Dodaj do ulubionych

zwrot za przejazd

IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 05.05.06, 22:55
jak to jest, jak się przyjeżdża na egzamin czy interview to jest zwrot kosztów
a jak jest w przypadku gdy ktoś przyjeżdża już do pracy, też jest zwrot?
Obserwuj wątek
    • sil.bi Re: zwrot za przejazd 05.05.06, 23:34
      Też jest.
      • Gość: epso Re: zwrot za przejazd IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 05.05.06, 23:57
        dzięki
      • Gość: martin Re: zwrot za przejazd IP: 193.24.14.* 08.05.06, 10:45
        ale trzeba kupić one-way czy zwróca też za bilet w dwie strony, który mozna
        sobie potem wykożsytać na weekendowe odwiedziny u rodziny?
        • Gość: oley11 Re: zwrot za przejazd IP: 80.246.106.* 08.05.06, 11:55
          zwracaja ryczaltem za odleglosc, wiec zdaje sie ze najwiecej zaoszcedzisz jak
          przyjedziesz na rowerze.
        • ja_texas Re: zwrot za przejazd 08.05.06, 11:57
          Zwroca za bilet w jedna strone. Na weekendowe odwiedziny raz w roku dostaniesz
          pieniazki (dokladna kwota zalezy od km).
          Nie probowalam, ale wg Staff Regulations mozesz przyleciec do pracy klasa
          business:)

Pzdr:)
          • sil.bi Re: zwrot za przejazd 08.05.06, 12:09
            Zwrot za bilet w 2 strony bylby troche nielogiczny, nie sadzisz?
            • Gość: martin logika dodatków IP: 193.24.14.* 08.05.06, 12:41
              myślę, że wiele zasad przyznawania różnych dodatków i ryczałtów nie jest
              szczególnie logiczne, nie sądzisz?
              • Gość: Emilia2006 Re: logika dodatków IP: *.cec.eu.int 08.05.06, 13:40
                W biletem powrotnym jest tak bo ja to juz przechodzilam.

Kupilam bilety w obie strony bo byly wtedy tansze niz w jedna. Po czym admin
                zwrocil za polowe biletu tylko bo stwierdzili ze ich to nie obchodzi czy taniej
                czy nie. Przepis mieli zwaracac za polowe powrotnego.

Moze teraz robia inaczej bo od mojego loty minelo ponad dwa lata. Radzilabym
                zamailowac i sie dokladnie zapytac.
                • Gość: martin Re: logika dodatków IP: 193.24.14.* 08.05.06, 13:46
                  dziękuję za konstruktywną odpowiedź.
                  pozdrawiam
                  • Gość: ja Re: logika dodatków jest nastepujaca IP: *.cec.eu.int 08.05.06, 14:48
                    Kupujesz na samolot w dwie strony, bo wychodzi taniej niz w jedna.

A potem grzecznie udajesz sie do ADMINU i deklarujesz, ze pokonales ten dystans
                    samochodem (no przeciez i tak nie sprawdza, a sami deklaruja takie
                    rozwiazanie 'problemu') -> dostajesz zwrot wedlug stawki kilometrowej.
                    • Gość: Emilia2006 Re: logika dodatków jest nastepujaca IP: *.cec.eu.int 08.05.06, 15:11
                      Tak masz racje. Tylko sa tacy co nie lubia klamac.
                      • Gość: byly_eurokrata Re: logika dodatków jest nastepujaca IP: *.eplus-online.de 08.05.06, 15:21
                        Po raz kolejny sie potwierdza: ludzie dostaja super platna prace, pracodawca
                        zwraca im wszystkie koszty zwiazane z podjeciem pracy, ale to nie wystarcza,
                        trzeba przeciez zakombinowac.. Ile kosztuje bilet SN czy lotu w obie strony? Z
                        odpowiedznim wyprzedzeniem gora 150 euro, ile mozna wiec oszczedzic na
                        smiesznym locie w jedna strona wykombinowanym za darmo??? To zalosne, i nic
                        wiecej.
                        • Gość: ja Re: logika dodatków jest nastepujaca IP: *.cec.eu.int 08.05.06, 15:34
                          Hej, byly, nie sciemniaj.
                          W ADMINIE siedza sympatyczne panie, ktore same takie rozwiazania sugeruja.

Dla mnie tez zalosne, ale skoro te panie same twierdza ze tak robi 90% osob
                          skladajacych kwitki o refundacje ...
                          • ja_texas Re: logika dodatków jest nastepujaca 08.05.06, 18:53
                            > Dla mnie tez zalosne, ale skoro te panie same twierdza ze tak robi 90% osob
                            > skladajacych kwitki o refundacje ...

Z polowa Twojego zdania sie zgadzam, ale zakonczenie mam inne:

Dla mnie (to) tez zalosne i dlatego ciesze sie, ze jestem w pozostalych 10 %...

Pzdr;)
                • sil.bi Re: logika dodatków 08.05.06, 13:56
                  W przypadku zwrotu za przyjazd DO PRACY nie zwracaja za bilet w obie strony,
                  nawet polowy. Przynajmniej tak bylo rok temu.
              • asiunia.lux Re: logika dodatków 08.05.06, 14:40
                Gość portalu: martin napisał(a):

> myślę, że wiele zasad przyznawania różnych dodatków i ryczałtów nie jest
                > szczególnie logiczne

A jakie?
                (ja tak z ciekawosci bo nie wiem)
                • sil.bi Re: logika dodatków 08.05.06, 15:10
                  Dzieki Asiunia,wlasnie tez mialam zamiar o to spytac;-).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka