Gość: Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:42 Proszę o informacje o tej firmie ponieważ zamierzam się z nimi wybrać do pracy we Włoszech. Czy ktoś o nich słyszał?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolcia Re: "Infoitalia" z Nysy IP: 83.238.214.* 11.01.07, 16:50 Moja szwagierka jezdzi z mama od 4 lat z nimi na gruszki bardzo sobie chwala Powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka_0 Re: "Infoitalia" z Nysy 11.01.07, 17:10 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Proszę o informacje o tej firmie ponieważ zamierzam się z nimi wybrać do pracy > we Włoszech. Czy ktoś o nich słyszał?????? Szukam pewnej i legalnej pracy we Włoszech.Moze dostałabym namiary?Z gory dziekuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala96284 Re: "Infoitalia" z Nysy 06.07.07, 21:23 ok z infoitali jedziesz i placisz 150zl na wsztepie jak chcesz ja ci moge zalatwic przy salacie 4.30euro na godz legalna praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: "Infoitalia" z Nysy IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.01.07, 00:23 Witaj!A złożyli ci jakąś propozycję,bo ja piszę do nich i piszę,a odpowiedzi dotąd żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkak24 Re: "Infoitalia" z Nysy 13.01.07, 07:19 tak.nam zlozyli propozycje.wyjazd do wloch od marca do pazdziernikla.czekamy na umowe.z tego co slyszalam to majo dobrą opnie a jak bedzie to sie zobaczy.z tego co wiem to te prace zwiozane z sortowaniem waarzyw o owocow to dla małzeństw.niewiem czego akurat malzenstwa.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: "Infoitalia" z Nysy IP: *.CNet.Gawex.PL 13.01.07, 10:50 witam byłam w 2003r od czerwa do wrzesnia,biuro nie mam opieki nad ludzmi od chwili dostarczenia pozwolenia na pracę,bo to co dostaniecie w polsce to jest pozwolenie na pracę we włoszech a dopiero na miejscu jedziecie załatwiać meldunek i umowe o pracę.Potrącaja za wszystko ,nie wiem jak na polu ale w magazynie gdzie pracowałam przy czyszczeniu i pakowaniu sałaty i radikio potrącali za mieszkanie w piwnicy po 8 osób,brak ciepłej wody 60 euro miesięcznie,brali zaliczke za fartuch(podarty) i nóz do cięcia sałaty 20 euro,przy ostatniej wypłacie potrącili 50 euro i nie chcieli powiedzieć za co.w polsce jak zadzwoniłam i spytałam pania dorote za co to były pobrane pieniadze,to się rozłączyła.nie pojadę już za ich pośrednictwem nigdy bo nie robią nic , prócz załatwienia na policji pozwoleń na pracę,resztę muszicie sami załatwiać tam na miejscu.Dojazd z biurem które współpracuje z INFOITALIA sam płacisz za przejazd spowrotem tez.Tylko do Rzymu dowozą a dalej na własną ręke.jak nie znasz kierunku i języka to błądzisz.NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkak24 Re: "Infoitalia" z Nysy 13.01.07, 15:45 Joasiu mam prosbe.to jest moj numer gg 5550861.napisz do mnie prosze to pogadamy bo chce pare rzeczy dowiedziec sie od Ciebie.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: "Infoitalia" z Nysy IP: *.aster.pl 02.05.07, 19:27 zgadzam sie w 100% z Toba, infoitalia nie dba juz o nic gdy jestesmy zagranicą, nie polecam tej firmy nikomu, a w szczególnośći pielęgniarkom, Consorzio di nuove frontiere z którym współpracuje ta firma to banda oszustów,złodziei, ile pieniedzy zarobili juz na wyzysku polskiego personelu medycznego, jest wiele pielegniarek które zostały bez obiecanej opieki po przyjeżdzie do Włoch,bez obiecanych wcześniej świadczeń zdrowotnych.......... Odpowiedz Link Zgłoś
fallaci1 Re: "Infoitalia" z Nysy 11.07.07, 18:42 Witam ! Jeżeli będziecie chcieli jechać z tą firmą to dokładnie przeczytajcie umowę. Ja taką umowę dostałem i po przeczytaniu ze zrozumieniem nie podpisałem i oczywiście nie wyjechałem. Nie dajcie się wykorzystywać, ogłupiać i głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś