IP: *.consilium.europa.eu 28.03.06, 14:32
Sluchajcie, gdzie sie taki sprzet najkorzystniej kupuje w Belgii? Sa jakies
sklepy internetowe tutejsze, ktore sie tym zajmuja? Gdzie najchetniej kupuja
sami Belgowie (internet/normalne sklepy)? Mozecie cos podpowiedziec? Dzieki z
gory
Obserwuj wątek
    • Gość: used Re: rtv agd IP: *.cec.eu.int 28.03.06, 14:34
      gdzie moge kupic sprzet second hand, np roczny albo dwuletni???
      • Gość: mz Re: rtv agd IP: *.brutele.be 28.03.06, 22:15
        ebay!!!
        cash convert np na Wavre, ale tam nie ma nic ciekawego, wg mnie
        • anbxl Re: rtv agd 28.03.06, 22:38
          Awg mnie cash convert to sklep albo dla glupcow albo dla tych co nie znaja sie
          na cenach,bo wiele bardzo wiele rzeczy starych kosztuje tyle samo co nowe albo
          i wiecej.Ja do niedawna polecalam MEDIA MARKT ale,,nacielam sie,,a jeszcze ta
          ich anty polska reklama(mam w pliku,ale pewnie i wy ja widzieliscie juz tez)i
          dlatego znow jestem wierna MAKRO
          • Gość: K Re: rtv agd IP: 87.65.106.* 29.03.06, 09:22
            "znów jestem wierna" - piękny tekst!
            • Gość: anbxl Re: rtv agd IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.03.06, 18:26
              Tak wiele lat robilam tam zakupy,bo taniej i chiiittt jak cos popsuje sie w
              pierwszym miesiacu (oni kupuja towar w duzych ilosciach na paletach i zawsze
              jakis feler moze byc podobnie jak w media markt)to bardzo latwo (mojemu mezowi)
              jest oddac ten towar i powiedziec ze zle sie kupilo-zwrot kasy,bo nie polecam
              dawac rzeczy do naprawy podczas gwarancji bo na naprawe komorki corka czeka od
              stycznia(makro) i to samo z dvd(media markt)
              • chuck_norrris Re: rtv agd 29.03.06, 21:30
                Cholercia, znowu ktos ci robi na zlosc...
                • Gość: anbxl Re: rtv agd IP: *.243.81.adsl.skynet.be 29.03.06, 22:56
                  A ty zmieniles nicka i powrot-nie tym razem panie do.ki albo z jednej paczki
                  mnie nie sprowokujesz,a tak przy okazji szukaja na ciebie namiarow w ,,Novum,,
                  • chuck_norrris Re: rtv agd 29.03.06, 23:40
                    Powialo groza z tej wypowiedzi. Prawie sie zesr...m ze strachu. Teraz mnie
                    bezsennosc dobije.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka