Dodaj do ulubionych

SEPHORA CITY LIPS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:25
Jest blyszczyk do ust CITY LIPS, ktory rzekomo powieksza troche usta, dodaje
im ze 3 mm objetosci, co sadzicie o takich rewelacjach? Bo ja sie zastanawiam
nad wstrzyknieciem czegos w wargi, aby byly pelniejsze, ale jesli daloby sie
tego uniknac...
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 07:50
      Już tu było sporo dyskusji nt. city lips. Na razie nikt tego nie przetestował
      (chyba). Ja osobiście nie wierzę w takie cuda. Będziesz się mazać przez kilak
      tygodni i liczyć milimetry a efektu ("wątpliwego" ) najpprawdopodobniej i tak
      nikt nie dostrzerze. Jest na rynku firma włoska, która sprzedaje podobne
      pomadki z tym, że po 60zł. Sprzedawca starsznie mnie namawiał, ponoć po użyciu
      tej pomadki byłabym strasznie pociagająca i wszyscy by się chcieli
      całować. ;))) Szczerze mówiąc mam pełne usta i specjalnie nie
      potrzebuję "poprawek", więc te tematy jakby osobiście mnie nie dotyczą, ale
      jeżeli chcesz poprawić coś w tej kwestii to lepiej wstrzyknij kolagen.
      Przynajmniej wiesz za co płacisz i od razu widać efekt. Mój kolega miał
      naprawdę piękne wyrysowane i wydęte usteczka po kolagenie, a i moja mama sie
      skusiła. Efekt wprawdzie nie na całe życie ale znacznie poprawia samopoczucie;))
    • Gość: ewa 74 Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.ras.sth.bostream.se 23.02.05, 20:44
      ja uzywalam ten blyszczyk ,ale nazywal sie city lips bez sephora ,wiec nie
      wiem,czy o tym samym mowie.mieszkam w sztokholmie tu sa od okolo 2 lat.dwa lata
      temu byly mocno reklamowane jako zastepstwo dla restylane.moje odczucia sa
      mieszane.ja mialam 2 blyszczki jeden bezbarwny i bezowy.oba szczypia,pieka w
      usta.zwlaszcza pierwsze 15 minut.poza tym usta robia sie czerwone,mi sie to
      bardzo nie podobalo,bo wygladaly na takie troche obolale.troche wieksze
      rzeczywiscie,ale tylko jak sie ma blyszczyk na ustach.czasami scieralam
      blyszczyk z ust,zwlaszcza jesienia i zima jak mialam jakies skorki,lub cos w
      tym stylu bo wtedy jeszcze bardziej sie wysuszaly.ten bezbarwny jeszcze czasami
      uzywam,ale na szminke,zeby byl ladny polysk.wtedy tez nie piecze,ale i nie
      powieksza.ogolnie to chyba nie polecam.malo wydajny.maly komfort uzywania.moze
      tylko mnie tak piekl,szczypal.wole juz swoj ulubiony blyszczyk juicy
      fruits.,ktory nawilza i optycznie powieksza.
      • smee Re: SEPHORA CITY LIPS 23.02.05, 20:50
        To ten, bo on nie jest chyba marki Sephora. No, to mamy pierwsza relacje od
        posiadaczki City Lips! :) Pozdrowienia :)
        • Gość: maxi Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:16
          On nie jest marki sephora tylko jest sprzedawany w sklepach sieci sephora. A
          marki to on jest Marie Taylor.
    • Gość: ewa 74 Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.ras.sth.bostream.se 23.02.05, 22:35
      chcialabym jeszcze dodac,ze sa rozne kolorki.jesli sie kupi ten blyszczyk
      kolorowy to wtedy tejj czerwonosci ust nie widac,ale po tym bezbarwnym niesety
      tak. chcialabym polecic dziewczynom,ktore mieszkaja za granica blyszczyk make
      up store,powieksza usta delikatniewygladza je isa mieciutkie.
      • hopik Re: SEPHORA CITY LIPS 24.02.05, 08:36
        w polsce nie ma chyba kolorowych city lips.
    • Gość: goldi Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:03
      Uzywam od 26 lutego bezbarwnego ( jak sie pojawil w Sephorze byly na niego
      ZAPISY:))), napewno sa troche bardziej uwypuklone, ja mam ten problem ze dolna
      warge mam minimalnie mniejsza, wiec tylko gorna smaruje. Teraz kupilam na
      allegro kolorowy. Ogolnie- o jakies 1,5 mm wieksze, nie wiem na jak dlugo:)Ja
      tam tego nie widze, ale...mierzylam przed i po:)taki eksperyment.moj facet
      mowi, ze sa( jest)wieksza, ale boi sie mnie calowac, zeby nie zmazac cennego
      preparatu:))))W sumie chce kolagen, ale troche, na gorna warge, nie wiecie jak
      to jest?
      • Gość: asior Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 19:44
        Ile kosztuje ten błyszczyk?
    • wow25 Re: SEPHORA CITY LIPS 20.03.05, 19:11
      wlasnie ile kosztuje??
      • smee Re: SEPHORA CITY LIPS 20.03.05, 19:12
        ponoc 95 zl
        • Gość: Konsultantka Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:48
          115 zł
          • Gość: Mango Re: SEPHORA CITY LIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:04
            Chyba wreszcie udało się ustalić cenę zaporową tego cuda, bo widziałam je w Sephorze na własne oczy. Nie widziałam natomiast, aby któraś kobitka się nim interesowała. Za 115 to ja też go nie chcę, tym bardziej że chyba nie jest tak rewelacyjny, jak piszą o nim w katalogach. A poza tym bezbarwny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka