Gość: WER IP: *.cec.eu.int 11.12.07, 15:44 witam czy ktos moglby polecic sklepy z meblami w Brukseli a dokaldnie chodzi mi o sofy skorzane. z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ki Re: sklepy z meblami 11.12.07, 16:23 Heh, temat byl walkowany wielokrotnie, przez moja skromna osobe zreszta tez. Wyszukiwarka pomoze. Nie zmienilem zdania: zamiast szukac w Brukseli, kup w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: sklepy z meblami IP: *.access.telenet.be 11.12.07, 16:43 W IKEI I MAKRO jest wybor kanap skorzanych (tansze,drozsze) Ostrzegam przed kupnem ,,kota w worku,,-ostatnio w "Image à la pluit" pokazywali kilka podobnych sytuacji-ludzie wplacali zaliczki na meble,skorzane kanapy i NIGDY ich nie dostali lub dostali cos innego,bo sklepy plajtowaly (falszywie)To bylo gdzies w okolicach Liege. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: sklepy z meblami IP: *.cec.eu.int 11.12.07, 16:50 Kup w Trocu, to taki sklep ze starymi meblami. Jest duzo kanap skorzanych, niektore sa podniszczone ale mozna znalezc w bardzo dobrym stanie. Ja kupilam tam 2 sofy skorzane, ktore wygladaja jak nowe za niewielkie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac mama Re: sklepy z meblami IP: *.eesc.europa.eu 12.12.07, 10:09 chyba Images à l'appui...? W ikei jest maly wybor kanap skorzanych, poza tym ikea jest u wszystkich. Polecam zakupy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjusz Re: sklepy z meblami IP: *.manasco.be 11.12.07, 17:47 Zgadzam sie z do.ki, w obliczu tego samego problemu w zeszlym roku wybralismy kompleksowe zakupy meblowe w Polsce, asortyment w Belgii jest zenujacy a ceny kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: sklepy z meblami IP: *.access.telenet.be 11.12.07, 18:19 A ja,jezeli ktos chcialby to mam na sprzedaz 2 skorzane jasny braz fotele,styl angielski w idealnym stanie,powod sprzedazy-brak miejsca.Jezeli ktos zainteresowany to moge przeslac zdjecia na priva,cena 20€ sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru Roche-Bobois 11.12.07, 20:57 Ladne, nowoczesne, w dobrej stylistyce, wyborze i jakosci (ale drogie) maja w Roche Bobois. Jako Euro-pracownik mozesz uzyskac maly rabacik, ale trzeba sie o to samemu postarac, tzn. wyjsc samemu z inicjaywa. Proponuje poczekac na targi Bati-bouw (albo inne, dotyczace wystroju wnetrz), bo tam czasem proponuja meble po cenie bez VATu. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: sklepy z meblami 12.12.07, 10:22 Chateau d'Ax - ceny bardzo rozne. my bylismy w waterloo, niektore komplety sa przecenione - pewnie z wystawy. www.chateaudax.com/ Vastiau Godeau www.vastiaugodeau.com (nie wiem dlaczego strona nie dziala) Morres w Hulst (w Holandii - kawalek od Antwerpii) - rowniez znajdziesz rowniez przeceny, polaczony sklep z Trendhopper (ten jest rowniez w Brugi) oraz jest tez jakis wielki discount. Obskoczysz w sobote, ale jest tego naprawde duzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do WER Re: sklepy z meblami IP: *.187-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.12.07, 12:06 Polecam sofy skorzane "De Sede". Na Sint-Stevens-Woluwe (Woluwé-Saint-Etienne) na granicy Zaventem, Chaussée de Louvain (Leuvensesteenweg), masz sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: sklepy z meblami IP: *.76.classcom.pl 12.12.07, 21:44 oj ta Bruksela czy tu mozna cos kupic fajnego slysze tylko albo w Polsce,holandi czy niemcy ostatnio bylam w Polsce Wroclaw tu dopiero sa centra handlowe jak masz szmal to wszystko kupisz a jakie piekne sa choinki wystroj az radosc czlowieka ogarnia widzac to wszystko jestem kobieta i tych sklepow mi tu brakuje tego smaku szyku i luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: sklepy z meblami 12.12.07, 23:34 > jestem kobieta i tych sklepow mi tu brakuje tego smaku szyku i > luksusu Nie wiem po co ta koniunkcja. W Brukseli jest wiecej "smaku szyku i luksusu" niz we Wroclawiu, trzeba tylko wiedziec gdzie szukac. Tak sie sklada, ze tego nie szuka sie w sklepach dostepnych dla wszystkich. Niekoniecznie w Bxl, ale towary luksusowe sa jak najbardziej dostepne, tylko ze nie dla plebsu. Trzeba zdobyc zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: sklepy z meblami 13.12.07, 08:48 W Belgii jest jak w Polsce za komuny, trzeba miec znajomosci zeby cos dostac spod lady:) Ludzie, ktorzy kupuja luksusowe towary na pewno nie robia tego tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: sklepy z meblami IP: *.access.telenet.be 13.12.07, 10:24 Oj sa sklepy,sklepiki gdzie robi sie zakupy z zaproszeniem w reku.... np markowe ciuchy,ale sprzed kilku lat...troche taniej (ceny jak w dzielnicy Madou)a glupi mysla,ze zrobili swietny interes...Tak jest we wloskim sklepie na Anderlechcie....A na parkingu wiekszosc to super samochody z EUR tablicami...Oj niech sobie glupcy mysla,ze sa wybrancami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: sklepy z meblami IP: *.cec.eu.int 13.12.07, 16:12 Podoba mi sie ta "dyskusja", cos w stylu: "bo moja jest mojsza niz twojsza" z "Dnia Swira". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prada cala anbxl..:)) IP: *.cec.eu.int 13.12.07, 16:57 "jej" luksusowe sklepy sa na anderlechcie..:)) a ty gdzie jestes wybrancem? powyzej ilu Euro dla Ciebie to luksus, np za torebke? pewnie 50:)).. zaloze sie ze w zyciu nie dals wiecej niz 9.90... i uwazasz za idiote kazdego kto dal wiecej...:))a markowe ciuchy w dzielnicy Madou.. hm.. jakby Ci to powiedziec... jakie marki masz na mysli?? i gdzie ty sie pchasz... lususowa torebka kosztuje 2-3-4tys euro:)).. w sklepach "na zaproszenia" do ktorych ty nie masz wstepu bo i po co mozna ja kupic - tuz po sezonie albo z koncowki kolecji za 800-1500:)) mozna ale nie trzeba..; natomisat ze istnije warto wiedziec:) jak juz ktos sie za "elyte" sprzedaje na prawo i na lewo and so on.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prada a tak naprawe.. IP: *.cec.eu.int 13.12.07, 17:01 jak mowi doki, to "Sklepy" przez duze S same zapraszaja niektorych klientow, na niektore specjalne akcje... :)) jest tez mnostwo schowanych outletow wielkich firm,ktore znaja wtajemniczeni.. jakos sie nie dziwie ze anbxl nikt jeszzce nie wtajemniczyl..:)) ostatnio byla wypzredaz La Perla... rewelacja.. bielizna za 300-400 euro za pol ceny albo i mniej.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: a tak naprawe.. 14.12.07, 12:38 Zaproszenia do takich sklepow dostaje kazdy z listy marketingowej, nawet nie trzeba nic kupic zeby sie na niej znalezc, to zalezy od sklepu. Czasem sklep wysyla mniej, czasem wiecej w zaleznosci od checi personelu do wypisywania i budzetu na znaczki pocztowe. Nie ma co sie czuc wybranym chociaz tak to wyglada:) I to chyba normalne, ze jak ktos w jakims sklepie nie bywa to i zaproszenia nie dostanie, ale wystarzy wejsc i zostawic swoje dane:) Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a tak naprawe.. 14.12.07, 12:57 greentea2 napisała: > Zaproszenia do takich sklepow dostaje kazdy z listy marketingowej, > nawet nie trzeba nic kupic zeby sie na niej znalezc No, nie zawsze tak jest. Ja dostaje zaproszenia na przyklad od Porsche i BMW pomimo, ze do salonow tych firm nie zagladam i na pewno adresu im nie zostawialem. Ale widocznie przypadkowo pasuje do profilu klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: a tak naprawe.. 14.12.07, 13:42 Widocznie przypadkowo ktos im liste odsprzedal/wymienil sie/ pracownik wzial ze soba zmieniajac miejsce pracy, normalne jezeli kupiles samochod w przeszlosci:) Az tak gleboko w te listy i profile nikt nie wnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a tak naprawe.. 15.12.07, 11:36 greentea2 napisała: > Widocznie przypadkowo ktos im liste odsprzedal/wymienil sie/ > pracownik wzial ze soba zmieniajac miejsce pracy, normalne jezeli > kupiles samochod w przeszlosci:) Az tak gleboko w te listy i profile > nikt nie wnika:) Toteż ja nie twierdze, że ktoś studiuje mój osobisty profil. Profilowanie na poziomie grupy zawodowej wystarczy, a w danym przypadku listę adresową można kupić w Izbie Lekarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: a tak naprawe.. IP: *.access.telenet.be 14.12.07, 16:34 tO CO DO.Ki dzis wybieramy sie na bankiet....na zaproszenie AUDI. Jak bylbys czlonkiem europejskiego vzw Afilitis to tez dostawalbys jeszcze wiecej zaproszen na roznego rodzaju spedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi ale jaja IP: *.cec.eu.int 14.12.07, 16:42 normalnie sie splakalem ze smiechu.. ona jest naprawde niepoczytalna... :)) i mitomanka.. a na dodatek nie dostrzega roznicy miedzy soba a dr dokim... :-))) ps an, gdzis niedawno czytalem o twoim 15letnim samochodzie:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: ale jaja IP: *.access.telenet.be 14.12.07, 17:28 nie mogles czytac...bo takowego nie posiadam... :-)) Pisalam o problemach z samochodem ale to ty wymyslasz sobie 15,odejmij pol... Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: a tak naprawe.. 15.12.07, 11:38 > Jak bylbys czlonkiem europejskiego vzw Afilitis to tez dostawalbys > jeszcze wiecej zaproszen na roznego rodzaju spedy An, i tak te zaproszenia ignoruję. Może jestem staroświecki, ale uważam, że nie ma sensu marnować czasu mojego i ich, skoro w najbliższym czasie nie planuję zakupu żadnej z w/w marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydromanekin Re: cala anbxl..:)) IP: *.cec.eu.int 13.12.07, 17:02 > markowe ciuchy w dzielnicy Madou.. hm.. jakby Ci to powiedziec... > jakie marki masz na mysli?? Pewnie chodzi o DODa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: DO PRADA IP: *.access.telenet.be 14.12.07, 16:30 piszesz nie na temat...........Ale jezeli chcesz mi dogryzc to trafiles pod zly adres,bo wcale nie mam zamiaru z toba dyskutowac....Bo ty mnie znasz lepiej niz ja sama siebie,no i jestes super specjalista od BXL (ja zadawalam sie Lacoste,a ty mozesz lubic prade-twoja prywatna sprawa...) Zycze milego we wsrod ELIT i kupna torebki nawet za 40tys €, no i trzeba pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem,bo to co napisales to kompletnie odbiega od tematu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chanel droga anbxl IP: *.cec.eu.int 14.12.07, 16:38 to Ty pisalas na temat daleki od twojej rzeczywistosci- sklepy z zaproszeniami, wysmiewajac w dodatku osoby ktore tam kupuja, Twoim prostackim zwyczajem, wiec slusznie ci sie dostalo:-) Lacoste? srednio niska polka;-)a w dodatku przejedzone polecam Hillfigera, Ralph Lauren.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do chanel IP: *.access.telenet.be 14.12.07, 17:30 Nie musisz tych marek polecac,gdyz juz goszcza w moim domu...Ale czy marki swiadcza o zamoznosci czlowieka???Ten temat byl juz tu kiedys poruszany....A temat tego postu byly sklepy meblowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps Re: do chanel IP: *.cec.eu.int 14.12.07, 17:43 no widzisz ze glupia jestes.. ktos na krotkim kontrakcie, ze starym gratem ktory ledwo jezdzi inwestuje w szmaty MARKOWE!! zamiast w samochod;)) a temat byl meblowy, to po co sie wtracasz ze sklepami na zaproszenie? trzeba bylo sie nie odzywac- nikt by Ci nie odpowiadal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: do eps IP: *.access.telenet.be 14.12.07, 18:02 to twoje zdanie,a na drugi raz nie baw sie we wrozke...Nie przyszlo ci do glowy,ze ktos moze miec 2 samochody??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titia Re: do eps IP: *.cec.eu.int 14.12.07, 18:20 tak tak an.. oczywiscie, a na shumanie wyladowali kosmici, a zeszlym roku w styczniu byly proby jadrowe i dlatego tak mocno wialo (taka tajna informacje przekazal ci maz... czym natychmist pochwalilas w Gorzowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heylen Re: sklepy z meblami w Kortenberg IP: *.215-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.12.07, 21:30 Meubelen HEYLEN Chaussée de Louvain 781 3071 Kortenberg Tél. 02/756.01.20 Fax 02/756.01.21 www.heylen.com/heylen/index.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do WER Hülsta IP: *.234-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.12.07, 02:01 www.forme-style.be/showroom.php?lg=fr www.huelsta.be/be_fr/points-de-vente/index.html Odpowiedz Link Zgłoś