Dodaj do ulubionych

POMOCY! procedura paszportowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 12:04
Witam, proszę o pomoc osoby znające się w temacie. Jak długo czeka się obecnie
na paszport? Czy są jakieś możliwości przyspieszenia oczekiwania na ten
dokument? Co to jest tzw. paszport tymczasowy ważny przez rok? Czy paszport
jest absolutnie niezbędny aby wjechać na terytorium Szwajcarii?
Obserwuj wątek
    • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 31.03.07, 15:27
      Na paszport normalnie czeka się ok. miesiąca...jest możliwość
      przyspieszenia...nie wiem skąd jesteś, ja kiedyś złożyłam wniosek o paszport w
      Katowicach (mimo, iż tam nie mieszkam, powiedziano mi, ze właśnie tam dostane
      najszybciej)...wraz z uzasadnieniem dlaczego potrzebuje "na już"...napisałam,
      ze mam wykupiony bilet:) (małe kłamstwo;))... paszport miałam w ciagu 5 dni.
      Zorientuj się u siebie gdzie musiałbys złożyć wniosek...
      Z mojej strony to tyle...Pozdrawiam.

.......................................
      Bądź iskierką światła dla świata, który jest twoim otoczeniem.
      • Gość: Wiewiór Zdzisław Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:40
        Mieszkam w Krakowie, są jakieś szanse?
        • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 11:37

Szanse są zawsze...zapytaj tylko u siebie gdzie musisz się udać aby wydano Ci
          paszport w terminie wczesniejszym niż trwa to zazwyczaj...jesli jest w
          Katowicach taka możliwość, to w Krakowie równiez....

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 01.04.07, 18:14
      Ales ty mondra IW,zaczynam cie naprawde podziwiac:)Co sie dzieje z ta maupa
      Celina??
      • Gość: iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:26
        No cóż...nie każdy może mieć to co mam ja...z już napewno nie
        TY...proste...Celina ma się świetnie, wręcz rewelacyjnie, tryska radością i
        planuje kolejny urlop na kredyt. A MAUPA to sam jestes...kretynie!!!!
      • Gość: Celina Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.07, 23:30
        Co steskniles sie za mna ronin?
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 01.04.07, 18:37
      Czy ty sie wscieklas czy co??Ja do ciebie uprzjmnie a ty do mnie kretynie??Jak
      bym cie walnal w glupi lep!!!To bys wswzystkie gwiazdy zobaczyla!!I badz tu do
      kobiety uprzejmy!!!Wszystko wredne do granic wytrzymalosci!!!Tylko idiota sie
      ozeni!!
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 18:41

ale z Ciebie palant...żal mi ciebie!!!!!!

• Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.gorzow.mm.pl 01.04.07, 19:05
          Witam. Jak widze calkiem milo sobie dyskutujecie ;) A ja wlasnie siedze w
          Polsce. Jutro wyjezdzam. IW78 wysle ci pojutrze emaila. Pozdrowienia dla Celiny.
          • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 19:11
            Witaj Tw...

Przecież to normalne w JEGO PRZYPADKU ...taka MIŁA DYSKUSJA....nie każdy tak
            potrafi :(....

Słyszałam, ze jestes w Polsce....:))Mam nadzieję, że pobyt sie udał...dzięki za
            pozdrowienia...czekam na maila :)))

• Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.gorzow.mm.pl 01.04.07, 19:48
              Pobyt krotki ale udany.
              • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 20:52
                Cieszę się bardzo :)..sorki, ze dopiero teraz odpisuje, ale...chyba sama
                rozumiesz...Pozdrawiam i do następnego razu :))

• iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 18:44

1. Nie jesteś uprzejmy...TO W TWOIM PRZYPADKU RZADKOŚĆ
        2. SAM MASZ GŁUPI ŁEP!!!
        3. Z PRZYJEMNOŚĆIĄ TO JA TRZEPNĘŁABYM CIEBIE...BO WIDAĆ, ŻE W GŁOWIE MASZ
        POPRZESTAWIANE RÓWNO!!!
        4. Celina Cie nie obraża, nie obrażaj jej i TY!

JASNE TO DLA CIEBIE????????????????
        CZY PRZETŁUMACZYĆ CI TO INACZEJ????????????????????

• Gość: Celina do Ronina IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.07, 23:34
          popieram zdanie Iw i nie tylko
          • fojtho Re: Pracownik Celiny 01.04.07, 23:51
            co powiedział:
            www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf
            • Gość: iw78 Re: fojtho = trol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.07, 07:46
              fojtho jestes jeszcze gorszy niz ronin....
              • fojtho Re: fojtho = trol 02.04.07, 09:37
                Chyba żartujesz.........
                • Gość: iw78 Re: fojtho = trol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.07, 09:39
                  ani troche...nie toleruje ludzi ZAWZIĘTYCH...a Ty taki jestes...
                  • fojtho Re: fojtho = trol 02.04.07, 10:06
                    Wolę być "zawzięty" (w życiu tak nie jest)niż prostakiem i chamem.

• Gość: iw78 Re: fojtho = trol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.07, 10:57
                      Ciekawe...a Twoje zachowanie w stosunku do Celiny jakie jest?
                      Posyłanie takich linków jest chamskie i prostackie....
                      • Gość: tw Re: fojtho = trol IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.07, 17:55
                        Odbiegne od tematu ale musze to napisac. Od rana probuje wyjechac z Polski. W
                        nastepnym polskim warsztacie popsuli mi auto i nie potrafia zlozyc. Jak jeszcze
                        raz ktos napisze, ze w Polsce sa super fachowcy to eksploduje. Ostrzegam
                        wszystkich, lepiej zaplacic drozej i dac w Niemczech do naprawy niz partacza w
                        Polsce.
                        • iw78 Re: fojtho = trol 02.04.07, 18:50

Tw...może i masz rację, ale chcesz czy nie chcesz...jakoś musisz się wydostać (
                          Ty i Twój samochód) z Polski ;)Nie złość się, ale masz poprostu pecha :(....
                          Pozdrawiam i...głowa do góry :)))

• Gość: tw Re: fojtho = trol IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.07, 19:37
                            Niestety nie wydostane sie dzisiaj. Samochod rozkrecony, bezpieczniki ciagle
                            padaja, partacze nie wiedza dlaczego. Stoja tylko z otwartymi gebami. Ostatni
                            pociag do Berlina uciekl (z Berlina bym sie jakos dostala dalej), a ja mam rano
                            bardzo wazny termin.
                      • Gość: tw Re: fojtho = trol IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.07, 17:59
                        Za szybko jednak napisalam, iz byl to udany pobyt :(
                        • Gość: ronin Re: fojtho = trol IP: *.proxy.aol.com 02.04.07, 18:18
                          A co ci sie w tym aucie popsulo i jakie to auto ??
                          • Gość: tw Re: fojtho = trol IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.07, 18:29
                            Nowe Iveco Dealy, nie ma nawet roku. Mieli tylko wymienic pasek rozrzadu i
                            dzisiaj zalozyc kilka lampek. Lampki zakladaja od 8.00 rano. A obiecali, ze na
                            10 lub 11.00 najdalej bedzie gotowe. Ale to nie pierwsze auto, ktore mi w
                            Polsce sp.....yli. I juz chyba czwarty czy piaty warsztat. Nigdy wiecej nie
                            oddam Auta do naprawy w Polsce, a juz napewno nowego !!!!!
                            • Gość: tw Re: fojtho = trol IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.07, 18:31
                              Przy zakladaniu lampek poszly bezpieczniki, ktorych nie mieli w warsztacie.
                            • Gość: ronin Re: fojtho = trol IP: *.proxy.aol.com 02.04.07, 19:50
                              To ty busem do polski pojechalas??
                              • Gość: TW Re: fojtho = trol IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.07, 19:51
                                Ja nie kierowalam, jak o to chodzi.
                                • Gość: ronin Re: fojtho = trol IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 14:34
                                  Kto to widzial zeby dupkom polskim dawac pasek rozrzadu do wymiany??Jak go
                                  zle naciagneli i sie urwie albo przeskoczy to masz motorschaden a to
                                  kosztuje tysiace €.Lepiej zaplacic 200 € wiecej a miec gwarancje ze wszystko
                                  bylo dobrze zrobione.Tego ci w polsce zaden nie zagwarantuje.
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 19:18
        Gość portalu: ronin napisał(a):

Wszystko wredne do granic wytrzymalosci!!!

Jeśli trafia sie na kogoś takiego jak TY...to do jasnej anielki czemu sie
        dziwisz?????

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 01.04.07, 18:57
      Przede wszystkim nie rozdzieraj japy!!!Sama tu jestes czy co??Jak obrazilem
      Ce,line??Napisalem MAUPA a nie malpa!!!Kup sobie okulary ty maly wstretny
      babszytylu!!W ktorym momencie ty bylas uprzejma??Czyzby to bylo napiecie przed
      okresowe?? buhahahahahahah
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 19:08

sam rozdzierasz jape moNdralo...ZAWSZE...szlag trafiłby Cie gdybyś naprawde
        przestał być złośliwy...wiesz co Ronin...mam dosć stostowania w Twoim
        przypadku "taryfy ulgowej"...poprostu dość.
        Przestaj się tłumaczyć jakich to słow w "zastępstwie" używasz, przecież o jedno
        chodzi i tyle.

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 01.04.07, 19:15
      W rrealu bym cie bardzo szybko wychowal,jednak takiej mozliwosci nie ma;:( a
      szkoda!!!Zachowujesz sie jakbys uciekla z psychiatraka!!I nie pisze sie na
      forum duzymi literami!!Nikt ci troche kultury nie przyswoil??Wcale sie nie
      dziwie ze do dzis nie wyszlas za maz!!!Chyba samobojca by sie z toba ozenil!!
      Czasami potrafisz byc mila ale to sie zdarza bardzo rzadko!!
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 19:23

> W rrealu bym cie bardzo szybko wychowal,jednak takiej mozliwosci nie ma;:( a
        > szkoda!!!

Chcesz? Moge dać Ci taką możliwość...zdziwiłbys sie bardzo...

Zachowujesz sie jakbys uciekla z psychiatraka!!

Skarbie...spójrz na SWOJE zachowanie!

I nie pisze sie na forum duzymi literami!!

Na forum również nie obraża się innych.

Nikt ci troche kultury nie przyswoil??

Kto jak kto...ale TY o KULTRURZE mówić nie masz żadnego prawa...spojrz na
        siebie najpierw...

Wcale sie nie dziwie ze do dzis nie wyszlas za maz!!!

oooo...nie zaskoczyłeś mnie...spodziewałam się uwagi nt mojego prywatnego
        życia...ale może sie powtorze...JAK BYĆ Z DUPKIEM LEPIEJ BYĆ SAMEJ. :)

Chyba samobojca by sie z toba ozenil!!

No cóż...możliwe :) TY akurat miałbyś ochote na takie SAMOBÓJSTWO :))))

> Czasami potrafisz byc mila ale to sie zdarza bardzo rzadko

Kochanie Ty moje...zdecydowanie częściej niż TOBIE :))))

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 01.04.07, 19:28
      Nie chce mi sie ztoba kloocic,to jest i tak bez sensu,nic cie nie nauczy.
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 01.04.07, 19:32

ja tez nie mam ochoty na pusta dyskusje z toba...to jak walenie głową w
        ściane...

Jedno Ci powiem Ronin...jestem bardzo, naprawde bardzo rozczarowana Twoim
        zachowaniem...jest żałosne i tyle...zastanów się troszke nad tym co robisz i co
        mowisz i jaki jest tego wszystkiego cel i sens.
        Zmien się. Ja tego napewno robić nie będę.

• fojtho Re: ronin 01.04.07, 22:06
          już pisałem i jeszcze raz powtórzę:
          Lektura GW w trakcie kuracji może ci zaszkodzić. Dlatego odstaw na jakiś czas.
    • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 15:51

Za to gwarancje w Niemczech masz "gwarantowaną"....boszeee...jaki to idealny
      kraj i sami fachowcy najlepszej klasy tam mieszkają...<rotfl>

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 16:17
        Babo jak nie masz pojecia o czym mowa to po co wtracasz swoje 3 grosze??A
        zebys wiedziala ze gwarancja na takie sprawy jest i mozesz byc pewna ze cie
        przy tym nie okradli tak jak to sie czesto dzieje w polsce.!!
      • Gość: TW Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 17:02
        Gwaranje pewnie w servisie bym dostala, chociaz to tez nie byl jakis obskorny
        warsztat. Ale faktem jest, ze dostalam fakture na ktorej jest napisane naprawa
        samochodu. Prosilam o wpisanie, ze byl wymieniany pasek rozrzadu, nie chcieli
        wpisac (podobno nie idzie, taki maja program komputerowy);) czyli jak by co
        moge zapomniec o gwarancji.
    • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 16:19
      ten jak zwykle z pyskiem na całego...moNdrala...chodzaca alfa i omega w jednej
      osobie...pyskaty polaczek!

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 16:30
        Polaczkiem jestes TY !A zebys wiedziala ze jestem madry,nie to co ty!"!""
        A teraz mnie przepros za "kretyna"
        • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 16:39
          Ty cholerny kretynie...najpierw przeanalizuj swoje wypowiedzi które kierujesz
          do mnie bo mam dość już tolerowania pewnych uwag...a dopiero potem rządaj
          przeprosin....Ty mnie wciąz obrażasz, czas żebyś to TY mnie przeprosil a nie ja
          Ciebie!Masz to na co sobie zasłużyłes...i nie wku..aj mnie i nie pisz, żebym
          dokładnie Ci wskazała co gdzie i jak...wykaż się swoją "moNdrością" skoro już
          się nią tak chwalisz! Ja jestem w 10O% POLKĄ a Ty tylko polaczkiem!
          I daruj sobie również kpiarski ton, bo takim piszesz do mnie.

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 16:47
            Hahahahaha ales mnie rozsmieszyla:))PRZEPROS NATYCHMIAST ZA KRETYNA!!!! Bo przy
            pierwszym spotkaniu oberwiesz w dziup!"!Pozatym pisze sie "zadaj" a
            nie "rzadaj" ty wielka polko:))A takich polek jak ty,to ja juz przelecialem
            conajmniej 50 sztuk!! :)))))))

• iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 16:56
              takich jak ja napewno nie :))) bo zadna by Cie nie chciała hihi...
              mam nadzieje, że kiedys jakas lola tak porzadnie przyłozy ci w morde ze odechce
              ci sie tego "lania" ...bo spotkanie ze mną jest nierealne, chociaz czasem
              naprawde mialabym na nie ochote, odczułbys to na własnej skórze! Jestes
              kretynem i na takie zasługujesz...puste lale tylko do łożka.
              • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 17:00
                Spusc lepiej troche z tonu bi tak tej wojny nie wygrasz. i jeszcze ci powiem
                ze gdybym tylko chcial i kiwnal palcem to lecisz do mnie natychmiast !!!!!
                A to ze mialem ponad 50 Polek to wcale nie przechwalki sa,tu takie jak ty
                to nazywasz "lale" ,bardzo tanie sa:)))
                • Gość: TW Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 17:07
                  " jeszcze ci powiem ze gdybym tylko chcial i kiwnal palcem to lecisz do mnie
                  natychmiast !!!!!"

Tak dobrze jak na samochodach to na kobietach chyba sie nie znasz? IW78 ma i
                  tak jeszcze cierpliwosc do ciebie.
                • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 17:07
                  pomarz kotku sobie...tej wojny nawet Ty nie wygrasz, nie ze mną...
                  Ty sie mnie boisz :) a reszte zachowam dla siebie, to taka moja bron przeciwko
                  Tobie :))))
            • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 17:02

To dla Ciebie kochanie ty moje ;p..warto sie z tym zapoznać skoro juz tak sie
              czepiasz...ja w kazdym bądź razie dziekuje za zwrócenie uwagi na mój
              bład...zdarza się, obiecuje poprawę :(

sjp.pwn.pl/lista.php?co=dzi%F3b
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 17:13
      TW znac sie na autach musze bo to moj zawod jest i gdybym sie nie znal to bym
      mogl zamknac i isc znowu do kogos pracowac:)
      Iw przyznaj sie,przynajmniej sama sobie ze gdybym tylko chcial to lecisz
      natychmiast tu:))
      To jestes tu nawet juz jutro:)).bo takiego drugiego jak ja ,lepszego niz
      ja ,nigdy w zyciu nie znalazalbys !!!I doskonale o tym wiesz!A co do bicia po
      dziubie to juz byly takie co mi chcialy pazurkami zrobic slady na dziubie
      ale zadnej sie to nie udalo!!!Wrecz przeciwnie !To ja im zrobilem slady na
      dziubie!
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 17:26
        ...<rotfl>...<rotfl>...<rotfl>...<rotfl>...<rotfl>...<rotfl>...<rotfl>...<rotfl>
        sama przed sobą potrafie sie przyznac do wielu rzeczy, a Ty?
        Jutro? hihi...OK RONIN...jutro o godz 17 Katowice, odpowiada Ci? to chyba
        odpowiednia pora...nie uważasz? Tchorzu ;p

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 17:25
      Masz dosc klotni wstretna babo??:))
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 17:27
        z Toba nigdy kochanie :)))

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 17:51
      Powiedz mi dlaczego ciagle nazywasz mnie tchorzem??Dlaczego tak piszesz?? O
      co ci w tym chodzi??Bo nie rozumiem .
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 17:55
        na tyle miesiecy znajomosci powiedzialam tak moze raz czy dwa..nie
        przesadzaj...ale skoro zwrociles na to uwage...to moze cos w tym jest?? ;)))jak
        myslisz? czybym sie nie mylila? :P:P:P
        Co do spotkania...jak sie domyslam....pora,czas,miejsce...napewno nie
        odpowiadaja Ci...no coz...plakac nie bede...bo niby czemu i za kim ...

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 18:05
          Mozna byloby sie spotkac ale co mialoby to nam przyniesc??Jak sie czlowiek
          tak na zimno zastanowi to jest to zupelnie bez sensu.Ty mieszkasz w polsce a
          ja tu i do polski nie zamierzam wracac,wiec lepiej sobie od razu odpuscic.
          • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 18:16

nam nic bo nas nie ma...ale..hmm...jednak sie nie myle...jestes dla mnie jak
            otwarta ksiazka :)
            Ja wciaz czekam na przeprosiny.
            Ty jestes w stanie wywolac glupia awanture na forum byle tylko miec okazje
            zamienic ze mna slowo hihi...obojetnie jakie <rotfl>
            I nie wysilaj sie az tak...ukroc troche jezora ;p

• iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 18:18
            aaa...mialbys okazje ZNOWU sie ze mna przespac, kiedys przeciez bylo ci tak
            dobrze, ze musiales nawet na forum to napisac...naprawde nie chcesz powtorki
            ronin?
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 18:32
      To bylo wtedy glupio napisane,sam nie wiem dlaczego to napisalem,ale to juz
      sprawa zamknieta i przypominam ze cie za to przeprosilem.Ale dzis przeprosin
      nie bedzie bo nie widze do tego zadnego powodu.To ty zaczelas juz wczoraj!!!
      A przciez tego babska celiny wcale nie obrazilem.A ze dzis chcialem sobie
      popisac bo mi sie nudzi,wczesniej dzis skonczylem.Z powodu swiat i wakacji
      swiatecznych malo sie tu jak zwykle dzieje.Wszyscy wyjezdzaja na urlop,tylko
      ja siedze na dupie a chcialem wlasciwe jechac do polski.Ale jak pomysle o tych
      polskich drogach to mi sie zaraz odechciewa wszystkiego.Tak wiec siedze i
      ogladam sobie auta a w przerwach pisze na forum.Ciekaw jestem czy TW juz
      przyjechala do domu:)
      Co do checi przespania to kazda kobieta jest dokladnie taka sama,tylko sie
      inaczej w lozku zachowuje.
      Ale mozna kobiete tez pod tym wzgledem przyuczyc:))
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 18:58
        Tylko idiota nie widzi, ze czasem gada od rzeczy....To Ty zaczales ale skoro
        tego nie widzisz...
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 19:15
        "Ale jak pomysle o tych polskich drogach to mi sie zaraz odechciewa
        wszystkiego."
        Wiesz, jak by sie cos popsulo to zawsze mozesz skorzystac z warsztatow w
        Polsce ;)
        Wrocilam, i co najwazniejsze samochod na razie jezdzi.

• iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 19:58
          Tw...nie draznij go ...od niedzieli ma taka porcje adrenaliny ze .....:))))

• Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 20:17
            Ale zobacz co ronin napisal:
            "Co do checi przespania to kazda kobieta jest dokladnie taka sama,tylko sie
            inaczej w lozku zachowuje."
            Dla mnie znaczy to, ze mezczyzna nie powinien brac w zwiazku z kobieta pod
            uwage tylko i wylacznie jej seksapilu, ale zwrocic tez uwage na inne wartosci.
            • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 20:26
              wiesz co...juz dawno nauczylam sie przymykac oko na niektore "uwagi" tego
              pana...wszystkie kobiety sa takie same polacy tez wszyscy sa tacy sami, tylko
              ronin wyjatek, a niemcy idealny kraj...

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 20:25
      Zle odgadlas TW:))mialem na mysli ze to wlasciwie jest obojetne z jaka
      kobieta sie idzie do lozka bo i tak wszystkie jestescie dokladnie tak samo
      zbudowane:))....a co do reszty to mozna was przyuczyc>:))
      Wiec jak bysmy my,faceci byli madrzy to bralibysmy pierwsza z brzegu i tez
      byloby ok:))
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 20:32
        "Wiec jak bysmy my,faceci byli madrzy to bralibysmy pierwsza z brzegu i tez
        byloby ok:))" A fe ronin.Chyba ze masz na mysli tylko ten jeden jedyny raz i
        potem spadaj lala.
        Tyle ze co to da na dluzsza mete? Puki jest sie mlodym to jestem nawet za. Jak
        facet robi to z glowa to niech uzywa. Ale co dalej????
        • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 20:34
          co dalej_ hmm...odpowiedz jest prosta i nawet przyklad mamy...nie bede
          pokazywac palcem bo kultury jeszcze troche w sobie mam...
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 20:44
      Pokaz palcem iw pokaz:)alem ciekaw na kogo pokazesz i co z tego wyniknie:))
      Z kobieta sie nie oplaca byc razem,tego mnie zycie nauczylo:))Gdyby
      wszystko bylo tak jak sobie to zaplanowalem to bylbym dzis juz tez zonaty i
      byc moze mialbym dziecko:)),ale wyszlo inaczej i nie mam czego zalowac:))ma
      sie doswiadczenie z przygod z ponad 50 kobietami:))
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 20:51

> Pokaz palcem iw pokaz:)alem ciekaw na kogo pokazesz i co z tego wyniknie:))

skarbie...nic nie wyniknie, bo niby tez co...

> Z kobieta sie nie oplaca byc razem,tego mnie zycie nauczylo:))

Z facetem tez...zycie mnie tego nauczylo

Gdyby wszystko bylo tak jak sobie to zaplanowalem to bylbym dzis juz tez zonaty
        i byc moze mialbym dziecko:)),ale wyszlo inaczej i nie mam czego zalowac:))

Ja tez...i nie ma czego zalowac

ma sie doswiadczenie z przygod z ponad 50 kobietami:)) hmm...przynajmniej
        zostanie ci na stare lata pare przygod, kupa wspomnien ;))))

p.s. swoja droga...po co glosisz wszem i wobec ze szukasz zony?
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 20:53
        Ty to taki zawiedzony niedowiarek jestes. Niewierzysz w Polakow, niewierzysz
        kobieta... Pewnie jeszcze bardzo mlody jestes i masz czas na wszystko.
        • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 20:56
          wierzy tylko w siebie...lekko zadufany w sobie,zeby nie powiedziec inaczej :)
          kiedys pisal, ze jest po 30ste, chociaz zaczynam w to watpic, styl jego
          wypowiedzi, jezyk...swiadcza jakbysmy mieli wszyscy tutaj do czynienia z
          conajwyzej rozwydzonym 20latkiem...
          • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:02
            A zobacz co tu napisal:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=59672544&a=59677897
            Masz racje, moze nie miec 30-stu.
            • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 21:08
              nie wiem czy zauwazylas, ale on zawsze chodzi spac o 21 :)))nawet to kiedys
              pisal....
              to nie jest normalne zjawisko w przypadku 30letniego faceta ...no chyba ze sie
              myle...
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:15
      Nigdy nie chodze spac przed 23 ale mam tez cos innego do roboty niz
      siedziec tu i pisac do nieznajomej IW czy TW:)Mam skonczone 34 lata,tja.....i
      gdzie napisalem ze szukam zony??Kochanki tak,ale zaraz zony??zreszta jak TW
      byc moze potwierdzi ,tu jest masa kobiet z polski na ktore wysdtarczy
      kiwniecia palcem:)
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:22
        "zreszta jak TW byc moze potwierdzi ,tu jest masa kobiet z polski na ktore
        wysdtarczy kiwniecia palcem:)"

To ja chyba cos ominelam, albo nie doczytalam
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 21:23
        kochanie...wszedzie pelno jest takich kobiet...no ale ty nie korzystasz
        przeciez z ich uslug..wiele razy tak pisales...no chyba ze to bujda byla, i te
        50 to wlasnie "te" kobiety?
        Idz juz spac, bo na ciebie pora...po dzisiejszym dniu wniosek taki...uspokoisz
        sie dopiero jak zbierzesz porzadny opierdziel ;p;p;p
        dobranoc skarbie :)))))
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:29
        To ty chcesz starym kawalerem zostac?
        Moze i masz racje. Ale co ci z kochanek jak juz stary bedziesz? A do
        czterdziestki juz nie dlugo.
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:30
      Dobranoc ale ja nie ide spac,ide popatrzec na mecz Bayern-AC Mailand.
      Jesli mialas na mysli prostytutki to nie korzystam z ich uslug definitywnie.
      Mialem na mysli zwykle kobiety poznane na dyscotekach czy tez przy innych
      okazjach.Po kilku drinkach dziewczyny tu nie sa tak "zapiete" na ostatni guzik
      jak to sie jeszcze czasami w poolsce zdarza:))Wiec na brak kobiecego
      towarzystwa nie narzekam i mysle ze wy tez na macie swoje przygody z facetami:))
      zreszta jak tu kiedyss IW dala do zrozumienia to ona ma kochanego "Adasia":)))))
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:33
        "Dobranoc ale ja nie ide spac,ide popatrzec na mecz Bayern-AC Mailand."
        iw78, widzisz, mezczyzni znaja sie na wylot.
        • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 21:38
          masz racje Tw...ale wiesz...roninowi bedzie sie dzis dobrze spalo...pogadal
          sobie dzis ze mna :))) a to czysta przyjemnosc, no a jesli jeszcze tak wygra
          jego ulubiona druzyna to juz bedzie dopelnienie wieczoru :))))
          Ale facet bedzie mial udany wieczor hihi...
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 03.04.07, 21:34
        wlasnie mialam pytac czy przypadkiem jakis mecz nie leci...hiihi...ja
        oczywiscie trzymam kciuki za druzyne przeciwna twej ulubionej :)
        Przyjemnego wieczoru :)

p.s. te po kilku drinkach moze miec kazdy facet..wiec czym sie ona rozni od
        prostytutki? no chyba jedynie tym ze robi to za friko ;)
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 03.04.07, 21:36
        "Dobranoc ale ja nie ide spac,ide popatrzec na mecz Bayern-AC Mailand."
        Przeciez przerwa jest
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 07:39
      Tw nie znasz sie na pilce i nie wiesz kiedy przerwa jest,a co do iw.....ona
      zawsze znajdzie wlos w zupie.Wole te latwe ktore mozna PO SEXIE kopnac w
      tylek ima sie je z glowy niz taka iw z ktora musialbym zyc i znosic jej humory.
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 11:12
        Masz racje, ja nie cierpie pilki, ale moj maz to zagorzaly fan pilki noznej a
        przede wszystkim FC Köln, i wlasnie siedzial z boku.
        • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 14:44
          TW jakim cudem twoj maz kibicuje 1.FC Köln??Mieszkam 10 km od Köln wiec jestem
          tez fanem tego klubu ktry niestety ale teraz gra w 2 lidze:(TW jak mieszkasz
          blisko Köln to moze zostalabys moja kochanka??Spotykalibysmy sie tak raz moze
          dwa razy w tygodniu,dyskrecja zapewniona:))Co ty na to??
          • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 16:04
            Moj maz jest kibicem Köln od wielu lat, a do Köln mamy ze 100km.

• Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 16:04
            Zdecydowanie narazie jako kochanek wystarcza mi moj maz, ale jak cos sie zmieni
            to dam ci znac ;)
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 15:47

> Tw nie znasz sie na pilce i nie wiesz kiedy przerwa jest,a co do iw.....ona
        > zawsze znajdzie wlos w zupie.Wole te latwe ktore mozna PO SEXIE kopnac w
        > tylek ima sie je z glowy niz taka iw z ktora musialbym zyc i znosic jej humory
        _________

Ronin...jakbyś czegoś nie skomentował pod moim adresem byłbyś chory...
        Strasznie wybiegasz w przyszłość...po co?
        a co Ty sobie myślisz, że trzymałabym się Ciebie jak tonacy brzytwy? Czego jak
        czego ale tego nigdy!Musiałabym nie być Iw...
        Skarbie...zdecydowanie za dużo wolnego czasu wyjątkowo CI szkodzi.:P:P:P
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 16:51
      TW 100 km to nie przeszkoda,moge dojechac:))nie czekaj az maz ci sie
      znudzi,bedziesz miec porownanie:)) zapewniam ci 100 % satysfakcji i gwarancje
      orgazmu:))
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 17:06
        Hm, to bardzo kuszaca propozycja (i do tego ta gwarancja), tyle ze doszly mnie
        sluchy ,iz chlopaki ze slaska nigdy sie kobieta nie nudza.
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 18:45
      Wiec zgadzasz sie ??:))mialbym na ciebie naprawde duzy apetyt:))mam czas takze
      podczas dnia ,wiec twoj maz sie nigdy nie dowie:))
      • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 18:57
        A gdzie ja napisalam ,ze sie zgadzam? Mowiac o chlopakach ze Slaska mialam na
        mysli meza.
        • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 19:20
          No ja tez jestem przciez ze slaska,nie to co IW ktra jest wprawdzie na slasku
          urodzona ale jej rodzina pochodzi zza Buga:))
          • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 19:22
            To z tego wynika, ze juz jednego ronina w domu mam (Slazak, fan FC Köln, i z
            NRW). Dwoch to bylby juz nadmiar.
            • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 19:52
              no prosze...widze,że Ronin nie próżnuje podczas mojej nieobecności i mocno
              stara sie namówić Cie na mały romansik...Tw...Ronin i dyskrecja? hmm...trzeba
              by się mocno nad tym zastanowić...

p.s. Ronin...serce mi łamiesz :((((
              • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 20:08
                Najbardziej wlasnie zainponowala mi jego "dyskrecja zapewniona" na forum ;)
                • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 20:11
                  o tak...możesz być pewna, że wszyscy tutaj będa wiedziec ze szczegółami jak
                  było Roninowi z Tobą :))
                  • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 20:26
                    To tak wyglada dyskrecja w wydaniu ronina ;)
    • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 20:53
      IW nie plec glupstw!Czy ciebie ktos tu zna osobiscie z reala??Na pewno
      nie ,wiec o co chodzi??W stosunku do TW dyskrecja bylaby na pewno,jej maz by
      sie o tym nie dowiedzial ani tu tez nikt.!
      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 20:57
        Ronin a co ma piernik do wiatraka? Czy chociaż raz dałes podstawy do tego, że
        można Ci choć w jednym dosłownie w jednym procencie zaufac? Nie gadaj bzdur.
        • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 21:02
          Jak chcesz komus przez czat lub forum zaufac??Jesli bysmy sie faktycznie
          poznali realnie to na pewno nie rozpowiadalbym o poufnych detalach do jasnej
          anielki!!Czy ty pozjadalas wszystkie rozumy swiata i jestes taka nieomylna??
          A TW sie poprostu lamie,ale to moze i dobrze bo nawet nie wiem jak wyglada:))
          • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 21:05
            Ronin daj sobie na wstrzymanie...znow masz kiepski dzień?
            • Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 21:13
              Ja nie mam kiepskich dni pani madralinska..........czy ty nie masz nic lepszego
              do roboty niu tu o tej porze siedziec??:)
              • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 21:20
                mam i robie to...czy ktoś zmusza Cie do wymiany zdań ze mną? Nie rób tego i
                tyle. Chociaż z drugiej strony wcale nie masz ochoty rezygnować i wiesz
                dlaczego ;p

• Gość: ronin Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 21:24
                  Nie wiem co masz na mysli :))dobra na dzis ma dosyc,musimy kiedys wejsc na czat
                  bo tu to nie jest rozmowa.A pozatym kazdy moze to pozniej przeczytac i po
                  swojemu zinterpretowac,dobranoc :))
                  • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 21:36

> Nie wiem co masz na mysli :))

Akurat :P:P:P

dobra na dzis ma dosyc,musimy kiedys wejsc na czat bo tu to nie jest rozmowa.
                    A pozatym kazdy moze to pozniej przeczytac i po swojemu zinterpretowac
                    dobranoc :))

Dobranoc. Niech Ci sie przysnią jakies koszmary :P
              • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 21:22
                A Ty co robisz moNdralo? Mecz jakis nie leci?

• Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 04.04.07, 21:46
                  Witaj iw78, no wlasnie leci Valencia czy cos takiego.
                  • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 04.04.07, 22:06
                    Witaj Tw...co tam u CIebie slychac? Jak minal dzien? Jestem dzis padnieta,ide
                    spac. Odezwe sie jutro ;) Spij spokojnie :)) Dobranoc.

• info-tw Re: POMOCY! procedura paszportowa 05.04.07, 20:45
                      iw78, caly dzien spedzilam w sklepach z kwiatkami. Jak robi sie cieplo, to mi
                      odbija na tym punkcie. Mysle, ze jesli by nawet obok mnie Brad Pitt przeszedl
                      trzymajac w reku cos zielonego, to bym zwrocila szybciej uwage na roslinke niz
                      na niego.
                      • iw78 Re: POMOCY! procedura paszportowa 05.04.07, 21:08
                        Witaj! Wcale się nie dziwie, a B.Pitt aż taką atrakcją nie jest ;))
                        Jak tam przygotowania do świąt?

• Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 05.04.07, 21:21
                          Ah ja jestem prawie przygotowana. Przywiozlam z Polski biala kielbase. Jeszcze
                          tylko schab upieke i zurek zrobie -chyba starczy. A w poniedzialek kaczke w
                          sosie z pomaranczy. Gotowac lubie, tylko kto pozniej posprzata?
    • Gość: tw Re: POMOCY! procedura paszportowa IP: *.proxy.aol.com 05.04.07, 23:03
      Ah jaki piekny dzien FC Köln wreszcie wygralo. I co niektorzy rycza z zachwytu
      przed telewizorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka