Dodaj do ulubionych

praca w Grecji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:34
W lipcu wyjeżdżam do Grecji no i nie ukrywam , że troszkę się bo9ję,
szczególnie jeśli wokół słyszę niepozytywne opiniie o pracy w tym kraju.
Pracę mam załatwioną poprzez agencję LSJ - jeśli ktoś już tam pracuje kto
wyjechał z tej agencji to prosze o jakąs wiadomosc. Dziekuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: praca w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:34
      jeszcze raz bardzo proszę o info, bo zbliża się termin wyjazdu
    • katimos Re: praca w Grecji 06.07.06, 03:21
      Na forach natrafiłam na takie opinie o tej agencji, więc służę:(pisownia oryginalna)

LSJ to najgorsza firma jaka moze byc na polskim rynku!Nie polecam jej w ogole a zwlaszcza nie pytajcie sie o nic Patryka bo to oszust i sciemniacz!!!!

NIe wybieraj sie z ta firma!!!!!I odradzam ja kazdemu.To oszusci ktorzy tylko chca wypchnac ludzi za granice i zgarnac za nich kase.Taka jest prawda ze przed wyjazdem nic si enie dowiedzialem co bede robil ani na jak dlugo jade.Zawsze bylo mi tylko powtarzane ze wszystkiego dowiemy si ena miejscu.No i sie dowiedzialem,ze mam kontrakt na 8 tyg.A umowa z firmy lsj jest tak sformulowana ze w momencie kiedy przejmuje nas pracodawca nie may juz zadnych roszczen do lsj.Moje koszty byly 1300 za program+560 bilet kupiony przez lsj+ koszty wlasne czyli jedzenie leki itd.Dodatkowo trzeba miec sporop kaski z soba.Lsj powiedzial ze 100 funtow nam spokojnie wystarczy na przzycie do pierwszej wyplaty.Bzdury!!!!!Na dzien dobry 50 musielismy wplacic na home office a pierwsza wyplate mielismy dopiero po ponad 3 tyg i to tylko za pierwszy tydzien!!!!Nie powiem bo wyjazd mi sie zwrocil i troche zarobilem ale pracowalem 7 dni w tyg zeby w te 8 tyg odrobic to co wlozylem.Wiec jesli macie okazje nie korzystac z uslug tego biurra to tak zrobcie bo FIRMA LSJ powinna zostac pozbawiona swojej licencji za niezetelne prowadzenie swojego biura.
      • Gość: maja Re: praca w Grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:26
        a z jakiego programu pojechałeś do UK: z SWE czy Concordii i kiedy to było?
        Chodzi mi również o miejscowość. A jeżeli chodzi o Grecję, to wydaje mi się, że
        tak do końca nic nie jest jasne, tak jak by się jechało w ciemno. Proszę,
        odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka