Dodaj do ulubionych

zatrudnienie w Niemczech

• ilona20 Re: zatrudnienie w Niemczech 21.03.06, 12:57
      Chętnie podejmę pracę na lipiec i sierpień mam 38 lat
    • Gość: ula Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:24
      dziendobry, mam pytanie moj kolega jest zainteresowany taka pracą ale na czas od
      teraz do maja, czy byla by tak mozliwosc?? pozdrawiam
    • Gość: sidor Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:27
      witam panią pani juz do mnie dzwonila, i chcialabym sie dowiedziec cos na temat
      czy juz wiadomo cos na temat pracy dla mnie, czy juz są jakies rodziny, o
      terminy wyjazdow itp. gdyz nie wiiem czy moze w tym czasie isc do pracy choc na
      miesiac w Polsce. pozdrawiam Ula.
    • stepien15 Re: zatrudnienie w Niemczech 22.03.06, 16:37
      Znam dość dobrze język niemiecki,prawo jazdy kat.B,C i kilkuletnią praktykę
      jazdy w BRD.Interesują mnie bliższe szczegóły tej oferty.
      • Gość: Sabine Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.06, 18:13
        Pan\pani Stepien. Prosze o numer tel
        • stepien15 Re: zatrudnienie w Niemczech 24.03.06, 09:06
          Mój nr.tel.+48602425263 Pozdrawiam
          • Gość: Maria Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.streamcn.pl 24.03.06, 11:45
            Witam jestem zainteresowana pracą,pracowalam jako wolontariuszka,starsi ludzie
            mnie wprost uwielbiali,byłam dla nich zawsze cierpliwa i
            uśmiechnięta,opiekowałam sie mamą chorą na chorobę Parkinsona.
    • Gość: Nina Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.dynamic.qsc.de 24.03.06, 21:37
      Witam, Interesuje mnie w jakim miescie znajduje sie oferowana praca. Moj adres
      na email to nina@sharkai.de
      • Gość: Sabine do wszystkich zainteresowanych praca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.06, 21:45
        Dziekuje za wszystkie odpowiedzi znalazlam pare osob w tej chwili nie
        potrzebuje nikogo wiecej, byc moze w przyszlosci.Na dzien dzisiejszy mam
        komplet.Zainteresowanych prosze o dalsze kontakty gdzies za 2 miesiace kiedy te
        pracownice przejda okres probny i bedzie wiadomo kto zostanie, a kto z jakiegos
        powaznego problemu bedzie musial wracac do kraju.
        • Gość: Sabine Re: do wszystkich zainteresowanych praca IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.06, 11:37
          Kochani jest cudownie,ze chcecie pracowac odezwal sie do mnie dom starcow , ale
          wymagaja ode mnie osobe,ktora mowi po niemiecku i posiada prawo jazdy oraz ma
          praktyke w tym zawodzie ok.dwoch lat jest zeczywiscie bardzo dobry zarobek. ale
          potrzebujemy tez swiadectwa pracy jak i o niekaralnosci moga byc to kobiety
          jak i mezczyzni najchetniej w wieku od 32 do 45 nawet 50 lat mile widziane
          malzenstwa.Jednak warunek praktyka w domu starcow tylko i wylacznie. Czekam na
          powazne odpowiedzi praca jest 8 godzin dziennie chetnie pielegniarki,ze stazem.
          • Gość: Renata Re: do wszystkich zainteresowanych praca IP: *.zabrze.net.pl 21.04.06, 16:02
            Jestem pielęgniarką z wyższym wykształceniem . 15 lat w zawodzie , w tym 5 lat w
            opiece geriatrycznej, 2 lata opieka nad starszą osobą na terenie Niemiec. Jężyk
            komunikatywny. Proszę o szczegóły powyższej oferty
            • Gość: sabine odp. do Renaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.06, 17:44
              Mam do Pani w zwiazku z tym pare pytan czy ewent. moglybysmy na tel ja podaje
              Pani moj numer prosze tylko wykrecic i odlozyc sluchawke ja do Pani natychmiast
              oddzwonie. 00491629246511 po ukazaniu sie numeru.
              • Gość: Sabine Re: odp. do Renaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.04.06, 19:29
                Prosze podac jakis kontakt ja nie moge Pani na forum szczegolow pisac poza
                tym ,ze praca jest 8 godzin dziennie i czasem w tygodniu sa 2 dni wolne soboty
                niedziele sa na zmiany z innymi pracownikami jezeli ma Pani jeszcze kogos kto
                moglby przyjechac i ma praktyke to bardzo chetnie.Bardzo prosze o odpowiedz.
                Zaznaczam,ze nie jestem posrednikiem i nie pobieram pieniedzy to ja place za
                wykonywana prace.
    • Gość: achim Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:02
      Poszukuję pracy jako kierowca, kategoria B, duże doświadczenie, wiek 48 lat.
    • ljezykowski Re: zatrudnienie w Niemczech 28.03.06, 21:28
      Witam, jestem zainteresowany tą ofertą pracy, mam 25 lat, prawo jazdy ponad 7
      lat, matura z języka niemieckiego, myślę że doszlifowałbym rozmowy w tym języku
      juz na miejscu. Prócz tego chciałbym zapytać jakie zarobki, ile godzin dziennie
      pracy, jak wygląda sprawa wolnego (ile dni w tygodniu bądź miesiącu). Miasto
      pracy, sytuacja zakwaterowania.
      Bardzo proszę o odpowiedź na powyzsze pytania na maila:
      ljezykowski@op.pl

