Gość: mczapl IP: *.dsl.scarlet.be 29.04.06, 10:18 W niedziele 30.04 o godz. 21.00 jest specjalne wydanie "Pod Napieciem" Tvn. Marcin Wrona bedzie na Parvis de St. Gilles. Na zywo. Wszyscy mile widziani! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi_22 Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 29.04.06, 11:42 Zrobcie OLE! i meksykanska fale! Bede ogladal, moze jakies znajome "mordki" zobacze? ;))) STANCIE BLISKO KAMERY! Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 29.04.06, 13:37 Wiecej sie zobaczy w TV niz bedac w tlumie :D Ja i tak mam weekend uwalony wiec jak niezasne wczesniej to zobacze co tam Wrona wynalazl . Odpowiedz Link Zgłoś
kontraktowiec Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 30.04.06, 17:22 ej no bez takich - bez "fali" !!! powagi drodzy moi powagi ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 01.05.06, 13:07 Ale tam bylo "towarzycho" Hohoho, same tipsiary z farbowanym wlosem, na przykrotkiej kurteczce, prosto z solarium... I jeden gosciu z wydepilowanymi a potem namalowanymi brwiami... No i to cale zycie na twarzy u wszystkich... A powiedzcie mi, bo nie widzialem, biale kozaki byly? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" IP: *.brutele.be 01.05.06, 13:47 > A powiedzcie mi, bo nie widzialem, biale kozaki byly? ;P biale kozaki AnBxl ? Ona chodzi w czarnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl taka jedna to dno IP: *.240.81.adsl.skynet.be 01.05.06, 14:49 Twoj post i nick swiadczy tylko o tobie :-)))Nie,nie sprowokujesz mnie takim nickiem (pewnie facet jestes taki jeden albo taka jedna)i swoja wypowiedzia i tak robie ci wielka laske ze takiej jednej odpowiadam,bo dno to wlasnie ty,a jezeli tak bardzo chcesz wiedziec to mnie tam nie bylo :-)i nigdy nie nosze kozaczkow.Natomiast swoje zdanie mialam okazje wypowiedziec w dzienniku rtbf i vtm,ale coz to pewnie za wysokie progi jak na twoje nogi,a wiec daj sobie luzu Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: taka jedna to dno 02.05.06, 21:35 Irena Kwiatkowska kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boje (dla wyjasnienia - anbxl, to nie tylko moje zdanie o tobie). Ewentualnie (przepraszam zwolennikow Herr Vater Direktor Ridzik) - wykazujesz radykalizm bliski Talibom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do jakubsky IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 03.05.06, 07:47 Dlaczego??????????Dlatego ze komus tam nie podoba sie kogos tam innego ubior (kozaki,plaszcz) i nie przepada za kims innym (znajac go z netu)????????Czy myslisz jakubsky ze ta jedna jest jedna-jeden ubierajaca-y sie zgodnie z ostatnia moda?????????Mowi sie,ze ubior swiadczy o mnie,ale pewnie kazdy ma inne poczucie smaku,a wiec mnie moze cos tam sie nie podobac w ubiorze kogos tam (np polskie epsy w pracy ubrane jak na slub-to nie moje zdanie ale moich znajomych)ale wara mi od tego bo to kazdego indywidualna sprawa,gust i smak Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Najbardziej podobala mi sie wypowiedz Ojca 01.05.06, 13:09 Domniemanego mordercy. Uwaga, CYTUJE: "on caly czas tylko dom i silownia, on nic innego nie robil" Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 01.05.06, 17:46 Czy ktoś oglądał wczorajszy program i może podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" IP: *.240.81.adsl.skynet.be 01.05.06, 18:15 Syl juz sie podzielili co niektorzy,ze najwazniejsze byly biale kozaczki kogos tam :-( i tu znow nasuwa sie pytanie dlaczego kogos tam interesuje ubior innych,a potem pisze w takim temacie nie na temat??? PS Tez jestem ciekawa jak ten program odebrali normalni forumowicze Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 01.05.06, 18:31 Program byl kiepski, stal na baaardzo niskim poziomie. Dlaczego byl kiepski? Bo to zbyt rozlegly temat, zeby go poruszyc w 30minut - to po pierwsze. A po drugie, to ja nadal nie rozumiem czemu caly narod ma sie kajac za jednego kretyna? Wczoraj w Warszawie 17latek zadzgal nozem drugiego. TV pokazala. Zwykle drechole. Czemu w tej sprawie nie ma szumu? Od Morderstwa Joe'go na bank ktos kogos zdazyl juz zadzgac. Czemu o tym sie nie mowi? Czemu jednak jest w tej sprawie taki szum? Proste. Zabil Polak, a Polacy nie sa "kochani" przez innych, kojarzymy sie zle i to nie nowosc. To dlatego jest ta cala nagonka. Uwazam, ze mozemy sie czuc pokrzywdzeni, ze taka nagonka jest na Polakow teraz. Jak by to zrobil Niemiec, Wloch, Belg, czy inni imigrant, to pies z kulawa noga by sie tym nie zaiteresowal. Czemu nie pomyslicie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 01.05.06, 18:49 Oto chyba obiektywna opinia nt programu (pozwalam sobie na cytowanie) ogladałam, bardzo dobra, madra wypowiedź ojca zamordowanego - powiedział, ze dla niego ci dwaj to zwierzęta, a zwierzęta nalezy trzymać w klatce, odseparowanych od ludzi potem pokazali matkę złapanego w Polsce Adama, rozpaczliwie krzyczała, że jej syn nie mógł tego zrobić, podawano jej zastrzyki na uspokojenie bo targała się strasznie potem wypowiedź zwolnionego z aresztu brata Adama - powiedzial, że to Belgowie zaatakowali jego brata i kolegę na dworcu, no i że brat nic nie pamięta z tej szamotaniny poza krzykiem kolegi rozkazujacym mu ucieczkę... biedactwo, nie dość, że niesłusznie posądzony o mord to jeszcze na amnezję zapadł zszokował mnie widok willi rodziny mordercy - złotem opływała - na co potrzeben było temu gó..arzowi to mp3 ?? ----------------------------------------------------------------------- Tomi co ty gadasz o jakiejs tam nagonce na Polakow??????????Ani rodzice Joe,ani belgijski rzad,ani normalni ludzie nie robia tego,no moze znalazlo sie kilku burakow(nawet u mnie w pracy)ale tacy sa wszedzie.Ogolnie wrecz przeciwnie spotkalam sie z wieloma gestami sympatii w stosunku do Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Sprawa Joe - Tvn "Pod napieciem" 01.05.06, 18:56 No ja nie wiem, bo jak moge wiedziec? Nie mieszkam w Belgii. Opieram sie na tym co mi mowi telewizja. Co ciekawe, w poniedzialek wieklanocny bylismy w Belgii, w Knokke. Spokojnie sobie spacerowalismy, jakies piwko w Pubie, mowilismy po Polsku i jakos nikt sie dziwnie na nas nie patrzyl. Wiec moze to tylko wymysl mediow? Odpowiedz Link Zgłoś