Dodaj do ulubionych

NIEMCY - praca od zaraz!

04.11.06, 21:29
Opieka nad starszymi osobami.
- pewne, sprawdzone miejsca pracy,
- różne miejscowości w Niemczech,
- dobre zarobki,
- wyżywienie i mieszkanie zapewnione gratis.
tel. 667 577 445
Obserwuj wątek
    • Gość: Katastrofe Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.06, 21:47
      Jeszcze jak zyje nie slyszalam,zeby w Niemczech bylo mieszkanie i wyzywienie
      gratis chyba,ze mieszka u dobrze trzymajacego sie dziadka,ktory od czasu do
      czasu zaprasza w tajemnicze mile chwile z nim.
      • Gość: gina Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.06, 14:31
        "Jeszcze jak zyje nie slyszalam,..."
        To zyj dalej w tej ciemnocie i plac.
        • Gość: Katastrofe Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.06, 15:10
          Piszesz bzdury przyjemnosci Ci zycze w myciu tylkow i za darmo jedzenia i
          spania?
      • Gość: Marta50 Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 16:01
        Odpowiadasz na :

Gość portalu: Katastrofe napisał(a):

> Jeszcze jak zyje nie slyszalam,zeby w Niemczech bylo mieszkanie i wyzywienie
        > gratis chyba,ze mieszka u dobrze trzymajacego sie dziadka,ktory od czasu do
        > czasu zaprasza w tajemnicze mile chwile z nim.
        Naturalnie ze jest, mieszka sie u pracobiorcy. Jak ma sie ktos opiekowac chora
        osoba 24 godzin na dobe?
        Znam pare takich przypadkow, ludzie (pracobiorca jak i pracodawca) bardzo sobie
        chwala. Wiadomo zaufanie trzeba zdobyc i byc uczciwym jak i sprawdzic sie w
        wykonywanej pracy. Dopoki nie zdobedzie sie zaufania i nie przekona sie wlasna
        osoba pracobiorce proponowane zarobki sa bardzo male, gdy pracobiorca zdobedzie
        zaufanie najczesciej popraia zarobek do odpowiedniej kwoty. Uczciwosc,
        pracowitosc, grzecznosc sie wyplaca.
        • annajustyna Re: NIEMCY - praca od zaraz! 05.11.06, 17:24
          Pracobiorca po polsku to inaczej pracownik...
        • Gość: Katastrofa Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.06, 21:09
          Tak masz racje,ale prawie zawsze potracaja 150€ na utrzymanie.
          • Gość: Marta50 Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 21:43
            Odpowiadasz na :
            Gość portalu: Katastrofa napisał(a):
            > Tak masz racje,ale prawie zawsze potracaja 150€ na utrzymanie.
            Dlaczego mieli by ci potracac za utrzymanie, powinni byc wdzieczni ze za taka
            cene opiekujesz sie osobami ktore potrzebuja jej 24 godzin na dobe.
            Znam pare takich przypadkow i zaden nie ponosi zadnych kosztow za utrzymanie czy
            mieszkanie, otrzymuja zwrot kosztow podrozy jak jada raz na pare miesiecy do
            POlski oraz 800 Euro na miesiac wynagrodzenia + do tego drobne prezenty.
            Z tych znanych mi przypadkow nikt z nich (pracodawca) nie potraca nikomu
            (pracobiorcy) za wyzywienie albo mieszkanie!
            Praca jest taka jak w kazdym innym domu: gotowanie, pranie, ogrodek, sprzatanie,
            wizyty u lekarza, spacery z starszymi osobami tak jak i zakupy.
            Orietujesz sie ile taka opiekunka w NIemczech by sobie za taka opieke(24 godz.)
            na miesiac zarzadala? Jednym slowem jest to bardzo drogie i dlatego siega sie i
            sciaga sie ludzi chetnych z innych krajow, poniewaz sa duzo tansi.
            • Gość: socjalny Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: 62.29.133.* 06.11.06, 21:28
              Z tymi 24/h to przesada.Wiem bo pracuję w pomocy społecznej w Polsce i mam
              koleżanki które wyjechały do Niemiec,Belgii czy Holandii jako opiekunki.Fakt
              wyżywienie i mieszkanie w większości przypadków mają za darmo i właśnie ok
              800euro na ręke.
    • Gość: ADA Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.rene.com.pl 08.11.06, 18:50
      Czesc jestem zainteresowana praca w Niemczech chciala bym pojechac i sprobowac
      jezeli jest wogole szansa i jest to praca realna.Prosze o wiecej informacji na
      ten temat ,jakie tam sa zarobki itd...
      Dzieki z gory moj adres mailowy prawdziwa@yahoo.com
    • Gość: maria Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.06, 19:26
      jestem chetna do opiekowania sie starsza osoba. prosze o wiecej informacji.
      • Gość: mmewa Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.aster.pl 08.11.06, 21:10
        Praca, którą oferujemy, polega na opiece nad starszymi osobami (przygotowywanie
        i podawanie posiłków, lekarstw, sprzątanie, spacery, higiena itd.).
        Pracę ma miejsce w okolicach Frankfurtu nad Menem.
        Wszystkie nasze oferty są całkowicie pewne i sprawdzone przez nas osobiście.
        Zarobki są bardzo atrakcyjne i wahają się nieznacznie w zależniści od
        konkretnych miejsc pracy i rodzin zatrudniających - szczegóły przedstawię
        telefonicznie w zależności o aktualnych ofert pracy.
        Wszyscy pracodawcy zapewniają wyżywienie i mieszkanie gratis.

Polecam!
        Zapraszam serdecznie, tel. 667 577 445.
        • Gość: Kinga Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:11
          Ale napiszcie wkoncu ile pobieracie opłat za załatwienie takiej pracy?
          • Gość: Marta50 Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.pools.arcor-ip.net 08.11.06, 21:38
            w Niemczech nie wolno pobierac zadnych oplad za posrednictwo pracy.
            Skoro ktos pobiera, czyni to nielegalnie, takie czynnosci podlegaja karze.
            • Gość: Kinga Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:53
              Owszem---ale oni pobieraja oplaty.i co w zwiazku z tym?
              • Gość: Celina Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.06, 23:00
                pisala Marta i pisze Wam ja jeszcze pobierac oplat nie mozna,jesli to robia to
                nie jest zgodne z prawem,a i uwazac musicie czy to aby jest naprawde praca.
                • Gość: Maria Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:53
                  jestem zainteresowana pracą opieka nad starszą kobietą mój tel.512514405 emali
                  12345m15@gazeta.pl
        • Gość: dieter bohlen Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: 213.199.192.* 14.12.06, 15:53
          Może jakieś konkrety a nie tylko numer tel. i to kom. Takie ogłoszenia to są w każdej gazecinie a naciągaczy nie brakuje.
    • moncia555 Re: NIEMCY - praca od zaraz! 12.11.06, 16:21
      Bardzo prosze coś więcej napisać na temat pracy .na krakser@wp.pl jestem
      zdecydowana na wyjazd Pozdrawiam Monika
    • hellena50 Re: NIEMCY - praca od zaraz! 16.11.06, 10:25
      mmewa napisała:

> Opieka nad starszymi osobami.
      > - pewne, sprawdzone miejsca pracy,
      > - różne miejscowości w Niemczech,
      > - dobre zarobki,
      > - wyżywienie i mieszkanie zapewnione gratis.
      > tel. 667 577 445
      oszustko
      • Gość: asia Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:21
        do jakiej miejscowości jest ta praca?
        • Gość: m Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.aster.pl 24.11.06, 22:03
          Praca jest w okolicac Frankfurtu nad Menem - w różnych miejscowościach, w
          zależności od aktualnych ofert pracy.
          Proszę dzwonić pod nowy nr telefonu: 600 192 574. Telefon z numerem tel., który
          podałam wcześniej niestety uległ wypadkiwi.
          Dziękuję
          Pozdrawiam!
    • Gość: joanna Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.CNet.Gawex.PL 30.11.06, 10:50
      prosze o wiecej informacji na temat tej pracy,ile za posrednictwo bierzecie?
      jednorazowo czy co miesiąc?jakie wymogi trzeba spełniać?
      • Gość: jasiek Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: 82.160.104.* 03.12.06, 15:31
        a co dla chłopow mam 47 lat bardzo dobry niemiecki prawo jazdy wyższe
        wyksztalcenie i duzo czsu wolnego?
      • Gość: jasiek Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: 82.160.104.* 11.12.06, 21:58
        czekam na propozycje
        • Gość: hansik 23 Re: NIEMCY - praca od zaraz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 07:36
          witam jestem młodym ambitnym chłopakiem znam sie na obowiazkach domowych gdyz
          sie opiekowałem nieraz starszymi osobami mam prawo jazdy i jestem otwarty na
          kazda propozycje znam podstawowy niemiecki!tylko powazne ofety prosze i czekam
          na odp bo juz w kwietniu jade do szwecji:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka