Dodaj do ulubionych

How Great Thou Art

IP: 213.166.218.* 06.04.07, 12:28
no comment
www.youtube.com/watch?v=glp_5s0NnTw&mode=related&search=
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Wonderful World IP: 213.166.218.* 08.04.07, 12:23
      no comment
      www.youtube.com/watch?v=-YO5LBL5_Ok&mode=related&search=
      • Gość: Celina Re: Wonderful World IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.07, 12:03
        Dzieki tego pieknego urlopu nie zapomne Ci nigdy.
        • Gość: xxx Re: Capri c'est fini, IP: 213.166.214.* 12.04.07, 22:50
          Droga Celinko,jestem wzruszony Twoim wyznaniem,iz to nasze spotkanie na Capri
          na zawsze pozostawilo slad w twojej pamieci,rowniez ja czesto powracam
          do tych wspolnie spedzonych wspolnie chwil przy blasku ksiezyca,nad
          bezchmurnych niebem Capri.
          Zapraszam jeszcze raz na wspolna podroz,tym razem wirtoalna,tam gdzie zostaly
          nasze niezapomniane wspmnienia.
          www.youtube.com/watch?v=lk6aYGm0MWc
          • Gość: Celina Re: Capri c'est fini, IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.07, 20:47
            Jest cudownie jeszcze raz to zobaczyc szkoda ze na filmie
            • Gość: tw Re: Capri c'est fini, IP: *.proxy.aol.com 13.04.07, 20:57
              No taka to pozyje... Pozdrawiam
            • Gość: xxx Roza dla Celiny, IP: 213.166.214.* 27.04.07, 13:34
              Droga Celink w dowod pamieci i czegos wiecej jak sympati przyjmij odemnie ta
              roze
              www.youtube.com/watch?v=PIBUaMe37B8&mode=related&search=
              • Gość: Celina Re: Roza dla xxx IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.07, 22:38
                Ta roza jest cudowna jest tak piekna,ze moge na nia patrzec dniami i
                nocami.Jestem caly czas jeszcze myslami jak bylo cudownie na Capri,a jak moze
                byc pieknie w poludniowej Francji np.Cannes.Odezwij sie kochanie
                prosze.Zapomnialam Twojadres meil.Przyslij mi prosze.Zgubilam torebke,niestety
                moge z Toba znow tylko pisac na forum,a wiesz jak bylo cudownie pisac
                prywatnie,Caluje i do nastepnego razu.
                • Gość: xxx Bukiet czerwonch roz dla Celiny IP: 213.166.217.* 17.05.07, 12:45
                  Odpisuje trochu z opoznienie ale to nie ze swojej winy.
                  Postaram sie przeslac Ci Celinko moj adres e-mail,w oczekiwani
                  przyjmij odemnie ten bukiet czerwonych roz.

Oto jest milosc.Dwoje ludzi spotyka sie przypadkiem a okazuje sie ze czekali na
                  siebie cale zycie.
                  www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg
                  • Gość: Celina Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 20:17
                    Z czyjej winy Kochanie? Zaluje,ze nie moge tych czerwonych roz odtworzyc, ale
                    pomimo wszystko bardzo dziekuje.Czekam z utesknieniem,na wiadomosc od Ciebie.
                    • iw78 Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny 17.05.07, 20:25
                      hmm...dostane zaproszenie na ślub?:P:P:P

.......................................
                      Na oceanie życia jestem kroplą...
                      • Gość: Celina Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 20:28
                        Droga Iw gwarantuje bedziesz swiadkiem na slubie.
                        • iw78 Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny 17.05.07, 20:39
                          xxx...a dla mnie kiedy będą róże??

......................................
                          • Gość: Celina Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 20:42
                            Iw odczep sie ja jeszcze nie dostalam,a Ty juz chcesz roze najpierw ja pozniej
                            Ty byc moze.
                            • iw78 Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny 17.05.07, 20:44
                              "Być może" to możesz być TY :P:P:P

• Gość: Celina Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 20:49
                                Niech bedzie jak chce ,ale ja czekam najpierw na moje roze.
                                • iw78 Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny 17.05.07, 20:55
                                  OK...czekaj...:)))

• Gość: Celina Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 20:56
                                    No wiesz to jest na zasadzie obiecanki cacanki ....radosc
                                    • iw78 Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny 17.05.07, 20:58

No wiesz...ja to nie wiem jak to między Wami jest ;)Może to są i obiecanki
                                      cacanki a może jednak nie...to już Wy wiecie ...

• info-tw Re: Dla iw78 17.05.07, 21:43
                            img.caritas-karlsruhe.de/data/media/9/rosen_gr.jpgZadowolona?
                            • info-tw Re: Dla iw78 17.05.07, 21:43
                              img.caritas-karlsruhe.de/data/media/9/rosen_gr.jpg
                              Zadowolona??
                              • info-tw Re: Dla iw78 17.05.07, 21:44
                                Pozwolilam sobie zamiescic trzy naraz. To starczy dla nas trzech.
                                • iw78 Re: Dla iw78 17.05.07, 21:51
                                  No dobra :( skoro nie mogę liczyć na róże od xxx...zadowolę się tą od
                                  Ciebie ;)))
                                  DZIĘKUJE TW...wszystkie trzy są sliczne :)))

• Gość: Celina Re: Dla iw78 IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 22:07
                                    Fajnie szkoda,ze nie mozna odtworzyc roz xxx ,ale te od Ciebie sa cudowne.
                                    • info-tw Re: iw78/Celina 17.05.07, 22:19
                                      Ale ta jedna to moja. Mi tez nikt nie daje, to se sama podarowalam.
                                      • Gość: Celina Re: iw78/Celina IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 22:21
                                        Jak to Ci nikt roz nie daje?Dobra z mojej strony mozesz jedna miec.Wejdz na gg
                          • Gość: xxx Rose rosse per "iw78" IP: 213.166.220.* 17.05.07, 23:01
                            www.youtube.com/watch?v=8YOSY-OlnE8
                            • Gość: Celina Re: Rose rosse per "iw78" IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 23:04
                              No widzisz Iw ty dostalas rozr,a ja tylko objetnice,tacy sa mezczyzni.
                            • iw78 Re: Rose rosse per "iw78" 18.05.07, 07:31
                              Niespodzianka bardzo miła :)))dziękuje (pomijam fakt, ze sama się upomniałam:P)
                              ale jaką scene zazdrosci urządziła mi Celina...boszeee :((

Mimo wszystko dziękuję i pozdrawiam serdecznie,
                              Iw

• Gość: Celina Re: Rose rosse per "iw78" IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.07, 07:33
                                Jaka scene i jaka zazdrosc? czy ktos to widzial i czytal? Ja o niczym nie wiem
                                Buska.
                                • iw78 Re: Rose rosse per "iw78" 18.05.07, 07:56
                                  Już się zapomniało?? :P Jesteś okropna :P...ja niestety mam dobrą pamięć ...;)
                                  Przyjemnego dnia :)))

• Gość: Celina Re: Rose rosse per "iw78" IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.07, 11:34
                                    Za zyczenia przyjemnego dnia dziekuje i zycze Ci rowniez.O jakiejs zazdrosci
                                    nic nie pamietam.No coz w moim wieku zdarza sie ze mozna mec pamiec krotka.
                                    • iw78 Re: Rose rosse per "iw78" 18.05.07, 13:03
                                      Gość portalu: Celina napisał(a):

> No coz w moim wieku zdarza sie ze mozna mec pamiec krotka.

Chyba tak...:))))))))))))))))))))
                                  • Gość: Celina Re: Rose rosse per "iw78" IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.07, 11:42
                                    Ty Iw Ty uwazaj,bo jak xxx sie wkurzy to Ci wysle jeszcze raz takie roze z
                                    takim fajnym szlagierem,bo tak Ci sie to podobalo.
                                    • iw78 Re: Rose rosse per "iw78" 18.05.07, 13:01
                                      Wiesz jaki to był swego czasu przebój?? Kobieto...nie znasz się :P
                                      Ale się wkurzyłam...najprawdopodobniej cały weekend (dosłownie) spędze w
                                      pracy...a niech to...

• iw78 Re: Bukiet czerwonch roz dla Celiny 17.05.07, 20:40
                          A może Ty?:P:P:P

• Gość: xxx La vie en rose dla Celinki IP: 213.166.220.* 17.05.07, 23:38
                      Bardzo zaluje ze nie mozesz zobaczyc tych roz,
                      przyjmij w zamian ta przepiekna melodie,"La vie en rose"
                      www.youtube.com/watch?v=QzEzedbYVuk&mode=related&search=
                      • Gość: Celinka Re: La vie en rose dla Celinki IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 23:40
                        no dzieki daj mi w koncu Twoj emeil
                        • Gość: Celina Re: La vie en rose dla Celinki IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 23:43
                          ja myslalam,ze sie przezuciles golabku na Iw juz bylam nie zadowolna ,bo
                          nastepny urlop mielismy zaplanowany tylko musisz czesciej pisac kochaniutki
                          • Gość: xxx Re: La vie en rose dla Celinki IP: 213.166.217.* 19.05.07, 10:24
                            Celinko a oto moj adres:
                            valentino_791@hotmail.fr
                            www.youtube.com/watch?v=kVd1FFVJAvA&mode=related&search=
    • Gość: xxx The Rose IP: 213.166.213.* 09.04.07, 14:24
      no comment
      www.youtube.com/watch?v=lyZZ7vb_O20&mode=related&search=
      • Gość: iw78 Re: The Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:01
        xxx...po co to robisz?
    • Gość: ronin Re: How Great Thou Art IP: *.proxy.aol.com 09.04.07, 17:16
      Bo glupi jak but jest
      • iw78 Re: How Great Thou Art 09.04.07, 17:29
        To tylko Twoje przypuszczenia.

Bez ciemności nie ma snów...
      • warzka3 Re: How Great Thou Art 12.04.07, 12:01
        Gość portalu: ronin napisał(a):

> Bo glupi jak but jest
        Ronineczku masz glupie buty? kiedy dostane zdjecie od Ciebie? Twoja oddana Ci
        warzka.Moge wyjsc za Ciebie za maz? Pracowac nie chce utrzymasz mnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka