Dodaj do ulubionych

pytania na cast

IP: *.73-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 30.04.07, 13:55
czy ma ktos testy z wiedzy o ue i numeryczne z poprzedniego cast25? z tego co
czytalam to wszesniej nie bylo testow...
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: pytania na cast IP: *.cec.eu.int 30.04.07, 14:20
      tak Cast 25 byl pierwszym egzaminem dla kontraktowym i choc listy sa jeszcze
      full mamy Cast 27,ale tak jak ten egzamin i poprzedni byl na komputerach,a wiec
      raczej watpie,zeby ktos mial pytania....Jak jestes w BXL lub Lodzi to mozesz
      zapisac sie na kursu przygotowawcze,w BXL sa w pierwszym tygodniu czerwca
      • Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 30.04.07, 15:02
        Anbxl:
        kto organizuje takie kursy w Brukseli? Gdzie mozna sie zapisac w Brukseli?
        • Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 30.04.07, 17:46
          Zwiazki zawodowe US i SFE
          oto namiary
          p://www.conf-sfe.org/
          poszukaj w formation,wszyscy,a wiec i ludzie z zewnatrz moga w tych kursach
          uczestniczyc
          • Gość: petite Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.195-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.05.07, 23:15
            wszystko fajnie, tylko kurs jest w j. francuskim wiec odpada ;-)
            • Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.access.telenet.be 03.05.07, 07:43
              to zalezy kiedy-juz od poczatku czerwca masz sporo tych kursow-osobno po
              angielsku,osobno po fr-dostalam na maila reklame-jak chcesz moge tu podac dni i
              godziny
              • Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 03.05.07, 10:22
                Podaj prosze ta reklame. Ja tez jestem zainteresowana kursami po angielsku.
                • Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 03.05.07, 10:23
                  zapomnialam zostawic maila: beaciakor@gazeta.pl
                  • Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 11:30
                    Nic z tego bo wlasnie sprawdzilam i widze,ze wykasowalam to info,ale oto link
                    www.conf-sfe.org/
                    poszukajcie w formation i zadzwoncie.Dzis w poludnie bede w SFE i jak uda mi
                    sie cos dowiedziec to dam znac
                    • Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 14:17
                      dowiedzialam sie tylko,ze miejsc wolnych na kursy juz malo zostalo....A wiec ci
                      co chca niech dzwonia do An chyba Capolla-ale to na stronie zz i ze 37 % osob
                      ktore byly na kursach jest pozniej laureatami....Dodatkowe info-wcale nie jest
                      prawda,ze cast 25 od wrzesnia bedzie nie wazny-bedzie i podobno wlasnie po
                      wakacjach bedzie boom przyjmowan z cast 25-tak powiedzial sekretarz ZZ
                      • repairman Re: pytania na cast, do Anbxl 03.05.07, 14:54
                        Pani Capolla na chorobowym jest ale zastepuja ja Virginie Cnockaert
                        ;)
                        • Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 03.05.07, 15:57
                          Kurs jest tylko po francusku.
                          Powiedzieli, ze na razie nie robia kursu po angielsku.
                          • Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 17:51
                            jutro spytam sie jeszcze raz co do kursow po angielsku-napewno robia tylko moze
                            juz nie ma miejsc,ale zawsze mozna przyjsc danego dnia bo zawsze ktos odpadnie
                            tak jak na kursie z worda-mialo byc 10 osob,a bylo 7 bo 3 nie przyszly
                      • Gość: ale jaja Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.28.113.167.coditel.net 03.05.07, 18:24

Przeciez oni nie maja tej statystyki tylko chyba domniemaja.

• Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.access.telenet.be 03.05.07, 21:04
                          maja statystyki z Epso,a prowadza dokladne zapisy na kursy i wiele osob,ktore
                          zdaly zgodnie z prosba pana Dupondt pisze do niego maile
                          • Gość: kasiabru Ja robie taki kurs IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 15:17
                            dla R&D. Sprawdz ich stronke.
                            • Gość: anbxl Re: Ja robie taki kurs IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 15:20
                              A ja (i nie tylko ja)zrazilam sie super do RD przez Tribune de Bruxelles,ale
                              pewnie kursy maja podobne....
                              • Gość: kasiabru wiem, slyszalam IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 15:28
                                trudno, nikt nie jest idealny.
                                Ja akurat jestem ponad tym.
                                Jak ktos chce to sie moze do mnie zapisac. Nie wiem ile jest miejsc, bo jeszcze
                                nie sprawdzalam. Kurs: 31/05 i 7/06 w porze lunchu.
                                • Gość: anbxl Re: wiem, slyszalam IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 17:10
                                  a wwwaaaaaaaaaaaaaawwwwww to super ze w porze lunchu-wolna sobota
                                  masz racje nie ma idealow.Ja wczesniej chcialam wlasnie byc w RD,ale ta
                                  publiczna krytyka VL mnie zrazila........Wiem,ze ludzie pisali nawet petycje,ze
                                  nie zycza sobie tej gazety otrzymywac,a wiec moze to sie zmieni..............
                                  • byly_eurokrata Re: wiem, slyszalam 04.05.07, 18:53
                                    OK, kazdy z nas ma swoje preferencje zwiazkowe, chociaz ja osobicie nigdy nie
                                    bylem czlonkiem R&D, ALE An, przecietny EPS ma za przeproszeniem w d....
                                    nastawienie R&D do VL, wazne zeby zwiazek zawodowy mial wiekszosc w cialach
                                    konslutacyjnych
                                    SFE ma 9 reprezentantow w LSC BRUX
                                    RD ma 10 reprezentantow

Alliance ma przewage i nie dziwie sie, jest to rachunek za zachowanie SFE w
                                    roku 2004.
                                    • Gość: anbxl Re: wiem, slyszalam IP: *.access.telenet.be 04.05.07, 19:26
                                      Ty znowu swoje i tym razem choc masz prawo do wlasnych opinii,ale MYLISZ SIE-
                                      pamietaj ze wsrod epsow jest 21.3% Belgow (chytba przewaga VL)A ilu epsow ma VL
                                      drugie polowki,ilu mieszka we VL i ,,zintegrowalo sie,,???Bylo olbrzymie
                                      oburzenie i protesty ,za to ze dostajemy ta rasistowska (tak anty VL)
                                      gazetke,ale skad ty mozesz to wiedziec???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka