kedar_bln 09.11.07, 17:45 military attstation (any kind of document stating your present obligations) - co to sa? jak je dostac? za wskazowki dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nato Re: do panow IP: 83.101.11.* 09.11.07, 17:54 ja w NATO pokazalem ksiazeczke wojskowa z wpisem ze jestem przeniesiony do rezerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katoda Ltd Re: do panow IP: *.cec.eu.int 09.11.07, 18:08 Albo w urzędzie gminy/miast albo w powiecie (nie pamiętam dokładnie, ale ze wskazaniem na ten pierwszy) możesz dostać stosowne zaświadczenie, wystawione przez WKU (a może samo WKU wystawia...?) Ja też, jak przedpiśca, pokazałem książeczkę, ale chyba jest to trochę nie teges - podobnież książeczki wojskowej nie wolno ot tak sobie wozić po świecie, no i pytanie czy wpis w książeczce ma jakąkolwiek urzędową wartość? RomanS Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: do panow 09.11.07, 18:12 w kazdym WKU wystawiaja zaswiadczenie na prosbe, ze "delikwent X ma uregulowany stosunek do sluzby wosjkowej" i nie trzeba z niczym kombinowac Odpowiedz Link Zgłoś