Gość: ad26 IP: *.Red-83-53-131.dynamicIP.rima-tde.net 17.05.06, 09:51 ... i pytanie 14 anulowane ! ja przechodze dalej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arise4 Re: AD 26/05 sa wyniki 18.05.06, 10:38 Gratulacje! Tez startowalam, zabraklo niewiele, ale to w koncu jakies doswiadczenie. Napisz ile miales punktow i jak wyglada takie zawiadomienie, ze sie przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad26 Re: AD 26/05 sa wyniki IP: *.oami.europa.eu 18.05.06, 12:21 witam. poinformowano mnie tylko o tym, ze przechodze do nastepnego etapu i mam wyslac cv i papiery do czerwca do centrali. w lipcu dostane znowu info, czy esej im sie podobal i czy beda chcieli sobie porozmawiac ze mna. nie napisali ile mialem punktow. od znajomego dowiedzialem sie, ze pulap byl troche ponad 86. on mial niestety 84. Odpowiedz Link Zgłoś
ms100 z innej beczki 18.05.06, 12:25 ad26 widze ze pracujesz dla OHIMu. Jak Ci sie tam podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad26 Re: z innej beczki IP: *.oami.europa.eu 18.05.06, 12:55 Zasadniczo pobieznie podoba mi sie. Praca jest ciekawa, okolica nie najgorsza, morze, slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
ms100 Re: z innej beczki 18.05.06, 13:22 a czy jest cos do czego ewentualnie mialbys zastrzezenia? lub co Ci sie mniej podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad26 Re: z innej beczki IP: *.oami.europa.eu 18.05.06, 17:53 sa oczywiscie rzeczy, ktore sie mniej podobaja. Sa ladniejsze i czystsze miasta. Glowna atrakcja to wlasnie morze. Albo przerwa obiadowa i zwyczaj jedzenia kolacji o 22 (co sie wiaze z tym, ze np. na 19 rzadko gdzie mozna pojsc cos zjesc). ale do tego mozna sie przyzwyczaic. Ty jestes na liscie rezerwej OHIMu, czy po rozmowach? Odpowiedz Link Zgłoś
ms100 Re: z innej beczki 18.05.06, 18:32 jeszcze dalej. (-; czyli to co jest mniej pozytywne to samo alicante a nie praca czy sam ohim, jesli dobrze rozumiem? to w sumie pocieszajace. fakt jest ze decyzje unijne ds. ulokowania poszczegolnych agencji sa niezglebione. to tak jakby frontex umiescili na ... helu ((-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad26 Re: z innej beczki IP: *.oami.europa.eu 18.05.06, 19:03 nie ma tak zle. I miasto i praca sa w porzadku - jak dla mnie. sa oczywiscie ludzie, ktorzy gardza miastem i narzekaja na prace. zalezy co kto chce i czego szukal. Nie moglbym sobie wyobrazic Frontexu np na Helu :-), albo we Wloclawku lub w innym "ciekawym" miejscu. Wydaje mi sie, ze o lokalizacji agencji decyduje kraj, na ktorego padlo. jest sporo agencji, ktorych sie nie umiescilo w stolicach, a to w mysl rozwoju regionow uwazanych za nie do konca rozwinietych... Odpowiedz Link Zgłoś