Gość: dg entr IP: *.cec.eu.int 19.07.06, 10:28 unit I2 osoba ma sie zajmowac polityka przemyslowa UE w dziedzinie metalurgi wiec najlepiej ekonomista jakby ktos potrzebowal wiecej detali to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robinh Re: Wakat A w DG ENTR IP: 193.109.212.* 19.07.06, 11:27 jestem chetny: jako swiezy A7 czy trzeba miec jakies szczegolne kwalifikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Wakat A w DG ENTR IP: 62.72.107.* 19.07.06, 11:28 poprosze o info na priva gazetowego madalini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg entr Re: Wakat A w DG ENTR IP: *.cec.eu.int 19.07.06, 11:39 napiszcie do szefa zyciorys + list motywacyjny Abraao.CARVALHO@cec.eu.int dobrze np. wiedziec cos o analizie rynku, bez wzgledu na sektor, byc otwartym na "rozne wyzwania", doceniac europejska polityke przemyslowa i podkreslic rozne problemy np wysokie ceny energii w produkcji metali, bariery handlowe wprowadzane przez kraje trzecie itd Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Wakat A w DG ENTR 19.07.06, 11:50 ponieważ w innym wątku toczy się pewna dyskusja, mółbyś krótko napisać, czy w rozpisce wakatu jest napisane, czy on jest a) tylko dla A5 b) na A5 do A7 w zaleznosci od doswiadczenia i zdanego konkursu Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Wakat A w DG ENTR 19.07.06, 11:40 No to teraz nawet Epsotek jest zainteresowany. Będziesz miał wiele zgłoszeń i zapytań :) Pozdr Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg entr Re: Wakat A w DG ENTR IP: *.cec.eu.int 20.07.06, 14:14 byle jaki stopien w kat. A Odpowiedz Link Zgłoś
poniedzialek11 Re: Wakat A w DG ENTR 20.07.06, 18:39 Dobry wieczor Czy moglabym poprosic o informacje o tym wakacie - na email pb2oj@hotmail.com . Jestem po ekonomii. Jestem z tego swiezego naboru. Czy mozna sie ubiegac o ta pozycje jezeli lista nie zostala jeszcze ogloszona w OJ? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg entr Re: Wakat A w DG ENTR IP: *.cec.eu.int 01.08.06, 15:23 czy ktos na to napisal i dostal odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś