Gość: petite IP: *.73-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 30.04.07, 13:55 czy ma ktos testy z wiedzy o ue i numeryczne z poprzedniego cast25? z tego co czytalam to wszesniej nie bylo testow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: pytania na cast IP: *.cec.eu.int 30.04.07, 14:20 tak Cast 25 byl pierwszym egzaminem dla kontraktowym i choc listy sa jeszcze full mamy Cast 27,ale tak jak ten egzamin i poprzedni byl na komputerach,a wiec raczej watpie,zeby ktos mial pytania....Jak jestes w BXL lub Lodzi to mozesz zapisac sie na kursu przygotowawcze,w BXL sa w pierwszym tygodniu czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 30.04.07, 15:02 Anbxl: kto organizuje takie kursy w Brukseli? Gdzie mozna sie zapisac w Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 30.04.07, 17:46 Zwiazki zawodowe US i SFE oto namiary p://www.conf-sfe.org/ poszukaj w formation,wszyscy,a wiec i ludzie z zewnatrz moga w tych kursach uczestniczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petite Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.195-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.05.07, 23:15 wszystko fajnie, tylko kurs jest w j. francuskim wiec odpada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.access.telenet.be 03.05.07, 07:43 to zalezy kiedy-juz od poczatku czerwca masz sporo tych kursow-osobno po angielsku,osobno po fr-dostalam na maila reklame-jak chcesz moge tu podac dni i godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 03.05.07, 10:22 Podaj prosze ta reklame. Ja tez jestem zainteresowana kursami po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 03.05.07, 10:23 zapomnialam zostawic maila: beaciakor@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 11:30 Nic z tego bo wlasnie sprawdzilam i widze,ze wykasowalam to info,ale oto link www.conf-sfe.org/ poszukajcie w formation i zadzwoncie.Dzis w poludnie bede w SFE i jak uda mi sie cos dowiedziec to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 14:17 dowiedzialam sie tylko,ze miejsc wolnych na kursy juz malo zostalo....A wiec ci co chca niech dzwonia do An chyba Capolla-ale to na stronie zz i ze 37 % osob ktore byly na kursach jest pozniej laureatami....Dodatkowe info-wcale nie jest prawda,ze cast 25 od wrzesnia bedzie nie wazny-bedzie i podobno wlasnie po wakacjach bedzie boom przyjmowan z cast 25-tak powiedzial sekretarz ZZ Odpowiedz Link Zgłoś
repairman Re: pytania na cast, do Anbxl 03.05.07, 14:54 Pani Capolla na chorobowym jest ale zastepuja ja Virginie Cnockaert ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.kline-europe.com 03.05.07, 15:57 Kurs jest tylko po francusku. Powiedzieli, ze na razie nie robia kursu po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.cec.eu.int 03.05.07, 17:51 jutro spytam sie jeszcze raz co do kursow po angielsku-napewno robia tylko moze juz nie ma miejsc,ale zawsze mozna przyjsc danego dnia bo zawsze ktos odpadnie tak jak na kursie z worda-mialo byc 10 osob,a bylo 7 bo 3 nie przyszly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.28.113.167.coditel.net 03.05.07, 18:24 Przeciez oni nie maja tej statystyki tylko chyba domniemaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: pytania na cast, do Anbxl IP: *.access.telenet.be 03.05.07, 21:04 maja statystyki z Epso,a prowadza dokladne zapisy na kursy i wiele osob,ktore zdaly zgodnie z prosba pana Dupondt pisze do niego maile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiabru Ja robie taki kurs IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 15:17 dla R&D. Sprawdz ich stronke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Ja robie taki kurs IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 15:20 A ja (i nie tylko ja)zrazilam sie super do RD przez Tribune de Bruxelles,ale pewnie kursy maja podobne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiabru wiem, slyszalam IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 15:28 trudno, nikt nie jest idealny. Ja akurat jestem ponad tym. Jak ktos chce to sie moze do mnie zapisac. Nie wiem ile jest miejsc, bo jeszcze nie sprawdzalam. Kurs: 31/05 i 7/06 w porze lunchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: wiem, slyszalam IP: *.cec.eu.int 04.05.07, 17:10 a wwwaaaaaaaaaaaaaawwwwww to super ze w porze lunchu-wolna sobota masz racje nie ma idealow.Ja wczesniej chcialam wlasnie byc w RD,ale ta publiczna krytyka VL mnie zrazila........Wiem,ze ludzie pisali nawet petycje,ze nie zycza sobie tej gazety otrzymywac,a wiec moze to sie zmieni.............. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: wiem, slyszalam 04.05.07, 18:53 OK, kazdy z nas ma swoje preferencje zwiazkowe, chociaz ja osobicie nigdy nie bylem czlonkiem R&D, ALE An, przecietny EPS ma za przeproszeniem w d.... nastawienie R&D do VL, wazne zeby zwiazek zawodowy mial wiekszosc w cialach konslutacyjnych SFE ma 9 reprezentantow w LSC BRUX RD ma 10 reprezentantow Alliance ma przewage i nie dziwie sie, jest to rachunek za zachowanie SFE w roku 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: wiem, slyszalam IP: *.access.telenet.be 04.05.07, 19:26 Ty znowu swoje i tym razem choc masz prawo do wlasnych opinii,ale MYLISZ SIE- pamietaj ze wsrod epsow jest 21.3% Belgow (chytba przewaga VL)A ilu epsow ma VL drugie polowki,ilu mieszka we VL i ,,zintegrowalo sie,,???Bylo olbrzymie oburzenie i protesty ,za to ze dostajemy ta rasistowska (tak anty VL) gazetke,ale skad ty mozesz to wiedziec??? Odpowiedz Link Zgłoś