Dodaj do ulubionych

dobra, to wasza ostatnia szansa by kupic wozek

20.07.07, 13:34
ode mnie.

Przypominam, chodzi o Mutsy Urban Rider kupiony przez mnie w 2005 roku za jakies 2200 zlociszy.

O, mniej wiecej taki:

www.mutsy.nl/products/urban_rider/

W zestawie: wozek gleboki; spacerowka (do zamontowania tak, by dziecko siedzialo przodem do mamy lub przodem do kierunku jazdy), z ochraniaczem na nozki. Do tego torba na sprzet rozny (dobra, torba jest z boku deczko wystrzepiona, przyznaje) i cieply spiworek (dokupiony osobno, wiec niefirmowy, ale pasuje). Kolor: granatowy.

Cena za ten caly luksus: 300 euro. Podejmuje sie go nawet dowiezc we wskazane miejsce w Belgii.
Obserwuj wątek
    • paw_dady Re: dobra, to wasza ostatnia szansa by kupic woze 20.07.07, 13:36
      pogadaj z moja malzonka ona i tak o wszystkim decyduje ;)

Serdecznosci
      PD
      • jakubsky Re: dobra, to wasza ostatnia szansa by kupic woze 20.07.07, 13:51
        Wam chyba wozek niepotrzebny, sam pamietam wyprawe po wozek i na golonki...
        slinka mi pociekla...
        • Gość: paw Re: dobra, to wasza ostatnia szansa by kupic woze IP: *.80-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.07.07, 13:56
          a ten tylko o zarciu ;D

wozki sa rozniste i dlatego przydatnosci do kategorii wiekowej ewoluuje moja
          lepsza polowa ;)

Serdecznosci
          PD
    • Gość: Szukam Wozek "Silver Cross" IP: *.216-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.07.07, 14:32
      "Model "Stream" lub "Windsor"
      perso.orange.fr/histoiredesenfants/silvercross.html
      • do.ki Re: Wozek "Silver Cross" 21.07.07, 16:44
        baby.search.benl.ebay.be/Silver-Cross_Baby-Peuter_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQsacatZ12081
        • Gość: Do do.kiego Re: Wozek "Silver Cross" IP: *.207-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.07.07, 16:58
          Wielkie dzieki.
    • Gość: kKient Re: dobra, to wasza ostatnia szansa by kupic woze IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.07, 19:59
      >>>> Cena za ten caly luksus: 300 euro. Podejmuje sie go nawet dowiezc we wskazane m
      > iejsce w Belgii.

hahaha,NAWET?????
      gosciu,nie osmieszaj sie,i wywal ten szrot na zlom,zamiast zebrac o 3 setki!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka