win.tom 10.05.07, 09:46 Witam, od września zaczynam pracę w PE, szukam kawalerki, sympatycznego współlokatora/lokatorkę lub sympatycznych współlokatorów. Pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
win.tom Re: Szukam mieszkania od września! 10.05.07, 09:47 Zapomniałem napisać-chodzi o Brukselę! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.dsl.scarlet.be 11.05.07, 14:43 Witamy Tonku w PE! Jezeli bedziesz miec jakiekolwiek pytania dotyczace Parlamentu, mailnij do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.ztpnet.pl 12.05.07, 00:51 Dziękuję i nie omieszkam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.134.murka.net 25.05.07, 20:57 Witam, ja rowniez szukam mieszkania (1 lub 2 pokoje) od wrzesnia, najlepiej Evere. Jakie są Wasze doswiadcznia z tej dzielnicy i co mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfione Nie polecam Evere IP: 212.209.42.* 29.05.07, 01:06 Dosc przygnebiajaca dzielnica. Taka sypialnia dla lower middle class. Mieszkalem przez kilka dni i bylem zadowolony jak w koncu dalem stamtad noge. Mniej wiecej w tym samym przedziale cenowym powinno byc Etterbeek - zywiej, duzo mlodych ludzi. Nie mieszkam tam, ale slyszalem dobre rzeczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Nie polecam Evere IP: *.134.murka.net 29.05.07, 06:15 Dzięki za opinię. Zalezy mi na mieszkaniu blisko pracy, czyli av. de Bourget (Evere) +jako taki dojazd do centrum. Co jeszcze możecie mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfione Re: Nie polecam Evere IP: *.179-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.05.07, 07:01 Woluwe-Saint-Lambert i Woluwe-Saint-Pierre sa bardzo przyjemne. A po Brukseli, ogolnie, bardzo dobrze sie jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Nie polecam Evere 06.07.07, 14:35 taaa - w wakacje i w weekendy moze. dojazd z evere do centrum - chyba najlepiej tramwajem. problemem evere jest lotnisko w zaventem i z tym zwiazany halas. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg polecam jakis hotel na poczatku 06.07.07, 14:38 lub sie zatrzymac u kogos znajomego. nie wiem jak PE, ale komisja placi prawie 900 ojro miesiecznie przez pierwsze pare miesiacy i za ta sume mozna spokojnie wynajac pokoj w hotelu. napewno nie brac czegos czego sie nie widzialo na oczy. zdjecia z netu moga byc fajne, ale jak sie pozniej okaze ze naprzyklad: - jest wspolna pralka dla kamienicy - obok jest budowa - dzielnica nieciekawa - kolej pod blokiem - halasliwa ulica itp ... wiec nalezy uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albxl Lista z Logic-immo.be IP: *.207-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.05.07, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Od września? IP: *.Red-83-50-80.dynamicIP.rima-tde.net 28.05.07, 16:22 Przesadzasz. Ja zaczynam od piatku i tez szukam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia802001 Re: Szukam mieszkania od września! 05.07.07, 11:00 ja też szukam, od połowy wrzesnia/pażdziernika. pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agba Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.elartnet.pl 05.07.07, 22:45 ja tez poszukuje w tym samym czasie, bardziej koncowka wrzesnia (kolo 25 -26) musze sie juz zainnstalowac. Czy warto szukac przez internet, a raczej czy warto zgadzac sie na cos czego sie na oczy nie widzialo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfione Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.21-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.07.07, 23:13 Na pewno nie warto sie zgadzac na cos czego sie na oczy nie widzialo. Zawsze w takim przypadku mialem niemile doswiadczenia, w tym raz w Belgii. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa084 Re: Szukam mieszkania od września! 23.07.07, 14:28 przez internet szukac warto, ale raczej nie warto zgadzac sie na cos, czego sie nie widzialo. z doswiadczen poszukiwawczych w ostatnim tygodniu (cel podobny - mieszkanie od wrzesnia): -oprocz intranetu, najszerszy przeglad ofert mozna znalezc na www.immoweb.be i www.vlan.be -te, ktore wygladaja niezle na zdjeciach, wcale nie musza sie okazac tak samo ciekawe w rzeczywistosci. dopiero kiedy wejdziesz do srodka, mozesz sie przekonac, czy mieszkanie jest sloneczne czy ciemne, czy w lazience masz jakakolwiek przestrzen do poruszania sie, czy stan techniczny jest OK. mozesz otworzyc okna i sprawdzic czy nie jest za glosno. i w ogole poczuc klimat mieszkania, albo jego brak. -ofert jest sporo, ale te najfaniejsze schodza bardzo szybko, czasem nawet tego samego dnia. -okolice Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Szukam mieszkania od września! 23.07.07, 14:48 woluwe jest ciche z pozoru - dwie kolezanki wynajmuja tam mieszkania i skarza sie na huk samolotow. Odpowiedz Link Zgłoś
win.tom Re: Szukam mieszkania od września! 13.07.07, 11:31 To może by tak zjednoczyć siły?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agba Re: Szukam mieszkania od września! IP: 212.160.172.* 13.07.07, 14:57 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.cec.eu.int 13.07.07, 14:57 Dzis przechodzilam kolo PARNASSE-to takie blokowisko podobno kiedys luxusowe teraz pewnie przecietne 3 min od PE i widzialam sporo ogloszen -do wynajecia studio umeblowane 450+ charges,a mieszkanie 1 pokojowe 550+ 120 charges.Ogloszen jest sporo to moze ziobacz tam Odpowiedz Link Zgłoś
win.tom Re: Szukam mieszkania od września! 16.07.07, 12:03 Agba,odezwij się proszę na mojego maila gazetowego z namiarem na siebie,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wynajescia Umeblowane - 100m2 - 2 s - Woluwé Shopping Center IP: *.22-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.07.07, 16:23 Wolne od 14.8.2007 850 € + 150 pr. ch. Minimum rok Bardzo jasne - TV - meble - itp. Adres : Drugie pietro w lewo 42 Av. Gilbert Mullie 1200 Woluwé-Saint-Lambert Métro Roodebeek Bus 27/28 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agba Re: Szukam mieszkania od września! IP: *.mk.cvut.cz 23.07.07, 15:17 odezwe sie jak wroce. bede w polsce , a zatem bede miala nieograniczony dostep do internetu od 7 sierpnia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś