Dodaj do ulubionych

Ortodonta w Brukseli

22.06.06, 17:17
Witam!

Czy mozecie mi polecic dobrego ortodonte w Brukseli mowiacego po angielsku,
niemiecku lub polsku?

Z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • byly_eurokrata Re: Ortodonta w Brukseli 22.06.06, 17:32
      to jest akualny link do listy niemckich wzgl. niemieckojezycznych lekarzy w
      Brukseli (oficjalna lista ambasady niemieckiej)
      www.bruessel.diplo.de/de/merkblaetter/DownloadDatei__liste__aerzte,property=Daten.pdf
    • jakubsky Re: Ortodonta w Brukseli 22.06.06, 17:56
      wejdz na strone szpoitala Brugman, cos mi sie wydaje, ze jakas panna jest tam zatrudniona w podobnym charakterze, ale co i jak - dopatrz sama, albo zapytaj bruxe, ona to wygrzebala, to pewnie bedzie wiedziala, gdzie to bylo
      • lopezzz Re: Ortodonta w Brukseli 23.06.06, 09:55
        Dziekuje Wam za odpowiedzi!
        Lista niemieckojezycznych lekarzy jest swietna.

Czy ktos moze jednak mial do czynienia z jakims ortodonta w Brukseli i moze go
        polecic?
        • Gość: mama Ortodonta w Brukseli IP: *.brutele.be 31.08.06, 10:24
          Czy moze ktos w miedzyczasie mial do czynienia z ortodontami dzieciecymi w
          Brukseli i moglby podzielic sie doswiadczenimi?
          • Gość: W Brukseli Re: Ortodonta w Brukseli IP: 32.106.94.* 31.08.06, 14:50
            Obok Cliniques Universitaires Saint-Luc
            10 Avenue Hippocrate
            1200 Bruxelles (Woluwé-Saint-Lambert)

jest SUPER i nie drogi :
            Centre de Médecine Dentaire et de Stomatologie
            Telefon 02 / 764 57 32
            • Gość: Ciekawy A ile kosztuje wizyta/aparat? I leczy tylko dzieci IP: *.cec.eu.int 01.09.06, 09:49
              ... czy tez doroslych?
              • kasiabru Re: A ile kosztuje wizyta/aparat? I leczy tylko d 01.09.06, 10:50
                Ja chodze do takiego, co leczy malych i duzych. Slono kaze placic, ale jest
                tego wart. Wizyta 40 EUR, aparat na gore i dol 2400 EUR. Lecznie trwa 2 lata
                najmniej. Lista oczekujacych dluga, zakladam zatem, ze jest dobry.
                Marc Van Droogenbroeck, 02/772.33.03
                • Gość: Texas Re: A ile kosztuje wizyta/aparat? I leczy tylko d IP: 88.147.21.* 06.09.06, 21:03
                  > Ja chodze do takiego, co leczy malych i duzych. Slono kaze placic, ale jest
                  > tego wart.

Podana przez Ciebie cena za wizyte wcale nie jest kosmiczna, w Polsce wizyta to
                  koszt od 50-250 PLN, zalezy od miasta i charakteru wizyty.

> tego wart. Wizyta 40 EUR, aparat na gore i dol 2400 EUR.

I tu mam pytanie - czy cena wizyty jest stala, czy przy wymianie dwoch lukow
                  wzrasta? Czy wymiana ligaturek jest wliczona w cene?

Pzdr:)
              • Gość: Saint-Luc Re: A ile kosztuje wizyta/aparat? I leczy tylko d IP: 32.106.94.* 01.09.06, 11:12
                Koszty nie moge podac. W Cliniques Universitaires Saint-Luc, lecza wszystkich.
                Pierwszy raz, zaplacilem 25,10 euros.
                • Gość: Saint-Luc - web Re: A ile kosztuje wizyta/aparat? I leczy tylko d IP: 32.106.94.* 01.09.06, 11:18
                  www.md.ucl.ac.be/luc/luc_eng.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka