Dodaj do ulubionych

Prosba do opiekuna forum - mczapl

19.08.06, 20:45
Witaj mczapl,

Czy jest mozliwosc zablokowania dostepu osoby pod
kryptonimem "kapitan_ameryka" do tego pozytecznego forum lub przynajmniej
automatycznego kasowania jego wypowiedzi? Za kazdym razem "kapitan_ameryka",
gdy wypowiada sie na jakis temat, to:
1) nie ma nic madrego do powiedzenia;
2) obraza wiele osob szukajacych porad na forum;
3) istotnie zaniza poziom dyskusji toczaych sie na forum.

Wedlug mnie "kapitan_ameryka" nie stosuje sie do regulaminu, ktory
stworzyles/las. Przynajmniej dwa punkty regulaminu dotycza jego wypowiedzi:
"...
2. Są wulgarne lub zawierają słowa niecenzuralne
3. Obrażają uczestnika forum lub jego bliskich
..."

Prosze, oto jeden z wielu przykladow ponizej:
kapitan_ameryka napisał:
> Gość portalu: Morgoth napisał(a):
> A mozna leciec WizzAirem bez biletu?
> Ze strony WizzAir:"Wizz Air jest liną lotniczą nieużywającą tradycyjnych
> biletów. W zamian wysyłamy do Państwa Plan Podróży i numer rezerwacji. Nu
> mer rezerwacji jest Państwa elektronicznym biletem."
> No więc jak, mam pokazać w EPSO numer rezerwacji?? Chyba zaczynasz bredzić.
>
> Naprawde jestes glupkowaty. Sam piszesz, ze numer rezerwacji jest
> elektronicznym biletem... Moge sie spytac gdzie sie tacy rodza? Mozesz
> powiedzeic takze kto cie zrobil - pomszcze cie.

Pozdrawiam,
mbujar
Obserwuj wątek
    • kapitan_ameryka Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 19.08.06, 21:29
      Srututututu.

Hasta La Vista, baby. I'll be back!!!

HAHAHAHAHAHA!!!
      • Gość: anbxl Re:do mbujar IP: *.179-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.08.06, 23:08
        mbujar-olej go,pewnie uwzial sie na ciebie,bo ja bylam na urlopie...Nie
        przejmuj sie tymi dupkami (jak to nazwal ich-tak jest ich tu paru,jeden z
        redaktorow GW,z ktorym w srode na ten temat rozmawialam).I tak przy okazji
        ktos,a nawet kilku z redakcji GW uwazaja,ze mczapl jest oki moderatorem,a dupki
        wszedzie sie znajda,a wiec mbujar nie zwracaj na nich uwagi
        • chuck_norrris do Anbxl 19.08.06, 23:18
          Kobieto, zaj.efajna jestes. Rozmawialam... hehehe, chyba z dziecmi na dobranoc.
          Co ty pierniczysz??? Redaktorowie GW nie zajmuja sie forami internetowymi, a
          juz na pewno nie tym forum. Co ty gadasz? Nie cpasz przypadkiem czegos?

Na ciebie babo jedna to juz brakuje slow. Nawet nie wiesz jak sie ludzie
          cieszyli zes w cholere na wakacje pojechala!!! Niestety nic nie trwa wiecznie.

A pracy w instytucji i tak nie dostaniesz HAHAHA!
          • Gość: anbxl Re: do mbujar IP: *.179-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.08.06, 23:22
            mbujar jak widzisz uderz w stol a nozyce sie odezwa i tak jak mi radzono takich
            kapitanow chuckow to jak powietrze,bo to nawet nie mozna porownac ze
            smieciem......
            • chuck_norrris Re: do mbujar 19.08.06, 23:29
              A ty jestes mitomanka. Ty to chyba cierpisz na samotnosc w sieci... Opowiadasz
              takie pierdoly ze sie nawet wyrzygac nie mozna.
              • Gość: anbxl Re: do chuck IP: *.179-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.08.06, 23:34
                nikt ci nie kaze czytac moich wypowiedzi szczegolnie jak to nie bylo do
                ciebie.Bawisz sie w psy,oj ten lekarz tobie jest potrzebny od dawna,no ale to
                nie moj problem i wcale nie zamierzam z chorymi dyskutowac,a wiec daj sobie
                spokoj i idz spac.......
                • chuck_norrris Re: do chuck 19.08.06, 23:40
                  Ciezko bedzie, jestem antidotum na brednie jakie wypisujesz. Czasami zaluje ze
                  w internecie panuje taka wolnosc wypowiedzi.

Co do innych problemow tu poruszonych. Ja sie nie chce mieszac, bo to nie moja
                  sprawa, ALE nikt nikogo nie zmusza do czytanie postow. Wlasnie dlatego
                  wymyslono nicki, zeby odroznic "swojego" od "obcego". I dlatego nie rozumiem o
                  co chodzie autorowi tego watku. Ale to jego sprawa, jak chce walczyc z
                  wiatrakami to ma do tego prawo.
        • Gość: mczapl Re:do mbujar IP: *.dsl.scarlet.be 27.08.06, 20:59
          Anbxl - dzieki - nie przypuszczalem, ze jestem tak popularny wsrod redaktorow
          GW :))
    • kasiabru Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 20.08.06, 11:29
      nie rozumiem jednej rzeczy - nie jestesmy troche 'za starzy' na takie reakcje?
      Przeceiez nie mozna obrazac sie na czyjesz wypowiedzi. Czasami jak widze jakie
      ludzie zadaja pytania to rzezywiscie nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

Ale czasami fakt, kapitan potrafi przywalic, ze sie czlowiek nogami nakrywa.
      Taka ma widocznie nature, brutal... lol
      • Gość: byly_eurokrata Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 20.08.06, 11:31
        Popieram Kasia, po co tutaj jakies dzialania adminictracyjne, to chyba
        urzednicze skrzywienie zawodowe...
        • Gość: ? Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.upc.chello.be 20.08.06, 15:15
          uspokujcie sie juz: zaloze sie ze kapitan i chuck to jedna i ta sama osoba,
          wiec zostawcie zakompleksionych egoistow za progiem. Nie warto nawet o nich
          myslec!
          • Gość: Kasia Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: 212.190.74.* 21.08.06, 14:58
            Mi tez sie tak wydaje, ze to jedna i ta sama osoba i chyba najlepiej ta osobe
            ignorowac to mu sie tu znudzi.

btw, czy ktos sie podzszywa pod byly_eurokrata? Bo jesli sie nie myle to chyba
            jeszcze nie zaczales w Luksemburgu? :-)
            • kapitan_ameryka Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 15:13
              Pudlo kochani pudlo. Ja znam Anbxl i sam czesto korzystam z jej rad. Co prawda
              takze uwazam, ze moze czasem gada za duzo, ale zwykle daje dobre rady - o zyciu
              w Belgii i Brukseli. Wiec powiem raz jeszcze - pudlo.
              • Gość: Kasia Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: 212.190.74.* 21.08.06, 15:22
                To przepraszam za moje podejrzenia, ale wy piszecie dokladnie w takim samym
                stylu i takim samym jezykiem stad takie skojazenie. Zwracam wiec honor :-))
                • kapitan_ameryka Do Kasia 21.08.06, 15:30
                  No nie wiem. Widzsz Kapitan nie jest do NIKOGO osobiscie uprzedzony. Ja tylko
                  staram sie naglasniac i glosno krytykowac pewne mam nadzieje stereotypowe
                  zachowania, ktore z biegiem czasu (oraz wyrobieniem sie ludzi) zanikna. Chodzi
                  mi tu glownie o lenistwo czyli np brak checi samodzielnego wyszukania stosownej
                  informacji, glupiego gadania o rzeczach o ktrych fakty mowia inaczej itp. Np
                  teraz sie zastanawiam czemu jeden klient tu nazywa tanie linie badziewiem a
                  jednak lata nimi (bo go nie stac) a tym czasem ten sam klient nie potrafi
                  odczytac ze rezerwacja na lot = bilet na samolot, mimo ze jasno jest to
                  napisane.

Wiem jednak ze jak sie bedzie tepic to sie wytepi. A ze uzywam takiego a nie
                  innego jezyka... no coz, prawda i tak boli.
              • Gość: anbxl Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.151-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.08.06, 18:44
                Dziwne,bo ja ciebie kapitanie nie znam,a moze i ciebie znam tylko nie wiem,ze
                to ty,a wiec moze cos wiecej????
            • byly_eurokrata Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 15:20
              > btw, czy ktos sie podzszywa pod byly_eurokrata? Bo jesli sie nie myle to
              chyba
              > jeszcze nie zaczales w Luksemburgu? :-)

Nie, nikt sie nie podszywal, przyjechalem z wizytacja do Luxa, zeby potwierdzic
              swoje uprzedzenia ;-)
              No i oczywiscie w calej wiosce w sobote od poludnia nie mozna bylo kupic
              sensownego croissanta, niby jedno z najbogatszych panstw w Europie a glupiego
              croissanta nie bylo ;-)
              Na niektorych tabliczkach z numeracja domow byla dodatkowo.....KROWA!! I to w
              stolicy..... (mam zdjecie na dowod!)
              No ale tak ogolnie nie bylo az tak zle jak myslalem. Sprzedawcy w sklepach
              mieli byc niby tacy bucowaci i nieuprzejmi, ale absolutnie nie moge potwierdzic.
              Pasaz handlowy byl o niebo lepszy niz w Brukseli, czysto, elegancko.

• byly_eurokrata Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 15:25
                A no i najwazniejsze zapomnialem: epsy luxemboorackie takie nawet sympatyczne
                sa muszem stwierdzic.....
                • Gość: Kasia Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: 212.190.74.* 21.08.06, 15:29
                  To milo, ze Ci sie podobalo. Pozdrawiam :-)
              • ma_wi99 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 15:39
                Czesc,

milo czytac mile slowa. Co do wiochy
                • byly_eurokrata Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 16:08
                  o rzekomo nieuprzejmych sprzedawcach slyszalem w kregach sekcji niemieckiej w
                  Brukseli, co mnie zreszta juz wtedy troche zdziwilo, bo niemieccy sprzedawcy
                  akurat nie naleza do najuprzejmniejszych.

Bawilem sie dobrze, chociaz musialem w moim zaawansowanym wieku latac w dol po
                  jakis Grundach i potem znowu do gory. Przy okazji szukania tego i owego
                  poznalem wszystkie piec (?) skrzyzowan pod stolyca ;-).

Co do croissantow, to uparlem sie na miejscowego, bo w Kolonii mozna je kupic
                  na kazdym kroku, ale smakuja do d.... W Brukseli tez zreszta nie byly lepsze.
                  Moja mila pani domu wstala w niedziele w srodku nocy, zeby upolowac dwa
                  ostatnie (btw, co sie stalo z tym drugim??? Na moim talerzu czekal tylko
                  jeden... typowo epsie sknerstwo ;-)))). I byl nawet calkiem calkiem, chociaz
                  nie taki cieknacy maslem jak autentyczne francuskie.
                  • ma_wi99 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 16:32
                    > Bawilem sie dobrze, chociaz musialem w moim zaawansowanym wieku latac w dol po
                    > jakis Grundach i potem znowu do gory.

To zes sie dal niezle wrobic. Jak mniemam nikt z "zyczliwych" ci nie wspomnial,
                    ze do gory z Grundu mozna wyjechac spokojnie winda wykuta w skale? Ale co tam na
                    wiek narzekac
                    • Gość: pani J. Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 21.08.06, 18:57
                      >Jak mniemam nikt z "zyczliwych" ci nie wspomnial,
                      > ze do gory z Grundu mozna wyjechac spokojnie winda wykuta w skale?

To jak byly, wspomnial ktos czy nie wspomnial?? I nie sciemniaj mi tu! ;)
                  • Gość: pani J. Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 21.08.06, 18:54
                    Przepraszam Panowie, czy ja moglabym sie wtracic? Tak na chwileczke tylko....

byly_eurokrata napisał:

>btw, co sie stalo z tym drugim???

A lezy gdzies zeschniety na kamien, jak przyjedziesz nastepnym razem to wrzuce
                    do piekarnika i podam jako swiezutki!

A to latanie po Grundach to nie moja wina, tylko naszej zlej przewodniczki,
                    co nie byly? (Oj dobrze, ze ta zla przewodniczka nie czyta tego forum to mozna
                    wszystko na nia zwalic...;))

• byly_eurokrata Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 21.08.06, 21:01
                      > A lezy gdzies zeschniety na kamien, jak przyjedziesz nastepnym razem to
                      >wrzuce do piekarnika i podam jako swiezutki

No tak, typowa przewrotnosc epsia: pierwszą razą rzucają kotletami i
                      kiełbaskami z gryla, świeżym kruasantem a potem suchy chleb dla konia!!!

> A to latanie po Grundach to nie moja wina, tylko naszej zlej przewodniczki,
                      > co nie byly?
                      Dobra dobra, trzeba bylo mnie ostrzec, to bym powiedzial, że mam serce chore i
                      gora 1/2 godzinny spacerek a potem odpoczynek w kawarnii z koniaczkiem na
                      poprawienie krążenia ;-) Dobrze ze Lux-Hauptdorf to w miare mały jest, bo my
                      chyba żadnego mostku i żadnych schodów nie opuściliśmy!!!
                      • Gość: pani J. Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 21.08.06, 21:29
                        > No tak, typowa przewrotnosc epsia: pierwszą razą rzucają kotletami i
                        > kiełbaskami z gryla, świeżym kruasantem a potem suchy chleb dla konia!!!

Jakos trzeba bylo Cie zwabic ten pierwszy raz! Bo teraz, po tym jak juz sie
                        strasznie wszystkim zauroczyles i nalegasz zeby co week-end przyjezdzac - to
                        suchy chleb w zupelnosci wystarczy...
                • Gość: zakochana w luksie do mawiego i bylego IP: *.cec.eu.int 21.08.06, 16:19
                  kocham miejscowe krowy!
                  rogalika trzeba bylo sobie samemu upiec!
                  taki sprzedawca jaki klient :)))

pozdr. dla sympatycznego pana z turnusu pani J ;)
                  • Gość: kontraktowiec Re: do mawiego i bylego IP: *.250-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.08.06, 21:01
                    plum plum
            • Gość: taki jeden z Luxa Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.22-218-195.adsl.internet.lu 21.08.06, 15:27
              > btw, czy ktos sie podzszywa pod byly_eurokrata? Bo jesli sie nie myle to chyba
              > jeszcze nie zaczales w Luksemburgu? :-)

Zalezy, co mial zaczac? Bo jesli chodzi o kariere zawodowa, to jeszcze (?) nie.
              Ale jesli chodzi o kontakty towarzyskie... o, to juz zupelnie inna para kaloszy.

BTW
              • aggy80 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 22.08.06, 21:48
                a gdzie sie podzial mczapl?
                • ma_wi99 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 22.08.06, 22:02
                  > a gdzie sie podzial mczapl?

widzialem jedna mczaple na Alzetce w Luxie. Mam dowody rzeczowe w postaci zdjec.
                  Ale to chyba byla "ta" mczapla, wiec raczej zbieznosc nazw(isk) raczej
                  przypadkowa ;-)

(moze wiec wakacyjnie hula po Polsce jeszcze?)
                  • Gość: pani J. Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 22.08.06, 23:05
                    > (moze wiec wakacyjnie hula po Polsce jeszcze?)

hula, hula, tylko nie po Polsce, inaczej bylby gosciem na piatkowej
                    biesiadzie;)
                    • ma_wi99 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 23.08.06, 00:02
                      > hula, hula, tylko nie po Polsce

Czyli pewnie hula tam, gdzie internet nie dochodzi, bo w przeciwnym razie nie
                      wytrzymalby i z pewnoscia juz sie odezwal.

Ja stawiam na Przyladek Dobrej Nadziei, bzw. Berdyczow. A Wy jak myslicie?
                      • Gość: mczapl Odpowiedz :) IP: *.dsl.scarlet.be 27.08.06, 20:49
                        Widze, ze nic sie na tym forum nie ukryje ;)

Tak - wlasnie hulalem na wakacjach i delektowalem sie sloncem na zapas. Ale juz
                        jestem i jak zwykle bede sie staral monitorowac na biezaco. A do Luxa chetnie
                        wpadne, bo dawno tam nie bylem...
    • Gość: maloka do: mczapl Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 23:11
      Daj sobie już z tym spokój
    • Gość: mczapl Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dsl.scarlet.be 27.08.06, 20:56
      drogi mbujar,

Musze cie zmartwic - nasze forum jest forum publicznym i stad banowanie jest
      moimi poza mozliwosciami (poza tym zawsze mozna pisac bez logowania oraz pod
      innymi nickami). Moge natomiast kasowac poszczegolne posty oraz doprowadzic do
      czasowej blokady jakiegos uczestnika (nigdy tego nie probowalem). Stad tez
      chyba najlepszym sposobem na sanacje naszego forum jest wylapywanie postow,
      ktore cie draznia i wysylanie info do mnie. Ja postaram sie zareagowac.
      Na dodatek chcialbym zauwazyc, ze przez ostatnbie 2 tygodnie bylem na wakacjach
      i stad nie moglem na biezaco pilnowac sytuacji na forum. W przeciwnym przypadku
      post, ktory opisujesz zapewne bylby wykasowany od razu i nawet bys nie
      wiedzial, ze kapitan go napisal (sam kapitan wie najlepiej ile mu postow
      wykasowalem). Teraz, to chyba musztarda po obiedzie i nie warto go kasowac.
      • mbujar Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 27.08.06, 22:51
        mczapl, wielkie dzieki za informacje i biezaca kontrole.

A swoja droga, dziwne, ze chce sie pisac kapitanowi pomimo tego, ze jego posty
        sa czesto kasowane. Dziwne tez, ze nadal nie nabral oglady.

Pozdrawiam,
        mbujar
        • kapitan_ameryka mbujar - bujasz w oblokach czy jak? 28.08.06, 00:09
          No powiedz koles? Pierniczysz 3 po 3 o tym ze nie pomaga itp i ze powinno sie
          mnie wykasowac. A powiedz mi koles, W CZYM TY POMOGLES i kiedy? Szukam sobie w
          archiwum forum i jakos nie widze nic z wyjatkiem tego debilnego watku? Masz
          jakies problemy? Moczysz sie w nocy? Nie wiem co jeszcze, zazdroscisz ze nie
          masz wiedzy i nie mozesz pomoc?

Widzisz koles, ja pisze kontrowersyjne posty i dobrz o tym wiem i taki mam
          zamiar. Oczywiscie piszac je wiem, ze jest cos takiego jak cienka linia, ktora
          bardzo latwo przekroczyc i znalezc sie po zlej stronie netykiety. To jest
          wliczone w ryzyko pisania posta.

I na koniec ci jeszcze cos powiem. Pietnuje glupote i czesto obnazam ja ludziom
          piszacym bzdury... co pokazuje pewno prawde... a prawda zwykle boli.

A teraz zapraszam cie do bicia piany na temat tego co teraz napisalem. Tylko
          uwazaj zebys na pompke nie zszedl.
          • Gość: przypadkowy gosc Re: mbujar - bujasz w oblokach czy jak? IP: 87.65.37.* 28.08.06, 00:52
            mbujar nie buja w oblokach. oczekuje grzecznosci, która jest standardem w
            swiecie ludzi cywilizowanych.

mczapl pomaga. bezinteresownie. plus niekoniecznie wirtualnie. wiem z autopsji.

kapitanowi zycze jednak zmiany kursu i znikam, bo nie zamierzam wchodzic w
            zadne dyskusje.
          • Gość: anbxl Re: mbujar - bujasz w oblokach czy jak? IP: *.118-200-80.adsl.skynet.be 28.08.06, 06:39
            No wlasnie kapitanie w koncu mea culpa tylko powinienes jeszcze dodac,ze
            piszesz czesto SWOJA PRAWDE,a kazda prawda,racja to pojecie wzgledne.......bo
            kazdy kij ma dwa konce,a mczapl choc nie znam osobiscie tylko troszeczke
            wirtualnie to podziwiam wlasnie za kulture osobista,intelo i bezinteresownosc
          • Gość: nic_nowego kapitan ohap IP: *.22-218-195.adsl.internet.lu 28.08.06, 10:21
            Nic oryginalnego, niestety. Po Ziemi chodzi taka masa popaprancow, ktorym sie
            chamstwo pomylilo z elokwencja, ze to juz nawet na uwage nie zasluguje.

Az dziw, ze sa jeszcze tacy, ktorzy uwazaja, ze buractwem mozna szpanowac...
            czys ty sie kapitanie nie urwal z jakiejs remizy strazackiej?
            • kapitan_ameryka Re: kapitan ohap 28.08.06, 10:59
              Ty za to jestes glowny medrzec... a z czego ty sie urwales? Mam pare
              propozycji, ale moga byc dla ciebie brutalna prawda.

I powiem ci jeszcze, to nie chamstwo, to prawda. J

Ps
              Jakos sporo osob nie poczulo sie dotknietych tym co pisze... ty tak, bo widac
              boli cie to co pisze... hahaha prawda zawsze boli.
          • Gość: obserwator najbardziej mnie smieszy... IP: 212.190.74.* 28.08.06, 11:30
            To, co najbardziej mnie śmieszy u osób pokroju kapitana, czy chucka norrisa to
            zadufane w sobie buractwo. To właśnie są kolesie, którzy wierząc w swoją
            inteligencję i odkrywczość obnażają swój prymitywizm i prostactwo. Natomiast
            nazywanie pospolitego chamstwa mówieniem prawdy, która jakoby miała być
            bolesna, świadczy jedynie o braku dystansu danego osobnika do swojej mizerii
            intelektualnej. I to jest właśnie przykład, prawdy, która jest na tyle bolesna,
            że dany osobnik nie potrafi jej do siebie dopuścić reagując agresją. I to by
            było na tyle. Szkoda klawiatury na kontynuację tego wątku.
            • kapitan_ameryka slepy obserwator 28.08.06, 11:36
              Czy piszac to osiagnales nirwane?
              • Gość: zyczliwy Re: slepy obserwator IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 28.08.06, 12:59
                Odpusc sobie kapitanie.
                Czy wszyscy z forum musza napisac, ze Twoje wypowiedzi sa
                malo uprzejme, zeby do Ciebie dotarlo?
                Potraktuj to jako zdrowa krytyke i wyciagnij wnioski.
                Prawda i szczerosc to nie to samo co bezceremonialnosc
                w wypowiedziach.
                To fajnie, ze pomagasz ale licz sie tez z uczuciami innych.
                Pozdrawiam
                • kapitan_ameryka Re: slepy obserwator 28.08.06, 13:14
                  Chcialbym, ale nie moge widzac glupote. To trzeba tepic, bo inaczej bedzie
                  coraz gorzej.

Bezceremonialnosc to moj znak firmowy. Jak kogos raz porzadnie zaboli to sie
                  nauczy na przyszlosc.

A tak poza tym wszytskim to jak widac placza tylko "wybrancy". Jak by nie
                  trzepali piany to by nie bylo problemu.
    • ma_wi99 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 28.08.06, 14:33
      Tzw. kapitan za bardzo chyba przejal sie rola Samuela L. Jacksona w "Pulp
      Fiction" Q. Tarantino. Zapomnial jednak, ze by sprowadzac zblakane dusze na
      sciezke prawosci brakuje mu kilku zupelnie podstawowych cech. Niechze sobie wiec
      nasz przemily USApologeta obejrzy ten film instruktazowy dla mlodych gniewnych
      raz jeszcze, to sie szybko nauczy, ze:

1) nie wystarczy szczekac glosniej niz reszta sfory, by cie sluchali. Trzeba
      miec jeszcze autorytet i cos do powiedzenia;
      2) trzeba umiec
      • kapitan_ameryka Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 28.08.06, 14:49
        Czy ten wpis, mam potraktowac jako zaproszenie na forum luksemburg?
        • Gość: zyczliwy Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 28.08.06, 14:56
          NIE, tylko nie to.
          Jesli, to raczej forum Ameryka:))
        • ma_wi99 Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 28.08.06, 15:09
          > Czy ten wpis, mam potraktowac jako zaproszenie na forum luksemburg?

Jak najbardziej! I to co najmniej z trzech powodow:

1) nauczysz sie tam, ze mozna pomagac innym, nie obrazajac przy tym nikogo i nie
          pokrzykujac na innych

2) jesli jestes tak chetny do pomocy, jak to deklarujesz, to byc moze sam
          przyczynisz sie do wzbogacenia merytorycznej zawartosci naszego Forum
          (zapraszamy i z gory serdecznie dziekujemy!)

3) byc moze dowiesz sie przy okazji (ale nie namawiam cie do tego absolutnie),
          jak traktuje sie krzykaczy we wspolnocie ludzi dobrej woli i szczerych
          (naprawde) zamiarow.

Aha
        • Gość: ed Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl IP: 212.190.74.* 28.08.06, 16:25
          hehe, nieraz dowcip ci sie uda bo pozatym to burak jestes
          • kapitan_ameryka Re: Prosba do opiekuna forum - mczapl 28.08.06, 16:55
            Gość portalu: ed napisał(a):

> hehe, nieraz dowcip ci sie uda bo pozatym to burak jestes

Nie przesadzasz zbytnio z samokrytyka?
            • Gość: leka [...] IP: *.upc.chello.be 28.08.06, 16:59
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • kapitan_ameryka [...] 28.08.06, 17:05
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: the end Re: troche przesadzasz - szkoda IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 28.08.06, 17:19
                  kapitanowi już dziękujemy.
                • Gość: mczapl Warning IP: *.europarl.eu.int 28.08.06, 17:46
                  Tym razem przekroczyles linie tolerancji...
                  • kapitan_ameryka Re: Warning - WAZNE 28.08.06, 19:01
                    Gość portalu: mczapl napisał(a):

> Tym razem przekroczyles linie tolerancji...

Szanowny opiekunie Mczaplu. TO NIE JA przekroczylem linie tolerancji, ale osoba
                    piszaca przede mna, piszac cos "o kobiecie i masturbacji". To JA napisalem ze
                    osoba ta jest niesmaczna, dlatego skaskowanie MOJEGO posta jest jakims
                    nieporozumieniem! Sprawdz co skasowales i ocen ponownie.

JEDNAK jesli juz koniecznie chcesz cos mojego wykasowac to wykasuj to:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=47439451&a=47453404
                    + wszystkie moje posty w dol idac. Tak tam zachowalem sie jak swinia i bije sie
                    w piers.
                    • asiunia.lux Ale jaja! 28.08.06, 19:09
                      kapitan_ameryka napisał:

> TO NIE JA przekroczylem linie tolerancji, ale osoba piszaca przede mna,

Zdazylam przeczytac obydwa posty przed skasowaniem i rzeczywiscie musze
                      przyznac Ci racje.

A swoja droga to widzisz kapitan jak to jest, kto mieczem wojuje.....
                      • Gość: starapszczola Re: Ale jaja! IP: *.22-218-195.adsl.internet.lu 28.08.06, 20:36
                        > A swoja droga to widzisz kapitan jak to jest, kto mieczem wojuje.....

... ten od pochwy ginie?

;-P
                    • Gość: mczapl Re: Warning - WAZNE IP: *.dsl.scarlet.be 28.08.06, 20:37
                      Kapitanie - obaj przekroczyliscie granice. Leka przekroczyla o dobry kilometr,
                      ale i ty byles za banda. Leka w przeciwienstwie do ciebie jest nickiem
                      wirtualnym-przelotnym, wiec nie warto bylo jej nacierac uszu. Ale zapamietaj to
                      co Asiunia ci napisala - kto mieczem wojuje...
                      • Gość: anbxl Re: Warning - WAZNE IP: *.191-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.08.06, 20:54
                        Choc jestem po 13h pracy-bbbrrrrrr zaczyna sie tango zebraniowe to chetnie
                        przeczytalam ten post i...bardzo mi milo,ze wszyscy w tym watku mysla jak
                        ja...Tak chyba swego czasu to ja bylam i jestem najwieksza ofiara chucka i
                        kapitana i......^powiem wam bardzo brzydko OLEWAM ich,niech sobie pisza co chca
                        na moj temat,a mnie tak a nie inaczej wychowano tzn nawet jak ci pluja w gebe
                        zostac przy swoim zdaniu i nie unos sie,bo kultura osobista to podstawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka