do.ki 12.09.06, 08:50 Jak ktos chce, to moge odstapic zaproszonko na wieczor promocyjny BMW. Do przejechanie nowa trojka Coupe, nowy Z4, chyba tez nowy X3. Ja tam nie planuje zmiany auta, wiec mnie na nic, ale jesli ktos lubi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefanmichnik Re: dla epsow niezainteresowanych volviakami 12.09.06, 15:07 klerofaszysci tez maja wstep?:) jesli tak to chetnie sie przejade... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff noca a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 00:40 jesli tak bede niedlugo robil jazdy probne tribeca (jak dojedzie do Be ;) i A6 allroad oraz Q7. Zainteresowany kresz testami? nazwa dodam pochodzi od dresu wyjsciowego, lancuchy tez musza byc ;P jako kolejny klerofaszyste jestes mile widziany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Q7 jest do dupy! 13.09.06, 10:07 accident-audi-q7.skynetblogs.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff a co nie jest? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 16:57 jesli moge zapytac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 14:54 ale tribeca jest brzydkie jak kupa, mimo całej mojej miłości do Subaru. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki nie znasz sie, mihau 13.09.06, 16:30 Ja wiem, ze nie ma co dyskutowac o gustach, ale, do licha, sa granice! Poczekajmy na SUVa Bentleya, to dopiero bedzie jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: nie znasz sie, mihau IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:06 do.ki widziałem zdjęcia tego SUV-a Bentleya - o gustach nie dyskutuję :), ale już wiem, że Tribeca może Ci się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: nie znasz sie, mihau 13.09.06, 20:25 Bo widzisz, ja w ogole nie gustuje w typowych samochodach osobowych. Z samej anatomii wynika mi (choc moja anatomia wcale nie odbiega od przecietnej), ze nie da sie zrobic wygodnego auta o wysokosci mniejszej niz 150 cm, a najlepiej zeby to auto bylo jeszcze wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 16:55 wiesz kwestia gustu, wyobraz sobie ze np. V50 niektorym tez sie podoba ;) a ja chce sie przejechac czy mi sie bedzie podbal jako wozek uzytkowy czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 17:04 A mi za to mozecie znalezc do przetestowania sliczna Cobre albo MR. Cholera, zabilabym sie na pierwszym zakrecie i tylko by sie Paff cieszyl ;) No to pora spadac do dzieckow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff do zochy Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 17:18 > A mi za to mozecie znalezc do przetestowania sliczna Cobre albo MR. a MG to juz nie? zbyt popularne? ;) > Cholera, zabilabym sie na pierwszym zakrecie i tylko by sie Paff cieszyl ;) no cos ty zocha - opalakiwalbym cie oficjalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 19:51 ale panel centralny w V50, jest jedyny w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:12 jedyny w swoim rodzaju plastik, tak. nl.volvocars.be/models/v50/gallery/interior/default.htm Chodzi ci o to, ze z jednego kawalka plastiku? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:16 do.ki napisał: > Chodzi ci o to, ze z jednego kawalka plastiku? doki profanie V50 to kultowa bryka EPSO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:22 oj znowu schemat. Panel to panel. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:31 Gość portalu: mihau napisał(a): > oj znowu schemat. Panel to panel. eno, badz konsekwentny. :-) Extra jest. Dlaczego? Bo to volvo, a wiec z definicji. Ale dwa modele volvo, ktore bym kupil, ale, niestety, nie stac mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:31 > Chodzi ci o to, ze z jednego kawalka plastiku? Z jednego w Volvo :) ale jakoś zgrabnie zaprojektowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 20:31 Z jednego w Volvo :) ale jakoś zgrabnie zaprojektowany chyba B&O, w sumie nie ważne, jak dla mnie ciekawsze niż reszta Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 20:39 Wyglada istotnie niezle, ciekawe jak wyglada jak sie podrapie. Ja juz sie nacialem na ladne kawalki plastiku. I na pewno nie jest to B&O- nie gra i za tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 21:24 > Wyglada istotnie niezle, ciekawe jak wyglada jak sie podrapie. pewnie jak podrapany aluminiowy panel :) >I na pewno nie jest to B&O- nie gra i za tanio. Faktycznie to tylko B&O "look". ale o niebo ładniejsze niż łuki w Tribece :) Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a subaru tribeca tez cie interesuje? 13.09.06, 21:36 > pewnie jak podrapany aluminiowy panel :) Moze byc gorzej, i obawiam sie, ze tak wlasnie bedzie w pojezdzie tek klasy- jak podrapany kawalek plastiku pomalowany aluminiowa farba. Gdyby ten panel byl z aluminium, mozna by go bylo probowac wypolerowac, ewentualnie wyszczotkowac. Ale jesli to farba, to tylko nalepic na zadrapaniu nalepke "palenie wzbronione" albo cos w tym rodzaju. Aha, przy okazji uwaga ogolniejsza- czy jest marka, ktora daje, chocby za doplata, zderzaki NIE w kolorze nadwozia? Nie mowie o podstawowym modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff a a co zlego w tribece? IP: *.3-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 21:15 tak z ciekawosci skoro dyskusje panelowa prowadzimy ;D chodzi o to ze drozszy od kompaktu Volvo? za malo plastiku bo w wiekszosci skora i aluminium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: a a co zlego w tribece? IP: 62.235.226.* 13.09.06, 21:45 Chodzi o to jak wygląda, a nie z czego zrobione. Tribeca ma jakieś "ciężkie" proporcje i modną ostatnio "paszczę" grilla, podobną do Seata poprzedniej generacji :) Podejrzewam, że "przyjemność z jazdy" jak zwykle w Subaru - super, ale piszę o "walorach artystycznych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paff Re: a a co zlego w tribece? IP: *.217-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.09.06, 21:54 wiesz wyglad kwestia gustu - poza concep carami, ktore sa piekne np. Volvo nie rajcuje mnie ;) 850 i 740 to ostatnie modele, ktore mmnie rajcowaly z saabami takze. A ja szukam nowego wozka, ktory mnie wygodnie zwiezie po polskich ibelgijskich bezdrozach i mi go w Pl nie ukradna z normalnego parkingu. Outback jest OK ale niestety ciasnawy. Podstawowa wade tribecy jest automat a) ogranicza vmax b) brak wiekszego silnika - taki V8 4l by mnie bardziej podniecal choc mniej ekologiczny przyznaje ( ale wstepnie rozmawiam z delaerem zeby lekko go podrasowac - do 270 KM nie powinno byc wieszkych problemow ;) Co do kwestii jazdy na razie czytywalem tylko teesty wiec wrazenie z artykulow sponsorowanych. Jak sie przejade dam znac ;) Odpowiedz Link Zgłoś