Dodaj do ulubionych

do Epsotka

IP: *.europarl.eu.int 28.07.06, 10:36
Hej Marku
gratulacje, to naprawde super wiadomosc. Ciesze sie, ze w koncu Ci sie udalo.
Teraz to Ges padnie bez Ciebie....do zobaczenia w brux
pozdr Hala
Obserwuj wątek
    • adm-adm Re: do Epsotka 28.07.06, 10:48
      No to jest dopiero wiadomosc!!!
      Gratulacje, czekamy, no i ... a nie mowilam ze predzej czy pozniej (teraz to
      juz nawet biegiem) wszyscy z tych list pospadacie? W "tajemnicy" zdradze ze dg
      admin zatrzymala prawie wszystkim DG rekrutacje inne niz EUR10, bo norma nie
      zostala wyrobiona:)) wiec zeby sobie odblokowac musza biegusiem zatrudniac z
      naszych list:))... tak wiec zwarci, gotowi i spakowni, prosze panstwa, prosze
      byc:))
      Pozdrowienia i jeszcze raz wielkie gratulacje:))
      • Gość: Sofi Re: do Epsotka IP: *.cec.eu.int 28.07.06, 10:53
        Oczywiscie moje gratulacje i czekamy!

Jakbys jeszcze zdradzil, gdzie bedziesz ... ale nie nalegam.

Dementuje wypowiedz adm: w moim DG norma na zatrudnianie z 10 NMS zostala
        wyrobiona (z wyjatkiem 3 stanowisk HoU), takze zatrudnianie z 10 NMS zostalo
        wstrzymane. No chyba ze ktos aplikuje na HoU (a musze przyznac, ze jest nowa
        fajna posadka na takowego ..).
        • Gość: julka Re: do Epsotka IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 28.07.06, 11:14
          A z jakiego jestes DG? Pytam, bo dobrze wiedziec, ktore DG nalezy omijac...
        • Gość: damakaro Re: do Sofi i Epsotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:37
          w kolejnosci : Epsotku, gratulacje !

do Sofi : czy mozesz podac swojego priva ?

najlepiej na maila gazetowego :damakaro malpa gazeta kropka pl

dzieki
          • Gość: Sofi zrobione :) pisz smialo IP: *.cec.eu.int 28.07.06, 16:09
    • epsiak Re: do Epsotka 28.07.06, 11:24
      rowniez przeogromne gratulacje :)
    • tomi_22 Re: do Epsotka 28.07.06, 11:42
      Gratulacje!!! Szkoda ze nie Lux, ale dobrze ze praca jest!
    • Gość: rpj4 Re: do Epsotka IP: *.net.autocom.pl 28.07.06, 12:25
      Marku,

wielkie gratulacje. Bardzo się cieszę, bo czekałeś bardzo długo.

Pozdrowienia serdeczne,

rpj4
    • Gość: jodza Re: do Epsotka IP: *.cec.eu.int 28.07.06, 13:53
      Super:o) Gratulacje Marku!!!! Zatem do zobaczenia juz niedlugo, ale tym razem w
      Old Oaku;o)

N/t: u mnie zatrudniaja na AD ludzi ze EU15, mimo iz normy na EU10 sa nie
      wyrobione......uzasadniaja to, ze na tak "budzetowe" stanowisko to musi byc
      ktos doswiadczony"
    • ja_texas Re: do Epsotka 28.07.06, 14:05
      Gratulacje:)
      Tez jestem ciekawa gdzie dolaczasz, bo chyba nie do mojego DG skoro nic nie
      pisales? ;)

Pzdr:)
      • nina2711 Re: do Epsotka 28.07.06, 16:24
        Bede sie powtarzac, ale serdeczne gratulacje!! A tak milo bylo w Unicie vel
        DG Zielona Ges! :)
    • epsotek Od Epsotka 28.07.06, 16:53
      Bardzo dziękuję,

Widzę, wieści wyszły same. No więc przyznaję się. Byłem na rozmowach (niektórzy
      mieli okazje mnie spotkać) i mam propozycję. Nawet dwie ale na jedną już
      odmówiłem i wiem, że w kolejce czeka węgierka. Dla zwielu zainteresowanych
      dodam, że jest to więgierka po ostatnim konkursie A7 czyli pewnie już można
      zacząć się starać jak się zdało ten konkurs.

No tak. Rzeczywiście nie jestem w JLS (od razu dałbym Ci znać Aniu). Nie jestem
      też w DG ENTR gdzie chętnie widzą na finansowym stanowisku ludzi z NMS (przyjeli
      tez jeszcze Słowaka). Ja mam trafić do DG INFSO w dyrekcji F. Podoba mi się. HU
      bardzo sympatyczny. Deputy HU też. Jest tam ktoś jeszcze z Forum?

Naturalnie teraz się stresuję bo odmówiłem na jedną ofertę zeby przyjąć tą a tu
      jeszcze musze pojechać na badania lekarskie (nie zdążono mi wyznaczyć terminu) i
      będę czekał na całą procedurę itp. Tak więc uffff. Mam nadzieję, że przejścia
      Epsiaka pozostaną wyjątkiem.

Aha. Zaproszono mnie na zgłoszenie z jednego z tych wakatów, które rozsyłałem.
      no i rzeczywiście powiedziano, że od dwóch tygodni tylko kandydaci z NMS (choć
      jak wiadomo co Dyrekcja to własny sposób interpretowania procedur i pewnie nie
      wszystcy się do tego stosują). Wiem, że na to stanowisko mieli jeszcze dwóch
      wewnętrznych kandydatów więc to wielkia zmiana sposobu zatrudniania.

I co jeszcze. W sierpniu przybędę jeszcze do Gęsi (bo chyba na 4 sierpnia to nie
      zdążą ustalić badań, o ile je wogóle w sierpniu robią). Praca jest w Brukseli i
      już zapowiedziałem, że w Polish Clubie zajmę się kulinariami (znaczy się
      obiadki) bo lubię gotować :) No i Old Oak też się mam nadzieję kiedyś mnie doczeka.

Pozdrawiam

Epsotek
      • Gość: julka Re: Od Epsotka IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 28.07.06, 17:34
        A jesli moge sie skromnie zapytac, to sam kontaktowales sie z wybranymi
        unitami, czy inicjatywa wyszla z drugiej strony?
        • epsotek Re: Od Epsotka 28.07.06, 18:38
          Wszystkie rozmowy wynikały z moich zgłoszeń na wakaty. A oni rzeczywiście od
          dwóch tygodni niezwykle aktywnie odpowiadają.
      • agata.w.wawa Re: Od Epsotka 28.07.06, 18:20
        Marku,
        gratuluje i trzymam kciuki za udany poczatek. Szkoda ze nie przyjezdzasz do
        Luxa, bo pamietam i z Gesi ze sie chwaliles kucharzeniem... wiec mielibysmy z
        Toba tu dobrze, ha ha ha

Pozdrawiam
        Agata
      • marguerite2003 Re: Od Epsotka 28.07.06, 18:25
        Wielkie gratulacje :-) Cieszę się, że się udało!
        Pozdrawiam!
      • marekggg Re: Od Epsotka 29.07.06, 12:41
        Gratulacje, wiec nam sie moze uda czesciej spotykac. Do gesi sie tym razem tez
        wybiore, mam nadzieje.

a co do kulinariow - tez lubie gotowac, wiec wychodzi na to ze marki to niezle
        kucharze :-))

własnie robie nadziewana papryke, mniam mniam
    • Gość: mczapl Re: do Epsotka IP: *.dsl.scarlet.be 28.07.06, 16:56
      Choc ci juz gratulowalem osobiscie, chetnie to zrobie rowniez wirtualnie. I nie
      odbiore ci przyjemnosci pochwalenia sie gdzie sie dostales... :)
    • aneta.g Re: do Epsotka 30.07.06, 00:30
      Dolaczam do listy gratulujacych!
      Ciesze sie ze Ci sie udalo, ale jednak szkoda, ze nie ENTR :)
      Do zobaczenia w OO!
      Aneta
    • Gość: rudasek Re: do Epsotka IP: *.252-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 30.07.06, 13:06
      Heeej Marek!! To fantastyczna wiadomosc - dla mnie tym bardziej, bo bedziemy
      sasiadami na Beaulieu, wiec mam nadzieje, ze niejeden wspolny lunch przed
      nami :)))
      Do zobaczenia w OO (ja bede we wrzesniu, bo od poniedzialku jestem na urlopie).
      Hala, mam nadzieje, ze Ty tez sie pojawisz? Bardzo chcialabym sie z Toba
      zobaczyc!!

Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz serdeczne gratulacje dla Epsotka :-))) a
      jednak lza sie kreci na wspomnienie Gesi...
      Pa, Kaska :))
      • Gość: Hala do Rudaska IP: *.upc.chello.be 31.07.06, 21:31
        we wrzesniu w koncu dotrę do OO, takze sie spotkamy, teraz akurat przylatuje moja córka wiec tez nie dam rady
        pozdrawiam
        Hala
        • Gość: rudasek Re: do Rudaska IP: 212.203.136.* 01.08.06, 19:44
          Hala, to suuuper, bardzo sie ciesze, ze wreszcie sie spotkamy :)) Zycze
          szybkiej i lagodnej aklimatyzacji (bo z moja to ciezko bylo, oj cieeeezko...:)
          Postaram sie jakos wczesniej odezwac do Ciebie na priva (po powrocie z urlopu,
          w drugiej polowie sierpnia).

Buziaki ogromne i do zobaczenia,
          Kaska
    • epsotek Do HALI 30.07.06, 19:10
      Odkąd wyjechałaś do Brukseli straciłem do Ciebie kontakt (stary adres służbowy
      jest już chyba nieaktualny). Odezwij się do mnie na priva

Marek
      • kapitan_ameryka Do Epsotka 30.07.06, 19:57
        Epsotku, moim zdaniem powinienes wyciagnac wnioski z tego faktu - chodzi mi o
        to, ze niektore kontakty ci sie urwaly, bymajmniej jak widac nie z twojej winy.
        Teraz jak juz wiadomo, ze i ty sie pojwaisz w naszej ukochanej Brukseli, to
        DAWNI znajomi i przyjaciele powastaja jak Feniks z Popiolow czy wyskakuja jak
        Filip z Konopii - do wyboru wg wlasnego uznania.

Epsotku, apeluje do ciebie, spotkaj sie z tymi osobami - czemu nie - ale daj im
        do zrozumienia to co o nich mozesz po takim zachowaniu myslec. Osobiscie uwazal
        bym na take "znajomosci", z nich nigdy nie wynika nic dobrego, bo co to sa za
        przyjaciele, ktorzy sa nimi wtedy gdy tylko oni tego chca? Przyjacielem sie
        jest na dobre i na zle. Jesli slowo przyjaciel jest tu naduzyciem, to smiem
        twierdzic, ze to o czym tu prawie odnoci sie takze do tzw znajomych i dobrych
        znajomych - zwlaszcza tych z Gesi.

Oczywiscie, trzeba wziasc poprawke na tych, ktorzy NAPRAWDE mogli nie miec
        czasu, ale wydaje mi sie, ze taki inteligentny facet jak ty potrafi odroznic
        biale od szarego.

Pozdrawaiam cie i zycze sukcesu na nowej drodze w Brukseli.

Zyczliwy ci Kapitan!

Ps.
        Mam nadzieje, ze poznamy sie w OO albo innej Brukselskiej knajpie.
    • Gość: Gonia Re: do Epsotka IP: *.cec.eu.int 31.07.06, 12:14
      Marku
      to i ja sie przylaczam, chociaz rozmawialismy przez telefon.
      przyjezdzaj tutaj i sie spotykamy w "tutejszej" Gesi
      Gonia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka