Dodaj do ulubionych

Epso porta

IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.05.06, 22:10
Dzis pojawilo sie nowe info w waszych epso porta-zapraszam do
zagladniecia.Nalezy potwierdzic do 21/05 miejsce nastepnych egzaminow.Podobno
kolejne info bedzie w czerwcu
Obserwuj wątek
    • gosgos1 Re: Epso porta 10.05.06, 23:13
      ja nic nie dostałam. Mam stare info co miałam wcześniej, że... rozmowy na jesieni czy jakos tak (FGIV)
      • Gość: mz Re: Epso porta IP: *.brutele.be 11.05.06, 07:54
        Info dotyczy grupy I i II.
        • Gość: kierowca Re: Epso porta IP: *.243.81.adsl.skynet.be 11.05.06, 08:12
          a jest na forum jakis driver z FG I? Ja nie dostalem zadnego info na profil,
          czy to moze znaczyc, ze bede miec tylko interview? pozdr.
          • Gość: kierowca 2 Re: Epso porta IP: *.217.141.153.coditel.net 11.05.06, 09:40
            jest i tez nic nie dostal.
            • mus11 Re: Epso porta 11.05.06, 10:55
              Dzieki anbxl!

Ktos juz potwierdzil centrum? Kliknalem "confirm" i nawet nie dostalem
              potwierdzenia ze poszlo ok. Moze na skrzynke ale watpie.
            • byly_eurokrata Re: Epso porta 11.05.06, 13:41
              na stronie epso-->pracownicy kontraktowi jest informacja, ze egzaminy dla
              kierowcow beda w innym terminie niz dla reszty "holoty"
              • mus11 Re: Epso porta 11.05.06, 15:28
                byly_eurokrata napisał:

> na stronie epso-->pracownicy kontraktowi jest informacja, ze egzaminy dla
                > kierowcow beda w innym terminie niz dla reszty "holoty"
                Mam nadzieje, ze zartujesz z ta holota!

Ja jestem jako Clerk, wiec to moj czas potwierdzania. Mam czas do 21/05 wiec
                zobacze co sie bedzie dzialo blizej deadline'u
                • Gość: anbxl Re: kontraktowi kierowcy IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.05.06, 18:21
                  Nie wiedzialam dla jakiej grupy to jest tylko ze cos jest to podalam.A co do
                  kierowcow to wiem ze ktoras z europejskich agencji wlasnie ich poszukuje
                  (kierowcow i chyba clerk) na kontrakty tempow.Dowiem sie jeszcze dzis i podam
                  info tutaj
                • Gość: Andrzej Re: Epso porta IP: *.241.81.adsl.skynet.be 28.05.06, 14:44
                  Mam pytanie do mus11 w której grupie funkcyjnej masz zamiar być jako Clerk i
                  czy wiesz coś więcej o egzaminach kompetencyjnych, które Cię czekają? A może
                  ktoś inny wie coś na temat kolejnych testów?
    • Gość: anbxl Re: Epso porta IP: *.241.81.adsl.skynet.be 11.05.06, 22:06
      Oj malo czasu zostalo,bo konkurs jest otwarty do..................jutra.A wiec
      tym ktorym na nim zalezy zycze pracowitej nocy-oto link
      www.emsa.eu.int/end179d004.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka