missy_76 26.10.06, 10:36 Czy ktos ze "wtajemniczonych" moglby podeslac mi wakaty AD na missy_76@NOSPAM.gazeta.pl? Z gory serdecznie dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epsotek Re: Wakaty AD 26.10.06, 15:24 Sprawdź pocztę. Jeśli ktoś jeszcze chce to niech pisze na mój gazetowy adres. Pozdr Epsotek Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Wakaty AD 26.10.06, 15:34 Próbowałem wysłać ale z jakiegoś powodu dostałem zwrot maila. Może napisz do mnie z innego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Wakaty AD 26.10.06, 15:38 a sa jakies nowe, czy to te same z 16.10? Czekam na jakis etat w brukseli z opisem: malo pracy, szybkie mozliwosci awansu itd itp...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: Wakaty AD 26.10.06, 15:39 To jeszcze to samo. Po prostu dosyłam do osób, które nie zdążyły przy mojej ostatniej gościnie w kafejce. Vivat wakacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arau Re: Wakaty AD 26.10.06, 15:42 Faktycznie błąd na stronie i mail sie nie wysyła. Czy można prosić ? Dzieki! A. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Wakaty AD 26.10.06, 16:03 epsotek, sa swiezsze wakaty, juz Ci wysylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
eps_in_spe Re: Wakaty AD 26.10.06, 15:54 To przez ten NOSPAM. Trzeba zignorowac i pisac na @gazeta.pl Nie wiem, po co gazeta robi ludziom takie psikusy i wstawia nospama do adresu. I jeszcze uprzejmie informuje nowych, ze ich adres to @nospam.gazeta.pl Tez mi sie zdawalo na poczatku, ze taki mam adres, ale do czasu... Spam wprawdzie na niego nie przychodzil, ale nic innego tez nie... Adres z nospamem nie dziala, a bez owszem. Ktos wie czemu? Odpowiedz Link Zgłoś