Gość: benia IP: *.cucoo.com 10.08.06, 12:11 czy ktos wybiera sie tam do pracy?prosze o odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jery Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:08 ja, wysłałem do nich swoje cv, odzwonili z odpowiedzia pozytywną. Czekam teraz na telefon od nich, powtórnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:05 Czy jest ktos tutaj co składał aplikacje na ten nabór. Prosze o kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:30 Benia napisałas , pr5osiłas o info i znikłas jak kanfora, dlaczego milczysz i tu nie zaglądasz?/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.upc.chello.be 14.08.06, 20:51 bo juz mi sie calkiem w glowie przewrocilo od tej Francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 22:11 TZN co, masz od nich ofertę czy co? Jeśli masz to nie płac kaucji, bo jej juz nigdy nie zobaczysz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11111 Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 23:00 Witam wsztstkich!!! To są zwykli oszuści nie wpłacajcie zadnej kaucji, najpierw oferuja prace osobą bez zadnych kwalifikacji a potem każą sobie wpłacac kaucję.Dla wiadomosci wszystkich zapraszam na stronkę oszuści .prv.pl tam macie więcej informacji na temat IBiz hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al dente Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:51 ..ja to mam samo z Italią..o,Dio!:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al dente Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:58 ...a tak właściwie to nie od dziś trzeba mieć oczy w głowie i w doopie!:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 21:09 ale czy to nie jest przypadkiem jakaś podpucha? spójrzcie n aforum praca na www.ang.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re-sprostowanie.jery IP: *.cucoo.com 16.08.06, 10:40 14.08 to nie byl moj wpis jakis dupek podszyl sie pode mnie,nie zagladala tu bo wyjechalam, a teraz odisuje. ja tez wyslalam aplikacje ipo paru dniach zadzwonil do mnie p.Robert ustalil ze mna termin wyjazdu i zaproponowal stanowisko oraz podal stawke za jaka bede pracowac,dalszy ciak rekrutacji przeprowadzic ma p.Weronika czekam na telefon od niej.To tyle.A jak u ciebie przebiega sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: Re-sprostowanie.jery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:47 podaje swój numer gg 8725460 lub mail hutny1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: Re-sprostowanie.jery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:36 W internecie pojawila sie oferta pracy w hotelach ibis we Francji. Zarzad naszej firmy w porozumieniu z siedziba we Francji oswiadcza , iz nie ma nic wspolnego z ta oefrta. Nasze logo i nazwa hotelu zostaly uzyte bez zgody zarzadu firmy. W zwiazku z tym oszustwem prosimy o szczegolna ostroznosc. to jest cytat oświadczenia jakie otrzymałam w hotelu IBIS w Łodzi Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: Praca Ibis-Hotel francja 20.08.06, 00:15 Jeśli firma proponuję pracę dla 60-latków to nie może być to nic innego jak naciąganie. Szczegóły jak nabierają na moim forum daje linka mojeforum.awardspace.info/viewtopic.php?t=36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriana` Re: Praca Ibis-Hotel francja IP: 83.238.70.* 18.09.06, 20:23 Również chciałabym dodać, że praca w Hotelu Ibis dla Polaków we Francji, jak również Pan Robert i jego sznowna koleżanka, to jedno wielkie kłamstwo. Dla pewności skontaktowałam się z francuskim przedstawicielem Hotel Ibis we Francji, w lyonie, Panem Philippe Brabant, który oświadczył mi, ze postać Pana Roberta nie jest mu znana, jak równiez przekonał mnie, iż hotel nigdy nie wyetępował z oferta pracy dla Polaków. Nie wiem jak wiele osób zostało oszukanych, ale jeżeli ktoś sie wybiera do Pracy we Francji, to z chęcią użyczę pomocy i skontaktuję się z przedstawicielami francuskimi w celu zweryfikowania wiarygodniści.. Pozdrawiam - adriana Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.s2 Re: Praca Ibis-Hotel francja 19.09.06, 08:39 mam pytanie czy osoby oszukane przez tą parę mają jakieś szanse na odzyskanie wpłaconej kaucji na ich konto dodam że jest to kwota 220zł.prosze o rady.Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EufemizmyMiTuPie.. Re: Praca Ibis-Hotel francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:56 ..a macie może jakieś sensowne namiary na właścicieli winnicy wprawdzie pźno już ale jak mówi stare porzekadło-lepiej...!chętnie się podczepię pod zderzak..! mój e-mail:ajo31@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Praca Ibis-Hotel francja IP: *.proxy.aol.com 02.10.06, 23:03 winobranie juz sie skonczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:11 chętnie bym sie wybrał masz może jakiś kontakt?? ogólnie szukam pracy we Francji moje GG-5256141 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty jaek ale jestes Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:54 wystarczy przeczytac ze to był wielki przekret wiec dam ci numer konta i wpłac kase moze cos ci załatwia zal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to oszuści Re: praca -hotel Ibis Francja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:48 dajcie sobie spokój z tym Ibisem w końcu, cos takiego nie istnieje to zwykłe oszustwo p.Szymanskiego i jego przyjaciół, od czego macie google poszukajcie troche->www.oszukany.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: praca -hotel Ibis Francja IP: 150.254.73.* 21.02.07, 17:04 a gdzie jest ten hotel? ptosze o kontakt na gg 10174883 Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: praca -hotel Ibis Francja 24.02.07, 05:42 Hotele ibis, rozlewnia wód, fabryka hondy, praca na poczcie UK, fabryka papierosów, budowy we Frankfurcie, rozbiórki w austrii, praca w ikeii, praca w tesco. Nie chce mi się wymieniać dalej. W każdym razie wszystkich oszukanych pewnie jest więcej niż bezrobotnych w polsce. A ja codziennie dostaje nowe listy od oszukanych. Skąd się to bierze? Zapraszam na moją stronę www.oszukany.pl oraz forum www.oszukany.pl/forum ---------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś