Dodaj do ulubionych

Personnel & Finances Ltd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 14:21
hej czy ktoś miał stycznośc z tą firmą.interesuje mnie oferta ( zbiory
pomarańczy i mandarynek)i sama niewiem co o nich sodzic. w necie wiele o nich
nie pisze( a wlasciwie wogóle)czy ktos wyjezdzal juz za ich posrednictwem?
niachcialbym sie przejechac na nich bo nie mam kasy na zbyciu.jest kontakt z
polakiem co sie tym zajmuje ale jest takie przysłowie """" POLAK - RODAK TO
NAJWIĘKSZY HAM ZAGRANICĄ""''''I DLATEGO TRZEBA BYĆ OSTROŻNYM.A przejechali
się juz na tym moi bracia bo wlasnie Polak zrobił ich w ................
Obserwuj wątek
    • sceptyq Re: Personnel & Finances Ltd 17.10.06, 00:25
      Bardzo dużo jest o tej firmie w necie. Choćby na forum www.ang.pl
      • Gość: rfiz Re: Personnel & Finances Ltd IP: *.machowa.sdi.tpnet.pl 17.10.06, 11:10
        znlazłem tylko jeden post o nich na tym forum. Jakaś dziewczyna wyjechała z
        nimi do Grecji i nie bardzo była zadowolona. Nie zadużo tych informacji. Jak
        masz coś więcej napisz!
        xdc@wp.pl
        • Gość: takaPRAWDA Re: Personnel & Finances Ltd IP: *.ols.vectranet.pl 18.10.06, 13:01
          bylam z ta firma w tym roku w grecji. nie polecam!! musialam czekac na prace 4
          dni w platnym hotelu, niepoinformowali mnei o tych kosztach. Poza tym szef
          niejaki Jorgos siedzial w wiezieniu za przekrety finansowe, oszukiwanie ludzi.
          Teraz zalozyl nowa firme o nazwie Attika, i dalej robi to samo. tam pracuja 2
          polki, ktore maja za zadanie przetlumaczac co jorgos do nas mowi. znalezli mi
          prace jako kelnerka 16 godz dziennie 7 dni w tyg ! jak chcialam zmienic prace to
          mowili ze wymyslalam i mam zostac. wzieli na dzien dobry 200 euro, za prom tez
          sama wykładalam. nie wspomne tez o biletach na metro. zadnych umow sie nei
          podpisuje. ogolnie nie polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka