Gość: Mi IP: *.28.75.7.coditel.net 08.11.06, 20:59 w koncu sie doczekalam!!! po 16 dniach od wynikow medycznych dostalam zwykla poczta oferte pracy!!! hurra, teraz juz tylko rezygnacja w straej pracy i od stycznia w JLS-ie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: yuppie IP: *.196-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 08.11.06, 22:41 GRATULACJE tobie i wielu innym zaczynajacym w styczniu :-)),a z obecnej pracy jezeli to mozliwe radze nie rezygnowac tylko wziasc bezplatny urlop-belgijskie prawo na to pozwala....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayael Re: yuppie IP: *.cec.eu.int 09.11.06, 10:45 no to witam w JLS. Ktora dyrekcja? Jest juz nas tu sporo, wiec nie bedziesz sie czuc samotna ani zagubiona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: yuppie IP: *.access.telenet.be 09.11.06, 12:33 Bede w B (migracja)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka do mi IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.06, 18:46 hej, gratuluje, mam pytanko, poganialas Admin, ze tak sie pospieszyli? Moj medical jest juz od 3 tygodni u nich, i nic:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: do mi IP: *.28.75.7.coditel.net 09.11.06, 23:24 Troche poganialam, ale i tak powiedzieli, ze jak sa wyniki medicala to wtedy juz cala pracedura zalezy od dwoch podpisow, a na nie czeka sie dluzej lub krocej, zalezy od oblozenia osob podpisujacych, ich urlopow itd... Poza tym Lalka ja mieszkam w Brukseli, wiec poczta przyszlo stosunkowo szybko ... nie wiem gdzie mieszkasz, ale moze jesli dalej to juz jest w drodze. Nie martw sie!!! Na pewno wkrotce przyjdzie! Trzymam mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: do mi IP: *.static.isionline-dialin.de 10.11.06, 07:39 dziekuje za odpowiedz i czekam dalej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś