Gość: JA IP: *.swipnet.se 23.03.03, 16:31 BARDZO BARDZO DOBRZE GONIC TYCH AMERYKANSKICH ZYDOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Jesteś p o p i e r d o l o n y , idź się leczyć! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 17:50 Gość portalu: JA napisał(a): > BARDZO BARDZO DOBRZE GONIC TYCH AMERYKANSKICH ZYDOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Pożar McDonalda na Morenie IP: 62.233.233.* 23.03.03, 18:27 przerażają mnie kompleksy niektórych moich rodaków, żal dupęściska że im się powiodło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj Re: Jo, gites gada kolo IP: *.ima.pl 24.03.03, 14:52 amerykanskich rzyduf precz z naszej ojczyzny, oj, oj, oj! Biała siła rzondzi tutej i tyle, oj, oj, oj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ón Re: Jo, gites gada kolo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 01:03 Gość portalu: Oj napisał(a): > amerykanskich rzyduf precz z naszej ojczyzny, oj, oj, oj! Biała > siła rzondzi tutej i tyle, oj, oj, oj! Joł gangsta madafaka, dobże muwisz:) ała, ała, ała! Jak to dobże spotkać f końcu prawdziwego patryjotem polskjego, chtury nawet siem ortografjom nie pszejmuje, bo wie rze to rzydowski wynalazek:) ała, ała, ała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Pożar McDonalda na Morenie IP: *.fancomp.com.pl 24.03.03, 08:41 Gonić Amerykanów! Niech zamykają swoje interesy w Polsce, a ich pracownicy niech znajdą się na bruku i jako bezrobotni będą świadomymi, prawdziwymi Polakami. Lepiej wbijać zęby w polski parapet niż pracować "u obcych". Ależ jesteś głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Pożar McDonalda na Morenie IP: *.proxy.aol.com 24.03.03, 12:24 a skad ta ameryka wziela tych zydow-z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Pożar McDonalda na Morenie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 01:06 Gość portalu: bogdan napisał(a): > a skad ta ameryka wziela tych zydow-z Polski! I co z tego wynika? Przygłupich mieszkańców Jackowa też sobie Ameryka sprowadziła z Polski;) PS. Dlaczego "ameryka" i "żydów" napisałeś z małej litery, a "Polska" z dużej? Przypadek czy skrzywienie psychiczne?;) Odpowiedz Link Zgłoś