Z poważaniem Łukasz
    • Gość: Bogusia Re: zatrudnienie w Niemczech IP: 83.238.171.* 29.03.06, 13:50
      Witam,
      Czy to jeszcze aktualne?
      Byłabym zainteresowana, ale w miesiącach letnich.
      Pozdrawiam
      e mail: k_bogusia@interia.pl
    • Gość: franek44@poczta.fm Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:04
      Mam 47lat.Moge podjac prace w Niemczech od 8 maja 2006r.Mam prawo jazdy
      kategorii A,B,T.Znam jezyk niemiecki srednio .Pracowalem w Niemczech w
      budownictwie.Ich spreche deutsch.
    • emmerich Re: zatrudnienie w Niemczech 20.04.06, 21:02
      Witam,
      zainteresowało mnie Pani ogłoszenie. Proszę o dokładniejsze informacje odnośnie opieki nad osobą starszą. Interesuję mnie również praca kierowcy , posiadam busa 5 osobowy, znam bardzo dobrze język niemiecki.
      Jeśli oferta jest aktualna- proszę o odpowiedż.
      Pozdrawiam
      Piotr Skalski
    • Gość: Bartkowiak Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.06, 14:30
      Przyjmę prace jako kierowca mój numer telefonu domowego to (095)7388293
    • Gość: Allbert Re: zatrudnienie w Niemczech IP: 80.54.97.* 30.05.06, 17:27
      Prawo jazdy mam od 12 lat i bardzo chętnie podjął bym pracę jako
      kierowca/opiekun. Kontakt proszę na: darek7408@wp.pl
    • Gość: zigi39 Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:50
      prosze o pilny kontakt ze mna jestem bardzo zainteresowany pani oferta prosze o tel 668404619 lub (063)2701460 lub zigi39@wp.pl pozdrawiam andrzej kosmalski
      • Gość: Sabine Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.07.06, 21:15
        Czy znalazl juz Pan prace,czy mowi Pan w jezyku niemieckim,czy jest Pan dalej
        zainteresowany praca? Prosze o odpowiedz.
    • kasiaciezak Re: zatrudnienie w Niemczech 01.07.06, 12:15
      Gość portalu: sabine napisał(a):

> zatrudnimy Panie i Panow do opieki nad starym czlowiekiem.Zapewniamy bardzo
      > dobre warunki pracy, poza tym poszukujemy kierowce na 6 godz. dziennie do
      > transportu starych ludzi.Zapewniamy mieszkanie i wyzywienie, atrakcyjne
      > zarobki.
      jestem chętna razem z kierowcą !!ja mam 20 lat mój chłopak 19! więcej
      informacji
      kasiaciezak@interia.pl
      • Gość: IWA Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.orange.pl 08.07.06, 11:29
        SPEŁNIAM WSZYSTKIE WARUNKI, 46 LAT, WYZSZE, NIEMIECKI, PRAWO JAZDY
        DOSWIADCZENIE W NIEMCZECH W TEJ PRACY W ROZNORAKICH PRZYPADKACH . CO MOZECIE
        PANSTWO ZAOFEROWAC, JESTEM GOTOWA NA WYJAZD
        prosze o szybka odpowiedz majlem
        iwojciech3@wp.pl
    • Gość: Sabine Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.06, 14:23
      Do takiej pracy jestescie za mlodzi nie macie praktyki i jak sie domyslam nie
      znacie tez jezyka.Do takiej pracy trzeba byc fizycznie jak i psychicznie mocnym.
      • Gość: Mavi Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.ds1-k.us.edu.pl 07.07.06, 20:35
        Witam! Poszukuję namiarów na farmy (lub inne prace sezonowe) w
        Schleswig-Holstein, najlepiej w okolicach Lubeki. Życzliwym ludziom z góry
        dziękuję i pozdrawiam.
        • Gość: sabine Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.06, 20:52
          Niestety ja moge ewent. zaproponowac sprzatanie i nie w Schleswig-Holstein
          tylko na poludniu niemiec.Jezeli Jestes zainteresowany i znasz jezyk ,oraz
          posiadasz prawo jazdy odezwij sie.
          • Gość: magda zatrudnienie w Niemczech IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.07.06, 13:33
            Witam, jezeli jest ta oferta jeszcze aktualna to prosze o odp. na maila
            magda67r@onet.eu
            Mam 39 lat, jestem wykwlifikowaną opiekunką dziecięcą, pracowałam w rodzinach
            niemieckich, znam j.niemiecki - komunikatywnie. Opiekowałam się dziećmi,
            sprzątałam, przygotowywałam posiłki, opiekowałam się osobami starszymi.
            Pracowałam w kuchniach róznych restauracji. Pozdrawiam, magda
      • Gość: IWA Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.orange.pl 08.07.06, 11:32
        TO JESZCE RAZ JA, ZAPOMNIALAM DODAC ZE Mam firme o tej działalnosci i wystawiam
        rachunki za swoja prace,
        oczekuje odpowiedzi
    • Gość: Monika Re: zatrudnienie w Niemczech IP: 83.16.211.* 08.07.06, 09:30
      Jeżeli oferta nadal aktualna to spełniam podane kryteria, pozdrawiam. Monika.
      kontakt tel. +48510074960
    • Gość: krzysiek Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:25
      jestem chetny ja i moja dziewczyna własnie skończylem stomatologie i mam wolne
      do pazdziernika moja dziewczyna jest na farmaci moj meil housekris@o2.pl lub
      tel 508223068
      • Gość: Beata do Sabine IP: *.chello.pl 10.07.06, 18:33
        Witam Pani Sabino, tu Beata z Bydgoszczy, piszę w imieniu męża, kontaktowała
        się już Pani ze mną, ale cóż wyjazd męża jakoś nie wypalił... Może się Pani
        odezwać? Mąż - 40 lat, doświadczenie w opiece geriatrycznej w domu starców w
        Anglii, dobry niemiecki i angielski, prawo jazdy.
        Pozdrawiam Beata
        • Gość: IWA PANI SABINO....... IP: *.orange.pl 10.07.06, 18:49
          ZGŁOSIŁAM DO PANI SWOJA OFERTE, LEPRZEJ KANDYDATURY NIE MOZE PANI MIEC, JEDNAK
          PANI SIE NIE ODEZWAŁA. TO O CO TU CHODZI?
          NIE WIERZE ZE MA PANI NADMIAR POWAZNYCH OFERT
          • Gość: SABINA Re: PANI SABINO....... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.06, 00:21
            Tak mam sporo ofert wiecej ofert jak staruszkow dlatego tez nie odpisywalam ,a
            pozatym dopiero po pewnym czasie weszlam ,zeby ta strone zobaczyc i jestem
            zdziwiona,ze jest,az tak duzo odpowiedzi.Niestety jest niemozliwe wszystkich
            panstwa zatrudnic na dzien dzisiejszy mam dosyc ludzi i wiecej nie
            potrzebujemy .Jak sie firma powiekszy to napewno sie zglosze.
    • katarzyna1233 Re: zatrudnienie w Niemczech 11.07.06, 12:14
      Mam 54lat jestem na świadczeniu emerytalnym posiadam prawo jazdy od 20
      lat.Praktyke posiadam tylko przy opiece nad mamą przez 4 lata.Język niemiecki
      znam słabo,ale pracę podjełabym chętnie i od zaraz.
      • Gość: Sabina Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.06, 13:40
        Nie wiem czy czytala Pani moja ostatnia odpowiedz .Pisze jeszcze raz teraz
        ludzi nie potrzebujemy mamy komplet.
    • kfpodgaje Re: zatrudnienie w Niemczech 13.07.06, 20:27
      Mam na imię Krzysztof i jestem zainteresowany ofertą pracy, jeżeli jest nadl
      aktualna lub będzie aktualna. Posiadam prawojazdy kat.B, odpowiedź proszę
      kierować na adres krzysztof.fabiaczuk@neostrada.pl . Dziękuję.
    • Gość: TOMASZ Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:02
      Witam w ogłoszeniu na państwa oferte, proponuje swoja osobe mam 31 lat jestem
      kawalerem,,ieszkam w szczecinie, do tej pory pracowałem na własny rachunek,
      jako kierowca, mam srednie wykształcenie, 10 letnie doświadczenie w prowadzeniu
      auta, kat pr.jazdy abc, jestem cierpliwą pracowitą osobą, niestety nie znam
      jezyka niemieckiego ? nie wiem czy to nie warunek? oferty . pozdrawiam

Tomasz Witkowski
      wituszkin@wp.pl
    • anka1962 Re: zatrudnienie w Niemczech 18.07.06, 18:46
      Gość portalu: sabine napisał(a):

> zatrudnimy Panie i Panow do opieki nad starym czlowiekiem.Zapewniamy bardzo
      > dobre warunki pracy, poza tym poszukujemy kierowce na 6 godz. dziennie do
      > transportu starych ludzi.Zapewniamy mieszkanie i wyzywienie, atrakcyjne
      > zarobki.
    • anka1962 Re: zatrudnienie w Niemczech 18.07.06, 18:53
      Jestem zainteresowana tą ofertą .Posiadam prawo jazdy ,opiekowałam się trudną
      młodzieżą z Niemiec.Mój mąż jest świetnym kierowcą jeżdził w Polsce jak
      kierowca w Pogotowiu .Proszę o kontakt.
    • nt52 Re: zatrudnienie w Niemczech 18.07.06, 20:39
      proszę o szcegóły oferty ma mój email
      mam 53 lata , prawo jazdy kat ABCE OD 1968 ROKU Z PRAKTYKĄ
      CHĘTNIE PODEJMĘ LEGALNE ZATRUDNIENIE W NIEMCZECH
      NIE POSIADAM PRAKTYKI PRZY OBSŁUDZE STARSZYCH OSOÓB

NASZA CÓRKA EWELINA LAT 25 / BIEGŁY NIEMIECKI PODJĘŁABY LEGALNĄ PRACE W
      NIEMCZECH
      POSIADA DOSWIADCZENIA aUPAIR W RODZINACH NIEMIECKICH
    • kozak50 Re: zatrudnienie w Niemczech 19.07.06, 14:59
      jestem zainteresowany propozycją pracy proszę o szczególy
      • Gość: Sabine narazie nie potrzebuje nikogo wiecej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.06, 22:01
    • Gość: ronin Re: zatrudnienie w Niemczech IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 19.07.06, 16:22
      Czy wy sobie nie zadajecie nawet trudu ten watek przeczytac??Przciez juz
      dawno wam napisala ze juz ma komplet pracownikow:Glupi jestescie czy jak??
      • Gość: Sabine Odp. do Ronina IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.06, 22:04
        Halo Ronin dzieki za pomoc mysle,ze ludzie nie czytaja moich odpowiedzi.
      • Gość: gorol ronin to Arschloch! IP: *.adsl.hansenet.de 30.08.06, 23:44
        Nie sluchajcie tego cwe-la ronina bo to przech-uj!!! Nienawidzi Polakow w Niemczech! Zobaczcie inne jego wypowiedzi. Najchetniej by wyjeb-al wszystkich z Niemiec C-wel nad c-welami!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka