lektury

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka