renata.mucha Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.02.08, 23:24 Nazywam się Renata Mucha. Jestem zainteresowana tą ofertą pracy. Znam angielski na poziomie komunikatywnym.Jestem osoba zdyscyplinowaną,uczciwą i odpowiedzialną.Nie posiadam żadnych nałogów.Nie przeszkadza mi ciężka praca.Jestem gotowa podjąć się nowych wyzwań. Odpowiedz Link Zgłoś
buziuhna Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 21.02.08, 12:58 Pracowałysmy w Dani 1,5 roku,aktualnie poszukujemy oferty pracy.Nie boimy sie ciężkiej pracy.Czy oferta jest aktualna?Prosze o jakąkolwiek odpowiedz jesli to nie kłopot dla Pana na mail buziuhna@vp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 19.03.08, 19:02 Potrzebni od zaraz: 5 osob ze znajomoscia j. angielskiego na poziomie komunikatywnym, najchetnie juz zaraz po swietach tzn. od 25.03.2008 informacja odnosnie pracy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47672&w=70759220 zgloszenie, wyslij CV do: mk@tekniclean.dk lub michel.k@stofanet.dk kontakt tlf. +45 30 67 06 00 Odpowiedz Link Zgłoś
lgazeta.pl Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.04.08, 16:48 Witam mieszkam w Danii od 5ciu miesiecy z dziewczyna i znajomą,od tygodnia szukamy pracy.Pracowalismy w hipermarketach "Fakta" przy rozladowaniu palet wiec wiemy co to ciezka praca.Posiadamy Nr.CPR,komunikatywnie porozumiewamy sie po angielsku.Pozdrawiam i czekamy na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
lgazeta.pl Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.04.08, 16:50 50290340 nr.telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
arek_lukas Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.04.08, 18:31 Witamy serdecznie.! Jestem z kolega zainteresowany wasza oferta pracy. Obecnie pracujemy w danii ,mamy rozne doswiadczenia przy pracach tego rodzaju, poniewaz pracowalismy wczesniej w UK na stanowisku hygiene operative. Nasz wiek 28 l. Posiadamy : prawojazdy, wlasny transport,znajomosc jezyka w stopniu komunikatywnym- angielski i niemiecki. Jestesmy w pelni dyspozycyjnymi osobami, chcacymi podjac prace na dluzszy okres. Prosimy o kontakt pod num. tel +4550237202 lub adres e-mail lukasfanfalubaz@o2.pl Z Wyrazami Szacunku lukas & arek Odpowiedz Link Zgłoś
szymo-n Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.04.08, 20:27 Dzień dobry. Nazywam się Szymon Piechota mam 23lata, w Danii już pracowalem wraz z 2 moich kolegów, w tej chwili jesteśmy w holandii, ale nadal szukamy pracy w Danii , ponieważ byłem bardzo zadowolony z pracy w tym państwie. Chcial bym wraz z kolegami pracować w Danii w grupie. Jesteśmy solidni i odpowiedzialni,podejmiemy każdą pracę, nawet tą naj cięższą. Jesteśmy do dyspozycji od zaraz. Możemy dojechać w każdej chwili. Bardzo proszę o kontakt na adres e-mail szymonpi@o2.pl Z Poważaniem Szymon Piechota Odpowiedz Link Zgłoś
ambulance Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 01.05.08, 16:46 Jestem dyspozycyjny i mogę podjąc tą pracę od zaraz. Znam język niemiecki na poziomie komunikatywnym, więc nie będę miał problemów z dogadaniem się. Poza tym jestem rzetelny, odpowiedzialny, bez nałogów. Bardzo proszę o pilny kontakt ze mną pod nr tel. 048 607527794 lub na adres mailowy: krzysztow_1@interia.pl. Oczekując na szybką odpowiedź, pozostaję z poważaniem Krzysztof Wocheń Odpowiedz Link Zgłoś
hhenio21 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.06.08, 15:57 Witam! mam na imię Heniek, mam 44 lata z zawodu jestem budowlańcem pracowałem na 3 kopalniach pochodzę ze śląska. Jestem zainteresowany tą pracą, byłbym wdzięczny za to że odpowiecie na mojego e-maila. Czekam na więcej informacji. MOJE NAMIARY: Henio21@o2.pl 513210725 Odpowiedz Link Zgłoś
roxsana1974 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 18.06.08, 21:25 Witam zainteresowala mnie oferta pracy ,mam 33 lata komunikatywnie posluguje sie jezykiem niemieckim ,jestem osoba rzetelna ,dysponuje czasem i ogromnymi checiami do pracy .prosze o kontakt ...moj mail .Elaszym74@interia.pl ....pozdrawiam.... Szymczak Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 19.06.08, 17:40 link podany w innym miejscu, zostal przez administratorow zlikwidowany, niestety krotkie CV prosze przesylac na michel.k@stofanet.dk lub kontakt tlf. +45 30 67 06 00 mowimy po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś
