Gość: dkdamiano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:22 szukam nowoczesnego mieszkania w bxli, najchetniej od 1 lutego, 50 - 80m2, 1 lub 2 sypialnie, umeblowane, ixelles, eterbeek, centrum; bede wdzieczny za info damiannn@wp.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: looking for a modern flat in bxls IP: *.122-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.01.07, 22:39 Pewnie powtorze sie,ale....ciagle widze te huur na rezydecji Parnasse,przy parku kolo dg recherches,2 min od dworca lux chyba rue d'Italie-wszystkie sa przez agencje i jak kiedys sprawdzalam +-700-800 euro,ale to sa nowki,oprocz Parnasse,gdzie w ogloszeniu jest ze umeblowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkdamiano Re: looking for a modern flat in bxls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:16 dzieki, a kojarzysz moze z jakiej agencji? jak by to znalezc przez neta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: looking for a modern flat in bxls IP: *.122-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.01.07, 14:33 Szczerze to poszukaj sobie w tutejszej historii i poraz xxxx mowie-pisze,ze tutejsze agencje olewaja szczegolnie przyszlych wschodnich eurokratow i jak to kiedys byly napisal sami podobno na to sobie zapracowali.... Ja moge ewentualnie w poniedzialek spisac te agencje,ale hhhmm czy ci odpowiedza??? Nie ma to jak poszukiwania osobiste-sporo wszedzie te huur à louer,dobra rada- przyjedz,zakotwicz sie na kilka dni nawet w euroflacie i na miejscu rozgladnij sie-pochodz po okolicach ktore cie interesuja-moim zdaniem to najlepsze wyjscie,a w poniedzialek spisze n do agencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkdamiano Re: looking for a modern flat in bxls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:49 bede wdzieczny, mam pare na oku i zamierzam ja obejrzec.. co mas zna mysli przez euroflacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: looking for a modern flat in bxls IP: *.122-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.01.07, 17:05 Euroflat to taki fla hotel dosc drogi ale i tak tanszy od hotelu przez ktory przechodzilo wielu polskich eurokratow na poczatku ich kariery.W BXL masz kilka- wrzuc w wyszukiwarke i znajdziesz n/t,albo podpytaj epsotka na priva i np mozesz tam zamieszkac tydzien dwa i w tym czasie napewno znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkdamiano Re: looking for a modern flat in bxls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:21 dzieki bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś