forestgan Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 11.05.09, 12:21 dziędobry jestem zainteresowany pańską ofertą wiem ze praca jest ciężka ale wiem że dam rade pracowałem w podobnych warunkach w nocy czyścilismy zbiorniki na tankowcah niebylo łatwo ale zadarmo niepłacą mam 26 lat język angielski znam bez żadnych kłopotów sie dogaduje moge wyjechać nawet jutro mój numer tele 0048511006988 mail forestgan@o2.pl prosze o jakis kontakt bo bardzo mi zależy żeby znależć prace dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
docha12gazeta.pl Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.05.09, 19:23 Do Zarządu Zwracam się do Państwa z prośbą o rozpatrzenie mojego wniosku. Jestem osobą pracowitą i bardzo ambitną.Od ponad szesciu lat pracuję w Fabryce Mebli Opanowałam stanowiska :pakowaczki,szlifierza powłok lakierniczych oraz olejowych,pracowałam na stanowisku montarzu krzesel oraz mebli ogrodowych.Od dwóch lat pracuje jako operator maszyn wielofunkcyjnych-obsługuje wiertarko-frezarki wielowrzecionowe. Jako pracownik jestem dokładna i sumiennie wykonuje powierzone mi obowiazki,nie poddaje sie w napotkanych trudnościch i staram się zawsze ułatwic i usprawnić sobię pracę. Pracę wykonuję na stojąco więdz przebywanie w jednej pozycji nie stanowi dla mnie problemu. Opanowałm odczytywanie rysunku technicznego oraz obsługę komputera. Mimo podstawowej znajomości języka angielskiego uważam ,że szybko się ucze i w dość kródkim czasie była bym wstanie posiaść go w stopniu komunikatywnym. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. CV Dominika Falecka ul;WojskaPolskiego 14b/34 27-200 Starachowice tel 602592812 email;docha1@op.pl WYKSZTAŁCENIE 1998 - 2003 Liceum Ogólnokształcące nr 1 w Starachowicach -profil humanistyczny z rozszerzeniem artystycznym PRZEBIEG KARIERY ZAWODOWEJ 2003.07.06-do chwili obecnej. Fabryka Mebli AIB Polska Sp. z o.o. -szlifierz powłok lakierniczych -pakowaczka -montarzysta -operator maszyn wielofunkcyjnych -tapicer UMIEJĘTNOŚCI -obsługa maszyn wielofunkcyjnych -obsługa komputera -Prawo jazdy – kat B. -umiejętność odczytania rysunku technicznego JĘZYKI j. angielski – poziom podstawowy ZAINTERESOWANIA Turystyka górska, muzyka ‘, literatura ,sport Odpowiedz Link Zgłoś
grzes2009 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 21.05.09, 12:19 Dzien dobry,jeste zainteresowany praca w Danii,przez ostatnie trzy lata pracowalem w UK.Mam 34 lata, pracowalem tam w rzezniach,pracowalem w polsce jako slusarz remontowy,posiadam tez uprawnienia na wozki widlowe,prawo jazdy kazt b.Jeste osoba szybko uczaca sie,tak ze jeste plastyczny.Jezeli posiadaja panstwo oferty pracy,prosilbym o kontakt na moj email grzegorzo2@op.pl Z powazaniem grzegorz o. Odpowiedz Link Zgłoś
labul Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 29.05.09, 20:24 Witam,jestem zainteresowany państwa ofertą pracy i zdecydowany na wyjazd,proszę o więcej informacji,dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hamer36 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 31.05.09, 07:33 poszukuje pilnie pracy pracowałem dotychczas w zakładzie kamieniarskim , jest to ciężka praca więc moge pracować w każdych warunkach .j.niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
alicjann NIE MA TU PRACY !!!!!!! 01.06.09, 10:21 Ludzie, czy nie widzicie,że gościu Was nabija w butelkę?> Pierwszy post jest z wakacji 2007 roku, czy naprawdę myślicie, że facecik ma TYLE pracy? W DOBIE KRYZYSU, gdzie Duny dla swoich NIE MAJĄ- a mnóstwo POLAKÓW WRACA DO KRAJU ?! Odpowiedz Link Zgłoś
aspirea bzdura 01.06.09, 11:17 alicjann napisała: > Ludzie, czy nie widzicie,że gościu Was nabija w butelkę?> Nikt tutaj nikogo nie nabija w butelkę. Praca była, kiedy było zamieszczone ogłoszenie. Ludzie po prostu nie zwracają uwagi na to, kiedy dany wątek jest zakładany. Odpowiedz Link Zgłoś
kaufman54 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 03.06.09, 13:52 witam są chętne dwie osoby do pracy w Dani bardzo duży staż a jeśli chodzi o moja osobempracowałem często na nocne zmiany na maszynach cnc jako tokarz i przy produkcji okien z pcv 7lat, pracowałem przy wyrębie drzewa i w ogrodnictwie a ostatnio w holadii na sortowniach śmieci po budowach i przy składaniu rowerów mam nr sofi myślę ze dam rady żadna praca nie jest mi obca znam komunikatywny niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
kaufman54 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 03.06.09, 13:54 witam są chętne dwie osoby do pracy w Dani bardzo duży staż a jeśli chodzi o moja osobe to pracowałem często na nocne zmiany na maszynach cnc jako tokarz i przy produkcji okien z pcv 7lat, pracowałem przy wyrębie drzewa i w ogrodnictwie a ostatnio w holadii na sortowniach śmieci po budowach i przy składaniu rowerów mam nr sofi myślę ze dam rady żadna praca nie jest mi obca znam komunikatywny niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
saganrafal Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 08.06.09, 11:22 Witam Nazywam się Rafał, mam 22 lata,miałem już do tej pory okazje pracować za granicą w cieżkich warunkach, jestem jak najbardziej zainteresowany waszą propozycją, w kraju wiadomo nie przelewa sie a zarobki w innej walucie są mile widziane,jestem gotowy na każdy okres pracy pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
pinkawwo Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.06.09, 11:42 Mam 37lat na imie Tomasz.Przez 8 lat pracowalem w Stoczni Gdynia na stanowisku malarz-konserwator.Przez okolo 7 lat pracowalem jako pracownik budowlany.Mam 2 wspanialych dzieci corke17lat i syna 10 lat oraz zone.Obecnie jestem bez robotny.Niestety moja znajomosc jezykow obcych jest bardzo mizerna.Dlatego tez jestem zainteresowany panstwa propozycja oraz prosze o pozytywne przychylenie sie do mojej oferty. Moj nr.tel.507373540. Diekuje ipozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kracjasz Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.06.09, 13:51 Witam jestem zintersowany Państwa ofertą pracy przy czyszczeniu maszyn maszyn w przemyśle rybno mięsnym angielski komunikatywny ostanie cztery lata praca w zawodzie cieśla budowlany w irladii mam 37 lat mieszkam w zachodniopomorskim mój nr tel +48 888 582 926 Odpowiedz Link Zgłoś
patrykkrkhd Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.06.09, 14:55 Witaj prosze o podanie tel kon w sprawie pracy patryk Odpowiedz Link Zgłoś
mateo201988 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.06.09, 20:05 moge dowiedziec sie cos wiecej o tej ofercie aktualnie jestem w danii pracuje!!! ale za pare dni konczy mi sie kontrakt i mam prosbe czy jacys polacy tam pracuja i jaka to jest miejscowosc o odp prosze na emaila rozumiem jezyk angielski troche i mowie oraz troszke lepiej jezyk niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
monika761225 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 01.07.09, 17:50 witam.mam32 pochodze z gorzowa wlkp.znalazlam ogloszenie do pracy w danii przy czyszczeniu maszyn itp.jesli jest to praca dla kobiet prosze o kontakt e-mailowy,lub tel 792217322.dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ekomario Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 15.07.09, 20:43 Witam Mam na imie Mariusz. Jestem zainteresowany oferta stalej pracy w Danii. W obecnej chwili pracuje w Anglii (16 miesiecy w jednym zakladzie)w sektorze spozywczym. Moja znajomosc angielskiego jest na poziomie podstawowym komunikatywnym.Mam 33 lata. Z wyksztalcenia jestem mechanikiem maszyn i urzadzen przemyslowych. Technikiem mechanikiem obrobki skrawaniem. Jestem pracownikiem punktualnym, konsekwentnym i cieszacym sie pozytywna opinia pracodawcy (co potwierdza referencje angielskiego pracodawcy). Bede wdzieczny za dalsze instrukcje. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
sciema881 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.08.09, 16:31 Dzień dobry jestem zainteresowany tą ofertą obecnie pracuję w zakładach mięsnych z myciem mam i miałem styczność,znam większość maszyn w przemyśle spożywczym,wyjechać mogę w ciągu tygodnia albo jeśli to konieczne nawet szybciej,mam doświadczenie w pracy nocnej,mam 27 lat jestem solidny,pracowity.Proszę o kontakt na mail sciema881@wp.pl lub pod numerem telefonu 660453716. Odpowiedz Link Zgłoś
raadek83 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.08.09, 23:12 witam z zawodu jestem ślusarz spawacz, ale zainteresowania i doświadczenia mam rożne, pracowałem jako mechanik wulkanizator, przy produkcji szyb samochodowych w sklepie jako kasjer sprzedawca, w przetwórstwie rybnym także myłem sprzątałem. pracy się nie boję i jestem przygotowany na wszystko. posiadam uprawnienia na wszystkie kategorie wózka widłowego oraz podłączenie butli gazowej, także prawo jazdy kategorii B. oraz własny samochód. radziuch@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pavvel6 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 11.08.09, 22:50 Witam, jestem zainteresowany wasza oferta, pracowalem na budowach w Irlandii, Usa i Szwecji, skad mam bardzo dobre referencje, mowie dobrze po angielsku i mam podstawy szwedzkiego, jestem sprytna i energiczna osoba, jezeli ta oferta jest jeszcze aktualna prosze o odpowiedz, pozdrawiam, pawel Odpowiedz Link Zgłoś
onlyirek77 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.08.09, 11:40 Dzień dobry moja godność ireneusz wierzbicki szukam pracy od zaraz ,jestem bardzo zainteresowany tą ofertą pracy w danii,język niemiecki znam słabo .Mój telefon 698530999.Prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
przemo020287 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.09.09, 10:07 Witam jestem bardzo zainteresowany podjęciem pracy w Danii mam już troche doświadczenia ponieważ pracowałem przez 1,5 roku głównie ciężko moge wyjechać w każdej chwili prosił bym o kontakt na mój meil przemojaw@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
januszwaszkiewicz1 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.09.09, 22:04 jestem zainteresowny ta praca moj numer telefonu 00447907279562 prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
tomdolar Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.09.09, 13:42 Witam Poszukuje pracy za granicą na stałe lub czasowej, pracowałem za granicą na tasmach produkcyjnych, sortowni owoców i warzyw, packhouse itp, poza tym w polsce pracowałem przy zbiorach papryki i szparagów, jestem całkowicie dyspozycyjny i nie boję sie cięzkiej pracy, na podanego maila załącze moje CV. pozdrawiam Tomasz Szopa Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkonline Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 07.09.09, 17:04 Witam jestem zainteresowany praca w Danii moim zdaniem kazda praca jest dobra.jesli mozna cos wiecej sie dowiedziec na temat pracy prosze o odpowiedz na mojego meila scorpion1@poczta.onet.pl .Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
radzikk88 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 23.09.09, 11:38 Dzien dobry mam na imie Radek mam 21 lat i wyksztalcenie srednie obecnie przebywam na terenie dani posiadam cpr konto muwie i pisze komunikatywnie w jezyku Angielskim posiadam ruwnierz uprawnienia na wszystkie wuzki jezdniowe ..widowe... honorowne w Dani ...oraz walasny transport do niedawna pracowalem na prywatnym kontrakcie w magazynie jestem otwarty na oferty:) to muj numer kontaktowy 0045 503 555 26 a polski 0045 511 345 484 e mail radzikk88@wp.pl licze na wspolprace pozdrawiam Radek Odpowiedz Link Zgłoś
ew.a66 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 13.10.09, 12:03 Witam mam 47 lat aktualnie pracuję w Hiszpanii w ogrodnictwie więc ciężka praca nie jest mi obca .Jestem pracowity i rzetelny .Wcześniej pracowałem w PKS 25 lat w lęborku .Jestem zainteresowany waszą propozycją pracy, szybko się uczę . Odpowiedz Link Zgłoś