maggieczna1986 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 26.06.08, 13:06 Witamy serdecznie, Wraz z chłopakiem szukamy pracy na terenie Danii. Proszę powiedzieć na czym dokladnie polega praca, czy jest ona możliwa także dla dziewczyn? Jesteśmy naprawdę uczciwą i pracowitą parą, gotową do wyjazdu od zaraz na dłuższy okres czasu. Dodam że w zeszłym roku ja pracowałam w CPH jako pokojówka w hotelu Guldsmeden, chłopak miał pracować w Vejle w superegrosie, niestety okazało się po przyjeździe że stanowisko już jest zajęte, dlatego bardzo prosimy o kokretną odpowiedź (boimy się kolejnej porażki) .Bardzo będziemy wdzięczni za jakiekolwiek informacje. Z góry dziękujemy za odpowiedź Marzena i Krystian Odpowiedz Link Zgłoś
bogula46 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 30.06.08, 13:32 ...zapomnialem dopisac maila..patio@poczta.onet.eu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bogula46 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 30.06.08, 14:08 ..to wszystko z pospiechu,.mala korekta co do maila..patio4@poczta.onet.eu..przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel3232123 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.12.11, 20:44 Witam. jestem zainteresowany pracą przy norkach. pracowałem 6 lat i myślę że doskonale potrafię to robić. selekcja, szlachta, parowanie czy karmienie to dla mnie nie problem. prosze o kontakt jeśli ma pan coś dla mnie. mam 33 lata Odpowiedz Link Zgłoś
galer24 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.07.08, 08:42 Witam. Czy oferta pracy jest wciąż aktualna? Minęło sporo czasu od ogłoszenia. Jeśli tak to czy zmieniły się warunki? Czy ktoś podjął pracę z tego ogłoszenia i może napisać na ten temat parę zdań? Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.07.08, 10:28 kilka odswiezonych informacji: nie, warunki pracy jako takie sie nie zmienily, pracujesz jak Dunczyk, zarabiasz jak Dunczyk i zyjesz jak Dunczyk tzn. sam oplacasz wikt, opierunek, dojazd i dach nad glowa, placisz dunskie podatki, masz dunskie ubezpieczenie, dunskie uropowe, dunska emeryture znaczy jej czesc jaka tu wypracujesz, na polskiej rejestracji mozesz jezdzic przez rok od przyjazdu, za przekroczenia jestes karany wedle dunskiego prawa jak dunczyk, za powazne naruszenie prawa po odbyciu kary, ekstradycja do Polski z zakazem wjazdu i pobytu na min. 3-5 lat wyslijcie swoje CV na adres mk@tekniclean.dk Odpowiedz Link Zgłoś
siejopa Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.07.08, 23:59 Czy i ja mógłbym otrzymać maila z informacją bardziej konkretną, szczegółową? dziękuje i pozdrawiam: derby32@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.07.08, 08:07 wyslijcie swoje CV na adres mk@tekniclean.dk Odpowiedz Link Zgłoś
jackowski11 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.07.08, 18:22 Jestem poważnie zainteresowany.Proszę o podanie nr telefonu kontaktowego oraz w jakim języku należy wysłać CV.Pozdrawiam-jackowski11 Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: do zglaszajacych sie: 11.07.08, 08:39 CV moze byc w j. polskim, przesylac na maila mk@tekniclean.dk ww.tekniclean.dk tlf: +45 30 67 06 00 ogolen warunki jak w temacie watku Odpowiedz Link Zgłoś
aniul-apmi Re: do zglaszajacych sie: 12.07.08, 23:45 witam mam 22lata pracowałam jako pracownik produkcji w przetwórstwie spożywczym obecnie pracuję w fabrye mebli w systemi 3 zmianowym więc praca w nocy nie jest mi obca. nie boję się pracy jestem bardzoi zaradna potrafię odnależć się w wielu sytuacjach i wydaje mi się że podołałabym pracy o której mowa znam język angielski oraz niemiecki w stopniu podstawowym.posiadam prawo jazdy kat b. jednak najważniejsze co mogę zaoferować to ogromne chęci do pracy proszę o kontakt to mój nr tel 669966877 lub email anna-luczak77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniul-apmi re:potrzebni w danii, praca od zaraz 12.07.08, 23:48 aniul-apmi napisała: > witam mam 22lata pracowałam jako pracownik produkcji w przetwórstwie > spożywczym obecnie pracuję w fabrye mebli w systemi 3 zmianowym więc > praca w nocy nie jest mi obca. nie boję się pracy jestem bardzoi > zaradna potrafię odnależć się w wielu sytuacjach i wydaje mi się że > podołałabym pracy o której mowa znam język angielski oraz niemiecki > w stopniu podstawowym.posiadam prawo jazdy kat b. jednak > najważniejsze co mogę zaoferować to ogromne chęci do pracy proszę o > kontakt to mój nr tel 669966877 lub email anna-luczak77@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eunike2 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.07.08, 11:47 Szanowny Panie .Jestem bardzo zainteresowana podjęciem pracy w Waszej firmie.Pracuje fizycznie od 1975r. do chwili obecnej.Aktualnie przebywam na terenie Danii,tak wiec byłabym do dyspozycji natychmiast.Mam duże doświadczenie w pracy na produkcji,w ogrodnictwie oraz przy innych pracach fizycznych.Jestem osobą dobrze zorganizowaną,sumienną.Proszę o podanie więcej informacji dotyczących przebiegu rekrutacji oraz kiedy byłby możliwy kontakt telefoniczny.Na podane adresy e-mail wysyłam w załączniku swoje C.V. Z poważaniem - Estera Odpowiedz Link Zgłoś
eunike2 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.07.08, 12:16 eunike2 napisała: > > Szanowny Panie .Jestem bardzo zainteresowana podjęciem pracy w Waszej firmie.Pr > acuje fizycznie od 1975r. do chwili obecnej.Aktualnie przebywam na terenie Dani > i,tak wiec byłabym do dyspozycji natychmiast.Mam duże doświadczenie w pracy na > produkcji,w ogrodnictwie oraz przy innych pracach fizycznych.Jestem osobą dobrz > e zorganizowaną,sumienną.Proszę o podanie więcej informacji dotyczących przebie > gu rekrutacji oraz kiedy byłby możliwy kontakt telefoniczny.Na podane adresy e- > mail wysyłam w załączniku swoje C.V. Z poważaniem - Estera W celu ułatwienia korespondencji podaję jeszcze swój adres e-mail: eunike2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gimpel111 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.07.08, 15:54 interesuje mnie taka praca jak i gdzie ja zalatwic mam 29 lat i od 5 lat pracuje w zakladach przetworstwa miesnego mis.kuznia@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
telefunklive Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 15.07.08, 07:40 Jestem zainteresowany Państwa ofertą, mam 35 lat, szukam pracy od zaraz. Podejmowałem różne prace i mam doświadczenie w różnych dziedzinach.Język niemiecki na poziomie komunikatywnym,angielski-podstawowy. Jestem osobą dyspozycyjną, niekonfliktową i komunikatywną. Jeżeli to możliwe proszę o więcej informacji na adres mailowy : telefunken@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii - porzeczytaj to !!! 16.07.08, 08:26 CV moze byc w j. polskim, przesylac na maila mk@tekniclean.dk ww.tekniclean.dk tlf: +45 30 67 06 00 ogolen warunki jak w temacie watku Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: potrzebni w Danii - przeczytaj to !!! 16.07.08, 08:28 CV moze byc w j. polskim, przesylac na maila mk@tekniclean.dk ww.tekniclean.dk tlf: +45 30 67 06 00 ogolen warunki jak w temacie watku Odpowiedz Link Zgłoś
skagerak Re: do szukajacych pracy w Danii 18.07.08, 07:14 kazdy kto przebywa i pracuje w Danii ponad rok ma obowiazek zgloszenia pojazdu w celu uzyskania zezwolenia na uzywnaie obcej rejestracji na tereni Danii, za niedopelnienie tego obowiazku groza surowe kary, urzedy podatkowe przeprowadzaja kontrole, zatrzymujac wszystkie pojazdy z obca rejestracja politiken.dk/indland/article541023.ece Odpowiedz Link Zgłoś
fifkowy Re: do szukajacych pracy w Danii 19.07.08, 15:00 czy mógłbym pojechać na 5-6 tygodni? bardzo mi zależy, spełniam wymagania Odpowiedz Link Zgłoś
sawik-1985 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.07.08, 12:22 Witam Panistwa poszukuje pracy w Dani bo aktualnie w niej przebywam w miejscowości Esbjerg z wykrztałcenia jestem mechanikiem samochodowym ale posiadam też inne umiejętności język angielski znam słabo i j. niemiecki też słabo ale sie ucze we własnym zakresie , jeśli byli by państwo zainteresowani takim pracownikiem jak ja prosze o kontakt na e-mail dawid_sawicki@wp.pl lub pod numer tel:+4525727481 . Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
miquel6 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.07.08, 14:44 Jest potrzeba pomc w biurze odzial Classification asystenta na okres 6 miesiecy z mozliwoscia zatrudniebia na stale w firmie MAN Diesel w Kopenhadze. Znajomosc angielskiego i znajomosc pc, windows xp,excel i office 2007 profesional. Dziwne ze nikt mi nie odpisal? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanglive Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 30.07.08, 22:37 Chcialbym wyjechac do kazdej pracy za granice. Pracowalem na budowach, firmie produkujacej gaz techniczny , handlowej, mialem wlasny biznes. Znam angielski na poziomie komunikatywnym. Moge zaczac prace w kazdej branzy nawet w nizej opisanej do kazdych warunkow jestem gotowy sie przystosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kawerka Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 05.08.08, 17:35 Witam! Czy oferta ta jest aktualna i czy jest możliwosć zatrudnienia dla dwóch osób- kobieta i mężczyzna? Od zaraz. mój meil: katarzyna.wer@gmail.com telefon: (48) 783 091 010 Pozdrawiam! Katarzyna W. Odpowiedz Link Zgłoś
maiusz1967 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 04.09.08, 12:03 potrzebuje pracy od zaraz pracowałem już w kopenhadze na budowie znam jez niemiecki komunikatywnie angielskiego sie ucze mam prawo jazdy kat b ale umie jeździć wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bukib74 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 05.09.08, 20:50 Witam.Poszukuję pracy za granica,aktualnie pracuję w prywatnej firmie w branży motoryzacyjnej(co nie stanowi przeszkody by rozpocząć nową pracę natychmiast).Posiadam wykształcenie średnie techniczne,język angielski znam na poziomie komunikatywnym.Jeżeli chodzi o charakter pracy , wiem na czym polega ciężka praca !Pozdrawiam bukib bukib@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
superjk Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.09.08, 09:50 Hej. Nazywam się Jarosław Komajda i obecnie pracuję sezonowo w Szwecji jako pracownik leśny,wcześniej pracowałem na budowie też w Szwecji(w sumie drugi rok).Jestem zainteresowany dalszą pracą w tym kraju lub innym skandynawskim. Posiadam doświadczenie w pracy w przemyśle spożywczym/rybnym oraz w przemyśle samochodowych systemów elektrycznych. Proszę o przesłanie numeru e-mail na który mogę wysłać swoje CV,oraz ewentualne pytania dotyczące pracy ponieważ jestem zainteresowany tą ofertą. Język angielski mam opanowany w stopniu komunikatywnym,oraz szwedzki podctawy.Jeżeli są jakieś pytania,czekam z chęcią na nie odpowiem. Serdecznie pozdrawiam. Jarosław Komajda. Odpowiedz Link Zgłoś
waldus3000 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 17.09.08, 16:57 witam.jestem zainteresowany tym ogloszeniem.w tej chwili mieszkam tymczasowo w anglii.gdzie 1,5 roku pracowalem na budowie w angielskiej firmie budowlanej.kazdy termin wyjazdu odpowiada mi.jak moglbym sie skontaktowac w sprawie tego ogloszenia.bardzo prosze o kontakt na adrec hadzi29@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jecak Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 30.09.08, 21:33 Jesteśmy parą młodych ludzi(chłopak-26 i dziewczyna-24 lata).Obecnie przebywamy w Danii i szukamy pracy.Przez ostatnie półtora roku zatrudnieni byliśmy u rolnika.Nie była to praca lekka(czasem nawet po 12-14 godzin dziennie).Nie boimy się więc wyzwania.Jesteśmy zainteresowani Państwa ofertą.Czekamy na szybką odpowiedz najlepiej pod duńskim numerem telefonu:+4550317536, lub adresem mailowym: jecak@poczta.fm P.S.Bardzo nam zależy na szybkim znalezieniu pracy, gdyż w przypadku niepowodzenia będziemy musieli wrócić do Polski. Z góry dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś