Dodaj do ulubionych

szycie zaslon i firan

IP: *.europarl.eu.int 19.07.06, 11:33
czy ktos z Was zna moze polska krawcowa ktora szyje zaslony itp? Ceny za
uszycie w sklepach typu heytens sa po prostu horrendalne!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiabru Re: szycie zaslon i firan IP: *.cec.eu.int 19.07.06, 11:46
      Krawcowa nie uszyje tak jak w sklepie. Chyba, ze pojdziesz do punktu w ktorym
      maja odpowiednie maszyny. Sama probowalam i wiem, ze zaslony robione domowym
      sposobem zawsze maja jakies mankamenty. Chyba, ze chcesz cos w stylu IKEI czyli
      lekkie i bez skomplikowanych elementow (np. podbicie warstwa nieprzepuszczajaca
      swiatla albo specjalne uchwyty do karnisza).
      • Gość: anbxl Re: szycie zaslon i firan IP: *.183-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.07.06, 18:55
        Tutaj tzw niezalezni (independante)musza nie tylko zarobic na siebie,ale i na
        wiele roznych oplat i dlatego sporo sobie za to licza-nieporownywalnie z PL,no
        a efekt nie zawsze jak chcielibysmy miec,a wiec moze jednak gotowe,a jak nie
        to pewnie lepiej uszyc je w PL
      • jakubsky Re: szycie zaslon i firan 24.07.06, 11:29
        wiesz, polemizowalbym
        • Gość: kasiabru Re: szycie zaslon i firan IP: *.cec.eu.int 24.07.06, 11:55
          a co? zrobiles doktorat ze wskaznikow rzetelnosci wykonywanej pracy przez osoby
          prowadzace dzialalnosc jednoosobowa w stosunku do wielkich, zmechanizowanych
          kolosow swiadczacych uslugi na wielka skale w dziedzinie szycia zaslon i firan
          na tynku belgijskim w ciagu ostatniej pieciolatki?
          • jakubsky Re: szycie zaslon i firan 24.07.06, 12:06
            Swietny temat na doktorat, ale to nie moja dziedzina, bez zlosliwosci.
            natomiast znam doskonale kogos, umie szyc na maszynie. I nie jest to maszyna przemyslowa.
            • Gość: Bruxa Re: szycie zaslon i firan IP: *.cec.eu.int 24.07.06, 12:19
              Jeśli masz mnie na myśli, to przyznam się publicznie, że zasłony, które sobie
              sama uszyłam, mają mankamenty (małe, ale umiejętnie zamaskowane, zresztą faceci
              takich rzeczy nie widzą), bo nie jest łatwo operować na dużych powierzchniach i
              długościach. Za to mają dużą zaletę, są takie jakie chciałam i kosztowły tyle,
              co materiał, czyli nic w poównaniu z kosztem u Heytensa (koleżanka zamówiła, to
              zapłaciła kilkaset euro).
              Ale miło, że we mnie wierzysz :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka