Dodaj do ulubionych

dla epsow niezainteresowanych volviakami

12.09.06, 08:50
Jak ktos chce, to moge odstapic zaproszonko na wieczor promocyjny BMW. Do
przejechanie nowa trojka Coupe, nowy Z4, chyba tez nowy X3.

Ja tam nie planuje zmiany auta, wiec mnie na nic, ale jesli ktos lubi?
Obserwuj wątek
    • stefanmichnik Re: dla epsow niezainteresowanych volviakami 12.09.06, 15:07
      klerofaszysci tez maja wstep?:) jesli tak to chetnie sie przejade...
      • do.ki kto pierwszy... 12.09.06, 16:25
        juz poszlo...
      • Gość: paff noca a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 00:40
        jesli tak bede niedlugo robil jazdy probne tribeca (jak dojedzie do Be ;) i A6
        allroad oraz Q7.

Zainteresowany kresz testami? nazwa dodam pochodzi od dresu wyjsciowego,
        lancuchy tez musza byc ;P

jako kolejny klerofaszyste jestes mile widziany ;)
        • kapitan_ameryka Q7 jest do dupy! 13.09.06, 10:07
          accident-audi-q7.skynetblogs.be/
          • Gość: paff a co nie jest? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 16:57
            jesli moge zapytac? ;)
        • Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 14:54
          ale tribeca jest brzydkie jak kupa, mimo całej mojej miłości do Subaru.
          • do.ki nie znasz sie, mihau 13.09.06, 16:30
            Ja wiem, ze nie ma co dyskutowac o gustach, ale, do licha, sa granice!

Poczekajmy na SUVa Bentleya, to dopiero bedzie jazda.
            • Gość: mihau Re: nie znasz sie, mihau IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:06
              do.ki widziałem zdjęcia tego SUV-a Bentleya - o gustach nie dyskutuję :), ale
              już wiem, że Tribeca może Ci się podobać.
              • do.ki Re: nie znasz sie, mihau 13.09.06, 20:25
                Bo widzisz, ja w ogole nie gustuje w typowych samochodach osobowych. Z samej
                anatomii wynika mi (choc moja anatomia wcale nie odbiega od przecietnej), ze nie
                da sie zrobic wygodnego auta o wysokosci mniejszej niz 150 cm, a najlepiej zeby
                to auto bylo jeszcze wyzsze.
          • Gość: paff Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 16:55
            wiesz kwestia gustu, wyobraz sobie ze np. V50 niektorym tez sie podoba ;)
            a ja chce sie przejechac czy mi sie bedzie podbal jako wozek uzytkowy czy nie
            • sofi75 Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 17:04
              A mi za to mozecie znalezc do przetestowania sliczna Cobre albo MR.

Cholera, zabilabym sie na pierwszym zakrecie i tylko by sie Paff cieszyl ;)

No to pora spadac do dzieckow ;)
              • Gość: paff do zochy Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 17:18
                > A mi za to mozecie znalezc do przetestowania sliczna Cobre albo MR.
                a MG to juz nie? zbyt popularne? ;)

> Cholera, zabilabym sie na pierwszym zakrecie i tylko by sie Paff cieszyl ;)

no cos ty zocha - opalakiwalbym cie oficjalnie ;)
            • Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 19:51
              ale panel centralny w V50, jest jedyny w swoim rodzaju.
              • do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:12
                jedyny w swoim rodzaju plastik, tak.

nl.volvocars.be/models/v50/gallery/interior/default.htm

Chodzi ci o to, ze z jednego kawalka plastiku?
                • paw_dady Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:16
                  do.ki napisał:

> Chodzi ci o to, ze z jednego kawalka plastiku?

doki profanie V50 to kultowa bryka EPSO ;)
                  • Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:22
                    oj znowu schemat. Panel to panel.
                    • do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:31
                      Gość portalu: mihau napisał(a):

> oj znowu schemat. Panel to panel.

eno, badz konsekwentny. :-) Extra jest. Dlaczego? Bo to volvo, a wiec z definicji.

Ale dwa modele volvo, ktore bym kupil, ale, niestety, nie stac mnie.
                • Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:31
                  > Chodzi ci o to, ze z jednego kawalka plastiku?
                  Z jednego w Volvo :) ale jakoś zgrabnie zaprojektowany.
                • Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:31
                  Z jednego w Volvo :) ale jakoś zgrabnie zaprojektowany chyba B&O, w sumie nie
                  ważne, jak dla mnie ciekawsze niż reszta
                  • do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:39
                    Wyglada istotnie niezle, ciekawe jak wyglada jak sie podrapie. Ja juz sie
                    nacialem na ladne kawalki plastiku. I na pewno nie jest to B&O- nie gra i za tanio.
                    • Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 21:24
                      > Wyglada istotnie niezle, ciekawe jak wyglada jak sie podrapie.

pewnie jak podrapany aluminiowy panel :)

>I na pewno nie jest to B&O- nie gra i za tanio.

Faktycznie to tylko B&O "look".
                      ale o niebo ładniejsze niż łuki w Tribece :)

• do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 21:36

> pewnie jak podrapany aluminiowy panel :)

Moze byc gorzej, i obawiam sie, ze tak wlasnie bedzie w pojezdzie tek klasy- jak
                        podrapany kawalek plastiku pomalowany aluminiowa farba. Gdyby ten panel byl z
                        aluminium, mozna by go bylo probowac wypolerowac, ewentualnie wyszczotkowac. Ale
                        jesli to farba, to tylko nalepic na zadrapaniu nalepke "palenie wzbronione" albo
                        cos w tym rodzaju.

Aha, przy okazji uwaga ogolniejsza- czy jest marka, ktora daje, chocby za
                        doplata, zderzaki NIE w kolorze nadwozia? Nie mowie o podstawowym modelu.
                  • Gość: paff a a co zlego w tribece? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 21:15
                    tak z ciekawosci skoro dyskusje panelowa prowadzimy ;D

chodzi o to ze drozszy od kompaktu Volvo? za malo plastiku bo w wiekszosci
                    skora i aluminium?
                    • Gość: mihau Re: a a co zlego w tribece? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 21:45
                      Chodzi o to jak wygląda, a nie z czego zrobione.

Tribeca ma jakieś "ciężkie" proporcje i modną ostatnio "paszczę" grilla,
                      podobną do Seata poprzedniej generacji :)

Podejrzewam, że "przyjemność z jazdy" jak zwykle w Subaru - super, ale piszę
                      o "walorach artystycznych"
                      • Gość: paff Re: a a co zlego w tribece? IP: *.217-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 21:54
                        wiesz wyglad kwestia gustu - poza concep carami, ktore sa piekne np. Volvo nie
                        rajcuje mnie ;)

850 i 740 to ostatnie modele, ktore mmnie rajcowaly z saabami takze. A ja
                        szukam nowego wozka, ktory mnie wygodnie zwiezie po polskich ibelgijskich
                        bezdrozach i mi go w Pl nie ukradna z normalnego parkingu.

Outback jest OK ale niestety ciasnawy. Podstawowa wade tribecy jest automat
                        a) ogranicza vmax
                        b) brak wiekszego silnika - taki V8 4l by mnie bardziej podniecal choc mniej
                        ekologiczny przyznaje ( ale wstepnie rozmawiam z delaerem zeby lekko go
                        podrasowac - do 270 KM nie powinno byc wieszkych problemow ;)

Co do kwestii jazdy na razie czytywalem tylko teesty wiec wrazenie z artykulow
                        sponsorowanych. Jak sie przejade dam znac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka